Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Sufit podwieszany po remoncie w wc w pewnym zakładzie pracy:

...i nie jest to światło słoneczne :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-7066-0-39859300-1413841655_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tylko dlaczego jemu zasłonili facjate - właśnie matołka trza było pokazać -

a reszte zasłonić - co oni winni że mają brata/kuzyna/syna/znajomego za debila???

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

No i na koniec książę unikający wizyty u szefa i nie dziąłajacy zgodnie z prawem natury, która chce żeby po prostu zszedł :-)

W sumie masz rację.

Taki Lech Wałęsa i jego towarzysze lewacy zawsze pokornie czekają na swoją kolej w ubogiej klinice rządowej lub leczą się w klinikach zagranicznych, żeby nie obciążać polskiego budżetu. phi ;)

Edytowane przez Mrok

Religia ogłupia :-) to jest udowodnione już dawno, dobrze zę tu chociaż wątek muzyczny :-)))

0a95befcbdd56ccf1ccc4cc3ed25a535.jpg

Jak szczepionki skojarzone uszkadzają mózgi :-) w sumie to nie ma co się śmiać, bo ci debile nie zarobią na nasze emerytury ale umiesz liczyć? Licz na siebie :-)

b39d4fdf8264db7c31551c470ff6fe02.gif

Bez komentarza...

1a01d8b387da3251a189f0a2fccafd10.jpg

Nominacja do nagrody Debil Roku :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

...i w tonacji listopadowej, ulubione zajecie kk ultra fanek, strojenie się wew kościole, na cmentarzyku, na stypie, na niedzielną mszę, tu wersja na Wszystkich Sztywnych :-)

1_listopada_2014-10-23_22-50-03.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Rozumiemy ze ty na cmentarze nie chodzisz i szczasz na groby bliskich? Fakt, zdjecie smieszne, ale komentarz przynajmniej denny.

?👈

e5396c02ce955c3ce7281dad998087d3.gif Edytowane przez parantulla
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

"Specyficzny to kraj - o ja pierniczę - Gdzie najlepiej sprzedają się znicze" cytując Grabaża.

Ile czasu ja będę jeszcze miał potrzebować, by zarobić to wszystko, wygrać i pokupować.

Parantula, jaki ty ładny :)

Cholera - Ron tez już schodzi na psy. To jego zdecydowanie najsłabszy film. A wystąpił w tylu ładnych produkcjach - prawie wszystkie widziałem i mogę powiedzieć, że wczesniejsze mieli dużo lepszą akcje, dramaturgie i zarysowanie charakterów postaw...

682b02b2c13e9e182806167aa9b7ccf9.jpg

wtf z tymi torebeczkami damskimi dla metroseksualnych fagasików?

466cf512cf96c0c86f2e34ded68c951e.jpg

2ee26f38b270a99ee6c1217c3a7eb25a.jpg

pokolenie jp2 :-D

a5bfacd53463314e1a496723fc6704a4.jpg

no jak to co z torbami - żelek Ronaldo nosi - to pedały kopjujo...

nie mają z kim fajnie kopulować to kopjujo przynajmniej pedziowate torby żelka...

a papież to co??? będzie się na francuską akcję patrzył czy jak???

niezła masakra - mam nadzieję że choć flamastrem robiony...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

no jak to co z torbami - żelek Ronaldo nosi - to pedały kopjujo...

nie mają z kim fajnie kopulować to kopjujo przynajmniej pedziowate torby żelka...

a papież to co??? będzie się na francuską akcję patrzył czy jak???

niezła masakra - mam nadzieję że choć flamastrem robiony...

Nie na takie rzeczy Karolek patrzył i zamiatał pod dywanik pięknie haftowany złota nicią ;-) aczkolwiek co grzech fellatio z chłopcem nieletnim - rozgrzeszalny, to już grzech z kobietą ciężkim będzie ;-)

Ja mam pytanie, co na tym obrazku z Tupolewem robi Harry Potter?

A który to? ;-) ja widzę tego ochlajtusa Karskiego, na ziemi Mlaszczyński ten cwańszy ,który wyprawił braciaszka do nieba do bozi, jest tam chyba postać górala w kapeluszu, który przygląda się zestrzelonemu wrakowi, coby było że był świadek a że góral to katoli i prawdę zawsze mówił, jak to góral katolik :-))) nie widzę tego Harego Portiera :-)

Qwa ten obraz mnie niszczy :-) ale trzeba mieć pusto pod kopułą BARDZO :-)

Bezwypadkowe...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez mah33
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.