Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie we Wrocławiu za 14 000zł

Audio Academy

Rekomendowane odpowiedzi

> AA, no to wpuścłem gościa w maliny :-)

>> liamik, patrz i się ucz, amatorze

:-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>>marekzawa

Dzieki za zgode :)

Dzwoniłem do cwaniaczka. Gościu jest niezły, pytał, czy jak zmieni czcionke w danych technicznych, to czy może ona zostać :)))

Ma do jutra zdjąć recenzje i ostatnie zdanie, że jego kolumny grają ładniej od B&W, Jamo czy AA.

Powiedziałem mu, że jak to udowodni, to zdanie może zostać.

Dobra przepraszam autora recenzji za uzycie jej bez zgody. Opis zostanie zmieniony. Prosze o wycofanie powiedznia cwaniaczek bo to jest obrazliwe względem mnie.

Ale z tego co napisał AA to wynika że jeśli udowodnisz że twoje kolumny są lepsze to twój opis może zostać. Więc nie pozostaje Ci nic innego jak postawić Twoje kolumny i Enceladusy we Wrocławiu w jednym salonie audio i porównać. Myślę że AA nie będzie protestował. A swoją drogą to się zapędziłeś we wklejaniu tych opinii: "O tych kolumnach krótko, jakbym był zmuszony do kupna kilku par kolumn marki Thiel model CS7 to kupił bym Enceladusy a resztę przeznaczył bym na zakup kolejnego Ferrari..." taki tekst jest na allegro na twojej aukcji, tylko że Ty nie sprzedajesz Enceladusów. Radzę następnym razem z głową robić takie aukcje bo w taki sposób nie bedziesz miał wielu fanów na forum.

Sorki przeprosiłem dałem ten opis bezmyslnie niewiedziałem co wymyslic a że jestem konstruktorem amatorem(choć sam wszystko robie pomiary głosników równiez) to chciałem je sprzedac z zarobkiem rzedu 10-20% a ne 150-200% jak niektórzy by miec kase na inne kolumny chyba proac.

dj_zibi, 27 Wrz 2005, 21:32

>......dałem ten opis bezmyslnie

zgadzam się

>.... a że jestem konstruktorem amatorem

No i bardzo dobrze że jesteś chwała Ci za to, ale jako konstruktor powinieneś wiedziec o tych kolumnach od A do Z i jak one graja i opisać to ze szczegółami dosłowneii wszystko a nie walić takie bzdury. A zainteresowanych możesz zaprosić do siebie na odsłuch i porównać wtedy twoje kolumny z produktami firm JBL B&W i AA to by było najlepszym rozwiązaniem oraz potwierdzeniem twoich słów.

O zarobek nie wnikam, to nie moja sprawa, każdy wie za ile jego kolumny grają, czy za 14 000 czy za 2 500.

P.S. Bardzo ciekawe "o sobie" proponuje zmienic, bo może to być ostatnie 5 kolumn które sprzedałeś (zrobiłeś), forum potrafi zrobić dobrą antyreklamę.

Teraz moja kolej :)

Myśle, że mozna wybaczyć dj_zibiemu błąd jaki popełnił, tym bardziej, że trochę z nim wczoraj rozmawiałem i udzieliłem mu kilku rad. I jakiś mały medal za odwage, że pofatygował sie do nas na rozmowy i przeprosiny.

Rzecz jasna wycofuje "cwaniaczka" adresowanego do zibiego i mam nadzieje, że więcej takich sytuacji nie będzie.

Czółko :)

Jak rozumiem sprzedający dj_zibi, wykorzystał opis z forum i w dodatku jest to opis odsłuchu zupełnie innych kolumn ? hmmm

..."Sprzedaje znakomitej jakości kolumny stereo ręcznie robione i mierzone przy pomocy specjalistyczych aparatur"... ciekawe jakich aparatur.

Zmienia to trochę moje myślenie o DIY.

Ja przepraszm AA. Tak to był i jest tylko marketing choć w tej cenie naprawde brzmiął ładnire naocznie porównywałem nie tylko ja róniez ludzie z tego i innych forum graja ładniej niz....(juz tego nie napisze). Polecam za taką kase są dobre. Specjalistyczny sprzęt wysokiej klasy mikrofon jig i program SW chyba dobrze co wy na to?

• 1 miesiąc później...

Drastyczny spadek cen na Enceladus:)))

Więcej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie zgadzam się z wpisem grzebaka. Wzmacniacze Delta Studio (a słuchałem kilku) są dobre. W ubiegłą sobotę miałem przyjemność gościć w Delta Studio z moimi kolumnami Minas Anor. Byli również forumowicze Marekzawa i Tdrozd. Jako że doskonale znam zalety i ograniczenia moich kolumn mogłem w pełni docenić zalety tych wzmacniaczy. Jedno jest pewne - pomieszczenie w którym są prezentowane nie pozwala im niestety pokazać wszystkiego co potrafią. A potrafią naprawdę dużo. Pamiętam to z wiosennych odsłuchów w KAIM w Warszawie.

Podobnież już się da dołączać fotki:

Ukryta Zawartość

post-3550-100009960 1170279601_thumb.JPG

post-3550-100009961 1170279599_thumb.JPG

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.