Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

W kwestii obsługi karetki. Obaj zostali uwolnieni od stresującej pracy. Dziś wystąpią w Faktach, więc pewnie i na Szkło Kontaktowe zasłużą.

Jadziem: Zaczynamy od małpy w czerwonym ( chyba):

Chimp_rides_bike.gif?

Dziewczyny też banują: Sheep_hates_dance.gif?

Gang bang style Dog_air_humping.gif?

Edytowane przez frywolny trucht

Wiecie jaki jest wpływ końskiej dupy na loty kosmiczne?

1. Amerykański standard szerokości torów kolejowych (odstępu szyn) wynosi 4 stopy, 8.5 cala. Prawda, że to dziwaczna liczba? A czy wiesz dlaczego taki właśnie standard się stosuje?

2. Ponieważ w ten sposób buduje się linie kolejowe w Anglii, a właśnie angielscy przybysze budowali amerykańskie linie kolejowe. Dlaczego jednak Anglicy budowali je właśnie tak?

3. Ponieważ pierwsze linie kolejowe budowali ci sami ludzie, którzy budowali wcześniej linie tramwajowe, a tam właśnie stosowano ten standard. Dlaczego jednak stosowano tam ten standard?

4. Ponieważ ludzie, którzy budowali linie tramwajowe, używali tych samych szablonów i narzędzi, jakich używali przy budowie wagonów tramwajowych, które miały taki odstęp kół. W porządku! Ale dlaczego wagony miały taki właśnie dziwaczny odstęp kół?

5. No cóż, gdyby próbowali zastosować jakiś inny rozstęp, łamali by pewną starą zasadę budowy dalekobieżnych dróg angielskich, ponieważ mają one taki właśnie odstęp kolein na koła. Któż to budował te starodawne drogi z koleinami?

6. Pierwsze dalekobieżne drogi w Europie (i Anglii) zbudowało Imperium Rzymskie dla swoich legionów. Drogi te są w użyciu dotychczas. Ale skąd te koleiny?

7. Pierwotne koleiny uformowały rzymskie rydwany wojenne; każdy inny użytkownik tych dróg musiał się dostosować do nich, gdyż inaczej uszkodziłby koła swoich pojazdów. Ponieważ rydwany były wykonywane dla lmperium Rzymskiego, były one wszystkie do siebie podobne jeśli idzie o rozstęp kół. Jak widać amerykański standard odstępu szyn kolejowych: 4 stopy i 8.5 cala pochodzi od parametrów technicznych rzymskich rydwanów bojowych. A biurokracja jest wieczna.

A więc następnym razem, kiedy dostaniecie do ręki jakąś dokumentację techniczną i zaczniecie podejrzewać, że może ona mieć coś wspólnego z końską dupą, będziecie mieli całkowitą rację, ponieważ rzymskie rydwany wojenne były konstruowane tak, aby ich szerokość była dostosowana do sumarycznej szerokości zadów dwóch koni bojowych.

A teraz małe rozwinięcie tematu...

Kiedy spoglądacie na kosmiczny wahadłowiec na stanowisku startowym, widzicie dwie duże rakiety startowe przymocowane po bokach głównego zbiornika paliwa. Są to rakiety na paliwo stałe, w skrócie: SRB, produkowane w firmie Thiokol, w Utah, w U.S.A. Inżynierowie, którzy projektowali SRB woleliby, aby były one nieco grubsze, ale... SRB transportuje się z wytwórni na stanowisko startowe koleją. Tak się złożyło, że linia kolejowa biegnie na pewnym odcinku przez tunel wydrążony w górze. Rakiety muszą się zmieścić w tym tunelu. Tunel jest tylko odrobinę szerszy niż linia kolejowa, a linia ta, jak już wiecie, ma szerokość dwu końskich tyłków.

Tak więc jeden z głównych szczegółów konstrukcyjnych kosmicznego wahadłowca, być może najbardziej nowoczesnego systemu transportowego na świecie, został zdeterminowany ponad dwa tysiące lat temu przez szerokość końskiej dupy ;)

..i komu tu wierzyć?!

Idzie facet ulicą i patrzy, a tam strzałka z napisem: "Burdel u Sióstr

Urszulanek". Hmmm, myśli facet, tego jeszcze nie było. Wszedł, a tam za

ciężkim dębowym biurkiem siedzi stara zakonnica i pyta: - Czego chciał? -

N... no... skorzystać z, z, z u-u-usług...

- Płaci tu 500,- zł i idzie w te drzwi po prawej.

Zapłacił... i poszedł, a tam na końcu korytarza kolejna, już młoda zakonnica

siedzi przy zwyczajnym biurku.

- Witam pana.

- Witam, chciałem...

- Tak, tak wiem, 300,- zł i drzwi po lewej.

Zapłacił, poszedł i na końcu korytarza widzi nowicjuszka siedzi przy

stoliczku...

- Dzień dobry.

- Dzień dobry, chciałem skorzystać z usług.

- Ach, tak... 100,- zł i te drzwi za mną.

Ok, zapłacił, już tyle wydal, to stówa go nie zbawi. Wszedł, drzwi się

zatrzasnęły, a facet stoi na dworze, nie można już wrócić, bo klamki z tej

strony nie ma... rozgląda się (nieco skołowany), a tu mała tabliczka z

napisem: "Właśnie zostałeś wydymany przez Siostry Urszulanki".

tak sobie oglądam youtube, oglądam.... i nagle zobaczyłem coś takiego.

Ciekawa zabawa. Jakoś u nas się nie przyjęła?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Teraz przynajmniej wiem, na co wydają moje pieniądze za ropę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Therion

Rozmowa piersi z penisem.

Pierś: My to mamy przerąbane, ciągle nas miętoszą ,podgryzają.

Już nie dajemy rady.

Penis: To jest nic,bo mnie wkładają w ortalion do windy

i jeżdżę góra dół,góra dół .

Aż się zrzygać można....

Modlitwa Kobiety Pokornej

Panie Boże!

Proszę Cię o mądrość

żebym mogła zrozumieć swojego mężczyznę,

o miłość -bym mogła mu przebaczyć,

o cierpliwość - bym mogła znieść jego humory.

Nie proszę Cię o siłę

bo bym go za***ała.

:)

Pozdrawiam

Tomasz

:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

Poszedł bezrobotny do urzędu. Była tylko posada w miejskim Zoo.

Miał udawać małpę, która właśnie padła. Trudno, przebrał się w kostium i skacze po klatce.

Nagle podłoga się zawaliła i wpadł niżej do klatki z lwem.

- Ludzie, na pomoc, lew, zaraz mnie pożre, leeeeeew !!!

...

- Zamknij się głąbie, bo nas obu z roboty wywalą...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

-Czy oskarżony chce przedstawić swoją wersję zdarzeń?

-Wysoki Sądzie ! To był wypadek. Siedziałem na taborecie i obierałem pomarańcze, skórki rozrzucałem po podłodze. Weszła teściowa, poślizgnęła się i nieszczęśliwie upadła plecami na nóż, którym obierałem owoce. I tak dwanaście razy.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Szedł sobie gość lasem i znalazł gadającą żabkę. Żabka okazała się magiczna i powiedziała do niego: "Dam ci wszystko, czego chcesz, a w zamian zażądam tylko jednego". I gość poprosił o zdrowie dla swojej rodziny, o nowy dom i samochód i kilka innych rzeczy. Żabka mówi wtedy do niego: "Teraz chcę czegoś od ciebie. Otóż nigdy nie zaznałam seksu..." Zmieszany gość mówi: "Ale jesteś żabką, jak to zrobimy?" "Zamienię się w kobietę", odpowiada żabka, "Ale twoje życzenia bardzo mnie zmęczyły, magicznej siły wystarczy mi tylko na czternastolatkę..."

I tak to było, wysoki sądzie, a nie jak ta mała suka opowiada!!!

-Mamo, mamo nalej mi zupy

-Posłuchaj .To,że sypiam z twoim ojcem nie znaczy,że masz mówić do mnie "mamo".

-To jak mam mówić?

-Normalnie: Andrzej!

.

.

Podchodzi koleś do dziewczyny na imprezie

-Chcę Cię zabrać do domu i zerż*ąć .

-Nie jestem dzi*ką!

-To wyśmienicie, bo ja jestem spłukany.

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

Opis wszechczasów!!!!!!

Ukryta Zawartość

No to się nadaje do zakładki hi-end. W końcu to hi-end wśród mini wieży, i do tego za 600 PLN.

Gościu albo szuka głupich, albo sam jest (jeśli wierzy w to co napisał).

Straszne paskudztwo :) ale pamiętam te czasy, kiedy takie potworki stały w salonach audio i marketach.

Ukryta Zawartość

Powrót po dłuższej przerwie...

Murzyn złapał w oazie na pustyni złotą rybkę.

-No masz trzy życzenia.

-Chcę być biały, mieć dużo wody i dużo dup.

-OK - powiedziała złota rybka i zamieniła go w sedes.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.