Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

comment_S7Ouq31LD64QRlXCye8bua4Wf8HKZTIy,w400.jpg

Rozumiem, że Twoje dzieciństwo musiało być przykre j/w. Niektórych to ominęło. Łączę się w bólu :-)

ecce-homo-dont-want.jpeg

------------

Moderowano: Proszę o przestrzeganie Regulaminu i Netykiety:

II. 5.a Niedozwolone jest podejmowanie za pośrednictwem Forum działań sprzecznych z zasadami współżycia społecznego. W szczególności zabronione jest: zachowanie sprzeczne z zasadami Netykiety, w tym formułowanie wypowiedzi stanowiących przejaw braku szacunku wobec innych Użytkowników Forum bądź też zachowania powszechnie uznawane za sprzeczne z zasadami kultury osobistej,

Źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Copyright © Audiostereo.pl

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez romekjagoda

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

To nie jest kuhwa śmieszne z punktu widzenia wahszawiaków...

Dophawdy?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Zobacz, thrak, komiks o tobie zrobili. Dokładnie o tym, co tu uprawiałeś, zanim dopadła cię "katolska nagonka".

ed7e425c2df3.jpg

------------

Moderowano: Proszę o przestrzeganie Regulaminu i Netykiety:

II. 5.a Niedozwolone jest podejmowanie za pośrednictwem Forum działań sprzecznych z zasadami współżycia społecznego. W szczególności zabronione jest: zachowanie sprzeczne z zasadami Netykiety, w tym formułowanie wypowiedzi stanowiących przejaw braku szacunku wobec innych Użytkowników Forum bądź też zachowania powszechnie uznawane za sprzeczne z zasadami kultury osobistej,

Źródło: http://www.audiostereo.pl/index.php?app=tos

Edytowane przez romekjagoda

Bardzo proszę użytkowników Thrak i FatherPio o powstrzymanie się od wymiany złośliwości i obelg pod swoim adresem. Z góry dzięki.

Powrót po dłuższej przerwie...

O, romekjagoda, a co to tam takie zielone pod avatarem Ci się przykleiło, he he :)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

CO LECI NOCĄ W TVP KULTURA

Wytrzymajcie do drugiej części filmu - facet wsadza se w dupe świeczkę:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Yodzisław

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Uwaga, może nie być śmieszne dla niektórych brodatych kawalarzy ;-)

1924417_913994091964992_2562797064013696990_n.jpg?oh=3f054f69eec39b4f81c025c26eb4184c&oe=554B8FD0&__gda__=1430852881_b2ea271a83aaefafb2561d742f701195

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Akustyk zmienił stronę www na czytelniejszą ,,, i co ważniejsze ScanSpeak wprowadził nowe produkty w serii Revelator - w kategorii subniskotonowe - zwlaszcza dla fanów rozwiazan z subniskotonową membraną bierną ;-) Produkt dostępny były jeszcze w nocy - ale nie wiem czy to promocja czy standard price ,,,

Ukryta Zawartość

post-704-0-91872300-1424505706_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Martin

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

c5cc56bf255353e6caf7ca9b03bc270b.jpg

3ce992f0232c352aa356e1dc3f694840.gif

Edytowane przez parantulla

Ty sobie zrób, rentgen dupy przy okazji, może tam odnajdziesz poczucie humoru, bo już przynudzasz jak stary cap normalnie.

To zdanie powinno być nominowane na najlepszy wpis roku - lub nawet dekady.

Ciekaw jestem czy kolega parantulla załapał i zrozumiał ten wpis ;)

ATPO

Znam kilku ludzi, których obserwując z boku zachowanie i inteligencje określiłbym na poziomie... a w testach są dobrzy

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

ATPO

Znam kilku ludzi, których obserwując z boku zachowanie i inteligencje określiłbym na poziomie... a w testach są dobrzy

oj tomek tomek, a rozumiem że po pół godziny edit wpisu był po brzytwę?

NIE po trunek ;)

Napisano dziś, 18:17

Użytkownik IvanM dnia 21.02.2015 - 17:45 napisał

To zdanie powinno być nominowane na najlepszy wpis roku - lub nawet dekady.

ATPO

Użytkownik tomaszE edytował ten post dziś, 18:18

oj tomek tomek, a rozumiem że po pół godziny edit wpisu był po brzytwę?

>>>Napisano dziś, 18:17

>>>Użytkownik tomaszE edytował ten post dziś, 18:18

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

Jak masz jakiś problem, to może napisz do Przyjaciółki, bo że masz poczucie humoru kowadła to już wiemy.

Nie oznacza to jednak, że w każdym wątku musisz sapać i marudzić, bo Ci się zdjęcie czy obrazek nie podoba.

Masz lepsze, to wklejaj, na ch*j drążyć temat.

ja jestem tylko Policjantem

A to trzeba było tak od razu. Myślałem że rycerzem...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.