Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

-----> kapelli "przyłącze siędo wpisów powyżej szczególnie foto z tramwaju nr 18 CHEBZIE-PĘTLA w MOIM rodzinnym mieście nie jest ani jote śmieszne bo raz ze to moje miasto a dwa że spanie w tramwajach i autobusach to normalka wśród młodzieży, którzy wracają ze szkół i studiów. "

jak najbardziej norma, sam ile razy kimałem w autobusie podczas powrotu z zajęć ( aż się dziwie że nigdy nie przespałem mojego przystanku docelowego :-) a nie mówie już o tym że czasami strzele soie kimę na wykładach :-) nie to żeby były nudne ale "gadające głowy" działają na mnie usypiająco.

A'propos zdjęć pijaków - uważam że jeśli ktoś sam się do odpowiedniego stanu doprowadza, to widać tak lubi, i pośmiać z niego sie można, nie ma w tym nic zdrożnego.

I ciąg dalszy od Andrzeja Mleczko:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-9425-100000225 1170279664_thumb.gif

post-9425-100000226 1170279663_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Aukcja bez ceny minimalnej, za ile zostana wylicytowane, za tyle sprzedam. Prosze nie czekac z ofertami, bo jezeli cena mnie usadysfakcjonuje, moge aukcje zakonczyc przed czasem!!!"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Matka natura.....

Ukryta Zawartość

post-54-100000199 1170279707_thumb.jpg

post-54-100000200 1170279704_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Trzech gości zabłądziło na pustyni, wiele dni tułali się bez wody i jedzenia. W końcu dotarli do tajemniczego zamku otoczonego wysokimi murami. Walą do drzwi. Uchyla się klapka a oni - wpuście nas! od tygodnia jesteśmy bez wody.. a dziewczyna za klapką do nich - chętnie, ale jest to klasztor dziewic z pustyni al-abachani i według naszych zasad nie możemy wpuszczać mężczyzn.. no chyba, że dadzą nam w ofierze swego członka.. Na to faceci, że nie, że wolą umrzeć niż dać sobie obciąć parówę. No więc usiedli w cieniu pod murem i czekają na śmierć. Dzień, dwa, trzy dni. W końcu jeden: - k**wa, nie wytrzymam, pier**le, wole był eunuchem niż tu zgnić.. Po pewnym czasie dwóch pozostałych słyszy na wierzy po schodkach ktoś wchodzi.. nagle krzyk bólu.. k**wa co za krzyk, jakby ze skóry go obdzierali, przerażający krzyk nie dawał im spokoju jeszcze przez 8 godzin.. Faceci cali przerażeni mówili sobie: - k**wa nie.. w życiu, umrzemy tu ale nie wejdziemy tam na te katusze.. Minął dzień, drugi.. W końcu drugi z nich wymiękł, puka do drzwi, zgadza się na oddanie falusa. Jeden pozostały wkrótce słyszy na schodkach stukania i przygotowuje sie na przerażające okrzyki bólu. I co słyszy? tylko jedno "Ała!".. Zdziwiony jednak mówi sobie: - nie k**wa, bez fiuta mam zostać, co to to nie! Minął jednak dzień, drugi i mówi sobie: - k**wa mać, umre w środku, obetną mi fiuta, napije się wody, najem i połkne trucizme.. nie chce umierać na słońcu.. Puka więc do drzwi, otwiera się okienko, więc mówi: no ok, oddam fiuta, ale mam jedno pytanie: dlaczego pierwszy krzyczał godzinami, a drugi stęknął tylko "ała"? na to dziewica do niego: - a bo wiesz, my usuwamy penisa tak jak kto ma zawód: pierwszy z nich był ślusarzem więc mu tego fiuta powoli ścierałyśmy druciakiem, a drugi był rzeźnikiem, więc mu tasakiem od ptaszka zdjełyśmy.. Na to koleś zaczyna się śmiać i pokładać na ziemi, a dziewica go pyta: - dlaczego się śmiejesz? A on na to: - bo ja jestem producentem lizaków

Simonello, 19 Lis 2005, 09:12

>>jodef wydaje mi się , że ostatnie zdjęcie w Bad Day jest fotomontażem - przyjrzyj sie dobrze :D

Pewnie że jest. proszę porównać ustawienie osób i samochodów na ostatnim zdjęciu z piatym od góry. Poza tym historyjka ma już sporą brodę...

Kontynuując post zyzia. To są dwie marchewki z ogródka moich rodziców. Rosły jedna przy drugiej. Jest to 100% autentyk, widziałem je na własne oczy i nawet je zjadłem :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

cyjanopan:

>"Aukcja bez ceny minimalnej, za ile zostana wylicytowane, za tyle sprzedam. Prosze nie czekac z

>ofertami, bo jezeli cena mnie usadysfakcjonuje, moge aukcje zakonczyc przed czasem!!!"

Z ciekawości, co jest śmiesznego w powyższym? Chodzi o mocno alternatywną pisownię "sadysfakcji"?

;)

Pitdog! Prosze, przestan!!!!

Zaryczalem sie ze smiechu z samego rana - to jest obledne!!!!!!!!!!

pzdrw

soso

PS

Ludzie siedzacy w pracy w towarzystwie - ostrzegam, mozecie zostac zle odebrani ;-)

Dzisiaj w Rzepie:

Już w przyszłym tygodniu minister obrony narodowej odtajni archiwa Układu Warszawskiego. - Przekażę je Instytutowi Pamięci Narodowej - powiedział wczoraj w Brukseli Radosław Sikorski. - Będą częścią edukowania społeczeństwa o strukturach zależności wasalnej ówczesnej Polski - dodał minister. O swoim zamiarze Sikorski poinformował sekretarza generalnego NATO. Jaap de Hoop Scheffer był zdumiony, że te dane są ciągle tajne.

Hahahaha..

Onet:

Przed sądem w Sydney stanęła w poniedziałek 34-letnia Francuzka, oskarżona o to, że usiłowała w czasie lotu otworzyć drzwi samolotu, by... zapalić papierosa na świeżym powietrzu.

Palaczce zarzucono, że naraziła na niebezpieczeństwo innych pasażerów. Kobieta wyraziła skruchę i sąd, biorąc to pod uwagę, skazał ją tylko na grzywnę w wysokości tysiąca dolarów australijskich (730 USD).

Sandrine Helene Sellies twierdziła zresztą, że nie pamięta incydentu. Załoga lecącego z Hongkongu do Brisbane samolotu linii Cathay, na pokładzie którego doszło do incydentu, zeznała, że kobieta była pod silnym wpływem alkoholu.

Nagle w czasie lotu, wyraźnie zamroczona, opuściła swoje miejsce i z papierosem w ustach i zapalniczką w ręce zaczęła mocować się z drzwiami samolotu. Dopiero po interwencji załogi wróciła na miejsce.

pitdog, 22 Lis 2005, 01:46

>kolejny talent:

>

Ukryta Zawartość

uwaga pod tym linkiem instaluje się ciasteczko wyszukujące "MediaPlex"

Ukryta Zawartość

guzia, 22 Lis 2005, 11:36

>pitdog, 22 Lis 2005, 01:46

>

>>kolejny talent:

>>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -jeszcze nie klikałem na niego, ale ciasteczko to nic groźnego, chyba że jakieś upierdliwe.

Ukryta Zawartość

z surfowaniem to jak z przygodnym sexem, warto sie zabezpieczyc :) i tam sie nic nie instaluje.

dosyc smieszna reklama piwa (ang.)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"niesprawdzony brak pokretła nie znam sie na tym szpszecie polecam"

ale tytuł bije wszystko

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pawcio -> poprosiłbym człowieka o nr seryjny tego urządzenia, bo zginął mi podobny.

pitdog -> jasne, że trzeba się zabezpieczać, bez tego to nawet bym nie wiedział, że coś mi się pcha do kompa.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.