Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

To zdanie powinno być nominowane na najlepszy wpis roku - lub nawet dekady.

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Smuga cienia spowija..;-)

Czy naprawdę trzeba nawet ten wątek za***ac tylko dlatego że komuś się kawał nie spodobał? Jak kogoś boli i razi widok spadającej kukly to jest ewidentnie w złym miejscu.

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Panowie lubiący Benny Hilla i kawały z brodą o lekarzu i Polaku, Rusku i Niemcu niech nie czytają :-)

10996364_383389928515033_5998892712719190934_n.jpg?oh=897202f7355a398c7a1dc11ba0b32a27&oe=558DB4DA

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dajcie spokój Kamilowi :-) dziennikarz też człowiek i jak potrzebuje to niech se wciąga co tam potrzebuje :-) lekarze chlejąi ćpają, policjanci chleją i ćpają to dziennikarzom nie wolno?

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

• Moderatorzy

Padłem :P

Załączone miniatury

Załączona grafika: grodzka.jpg

Użytkownicy

4278 postów

Napisano wczoraj, 11:08

Przechodzisz samego siebie.

Co będzie następnym razem? Zdjęcia jakiegoś poćwiartowanego dziecka? To też będzie śmieszne?

No i wulgaryzmy są chyba niezgodne z regulaminem.

„– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.”

Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata

HQ150 dlaczego się czepiasz ,jakie wulgaryzmy?

Zestawienie świetnie a i podobieństwo widoczne..Jakby był Putin-Zgredek, Kaczyński-Chomik , Tusk-Faszysta to ok? , śmieszne???

Każdy przyzna że Pani Grodzka ma specyficzną urodę, by nie powiedzieć paskudna baba.

Gdyby była mężczyzną to raczej w reklamie Armaniego by nie wystąpiła.

Pojawiła się w necie bo zdecydowałą się objąć publiczne stanowisko, nikt jej nie zmuszał -jej ryzyko,

Pani Ogórek śmieszna bo blondi i nie gada?

Wiecej luzu i tolerancji dla śmiechu innych.

Robert Gdańsk, wklejka rewelacja :)

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Gość Gosc

(Konto usunięte)

HQ150 dlaczego się czepiasz ,jakie wulgaryzmy?

Zestawienie świetnie a i podobieństwo widoczne..Jakby był Putin-Zgredek, Kaczyński-Chomik , Tusk-Faszysta to ok? , śmieszne???

Każdy przyzna że Pani Grodzka ma specyficzną urodę, by nie powiedzieć paskudna baba.

Gdyby była mężczyzną to raczej w reklamie Armaniego by nie wystąpiła.

Pojawiła się w necie bo zdecydowałą się objąć publiczne stanowisko, nikt jej nie zmuszał -jej ryzyko,

Pani Ogórek śmieszna bo blondi i nie gada?

Wiecej luzu i tolerancji dla śmiechu innych.

Robert Gdańsk, wklejka rewelacja :)

Nie wiem o co Ci chodzi?

Gość zamieszcza zdjęcie czaszki zamordowanego w bestialski sposób człowieka i Ty go bronisz?

Dodatkowo ze słowami coś o zaje...ali i ch*jowo.

To ma być śmieszne? Widziałeś to zdjęcie?

Po to mamy regulamin, żeby obowiązywał wszystkich. Ja też lubię w gronie znajomych zakląć siarczyście. Ale tam jest to dopuszczalne.

Na forum nieraz jakiemuś...... też bym miał ochotę siarczyście dołożyć. Ale się powstrzymuję, bo regulamin nie pozwala. No i skoro mam się do niego stosować ja, to chciałbym, żeby inni też.

Albo dojdźmy wszyscy do wniosku, że go zmieniamy.

Nie wiem o co Ci chodzi?

Gość zamieszcza zdjęcie czaszki zamordowanego w bestialski sposób człowieka i Ty go bronisz?

Po to mamy regulamin, żeby obowiązywał wszystkich. Ja też lubię w gronie znajomych zakląć siarczyście. Ale tam jest to dopuszczalne.

Na forum nieraz jakiemuś...... też bym miał ochotę siarczyście dołożyć. Ale się powstrzymuję, bo regulamin nie pozwala. No i skoro mam się do niego stosować ja, to chciałbym, żeby inni też.

Wycięto zdjęcie a zostały komentarze i kolega nie wiedział na kogoś się obruszył ;-) ja od wielkiego dzwona użyję qrew i innych kolorowych słówek ale wystarczy przetrzepać bocznicę i znajdziesz tam tego niewymoderowanego od metra... Nie bądźmy tacy świętojebliwi. Jak Ty oglądasz te seriale o mafii, kryminalistach i zakałach społeczeństwa jak tam co drugie słowo fak, bicz, maderfaker i inne sanawabicze lecą ;-)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Po raz kolejny napiszę. Ja lubię czasami sobie siarczyście zakląć. W towarzystwie które znam i wiem, że dopuszcza taką formę ekspresji językowej.

Nawet tutaj na forum w dyskusji o wulgaryzmach jasno się za nimi opowiadałem.

Ja mieszkam w górach więc wiesz.....

Ale tutaj na forum mamy regulamin i on nam tego zabrania. Tak jak Tobie, tak i mnie. I skoro ja się do niego stosuję, to mogę oczekiwać tego samego od Ciebie.

Ale nie te wulgaryzmy były przyczyną mojej interwencji. Tylko zdjęcie czaszki tego bestialsko zamordowanego biedaka. Możesz mi wytłumaczyć co w tym było śmiesznego?

Edytowane przez HQ150
  • Moderatorzy

Nie wiem o co Ci chodzi?

aaaaaaaaa, to przepraszam.

Myślałem że oburzyła Cię Pani Grodzka i Gorg z Fraglesów.

Przepraszam jeszcze raz.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Po raz kolejny napiszę. Ja lubię czasami sobie siarczyście zakląć. W towarzystwie które znam i wiem, że dopuszcza taką formę ekspresji językowej.

Nawet tutaj na forum w dyskusji o wulgaryzmach jasno się za nimi opowiadałem.

Ja mieszkam w górach więc wiesz.....

Ale tutaj na forum mamy regulamin i on nam tego zabrania. Tak jak Tobie, tak i mnie. I skoro ja się do niego stosuję, to mogę oczekiwać tego samego od Ciebie.

Ale nie te wulgaryzmy były przyczyną mojej interwencji. Tylko zdjęcie czaszki tego bestialsko zamordowanego biedaka. Możesz mi wytłumaczyć co w tym było śmiesznego?

To coś jak nagrody Darwina. A co jest fajnego w oglądaniu Sopranos i dlaczego Tony jest taki lubiany? ;-) przecież to morderca i bydlę. Dobra nie zaśmiecajmy wątku. Ale nie pilnuj tylko mnie ok? Przeczesz pierwsze 10 tematów od góry na bocznicy wulgaryzmów pełno ;-)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Przeczesz pierwsze 10 tematów od góry na bocznicy wulgaryzmów pełno ;-)

Już Ci pisałem. Nie wulgaryzmy były przyczyną mojej interwencji.

I nie będę czesał tematu, bo nie jestem moderacja. Jak coś czytam, a nie czytam wszystkiego bo nie muszę, i narusza to regulamin, to zgłaszam.

Edytowane przez HQ150

Gebels jak czytał to płakał :)))

Mordo ty moja! To jest taki odjazd, że się zastanawiam czy sobie cały ten tekst nie dać wytatuować na plecy - lub jeszcze lepiej na czoło.

Fantastyczna konkluzja: jak ludzie będą płacić więcej podatków - to będą mieli więcej pieniędzy!

Mordo ty moja! To jest taki odjazd, że się zastanawiam czy sobie cały ten tekst nie dać wytatuować na plecy - lub jeszcze lepiej na czoło.

Fantastyczna konkluzja: jak ludzie będą płacić więcej podatków - to będą mieli więcej pieniędzy!

tego bedo na studiach uczyć - na całym świecie :)

złoty Gebels za całokształt :)

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Kto zaburza proces twórczy, musi ponieść karę :-)

Ukryta Zawartość

Nonsensopedia miażdży:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gebels jak czytał to płakał :)))

Genialny tekst. Propagandzista, który to pisał, jest wart każdych pieniędzy... ;-)

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.