Skocz do zawartości
IGNORED

Nasze instalacje KD niech nas zobaczą:)

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

"Dzwoni telefon. Facet odbiera i słyszy:

- Ty bucu!

- Ale kto mówi? - pyta

- Wszyscy! - pada odpowiedź."

Trzeba przyznać, ze coś w tym jest. W zw. z tym user V.M. jest już zablokowany. Ale musieliście się z nim przekomarzać? Nie mówiła matka, coby trolli nie futrować?

• Redaktorzy

To tylko potwierdza jego przekonanie, że ma świętą rację. To nowy sposób rozumowania, wynaleziony niedawno przez działaczy politycznych: kiedy trzech ci mówi, ze jesteś chory, to znaczy, że jesteś zdrowy. Jak widać, upowszechnia się.

mam nadzieje ze przez miesiac bedzie cisza, zapewne niedlugo pojawi sie z nowym nickiem ,typowy KLON jeszcze w gorszej odslonie.......oby NIE !!!!!!!

bardzo dziekuje Moderatorowi za reakcje odpowiednia do sytuacji.

Teraz tylko od moderacji zalezy jak dlugo pobedzie gdy sie znow pojawi w nowym wcieleniu.

Ciesze sie, ze powstanie przynioslo skutek;)

wydaje mi sie, ze nie do konca to jednak jest troll... ten czlowiek mial chec sie wypowiadac w temacie i czasem nawet moze i cos wiedzial... to raczej chyba problemy charakterologiczne nie pozwalaly mu zrozumiec podstaw wspolistnienia... on nie byl karmiony... on tak mial normalnie tak jakby sposob w jaki sie zwracal do ludzi byl codziennoscia... IQ 6 ???

slaw123, 25 Mar 2009, 10:23

>mam nadzieje ze przez miesiac bedzie cisza, zapewne niedlugo pojawi sie z nowym nickiem ,typowy

>KLON jeszcze w gorszej odslonie.......oby NIE !!!!!!!

no ma w zanadrzu jeszcze "marcin1982" czy jakoś tak, chyba że też już zbanowany :D

Tak czy siak ... mamy naszego klubowego TROLA (zrobiony przeze mnie specjalnie na potrzebę chwili):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

don111, 25 Mar 2009, 15:04

>no ma w zanadrzu jeszcze "marcin1982" czy jakoś tak, chyba że też już zbanowany :D

Dokładnie to jego drugi nick. Jeśli dobrze kojarzę to w jakimś wątku

wypowiadali się "obaj". Może on cierpi na rozdwojenie jaźni?

Tak czy inaczej póki co atmosfera zrobiła się luźniejsza...

Pozdrawiam:)

o wywaliło fotki ekranu, powtórka

Ukryta Zawartość

post-8592-100009260 1238243644_thumb.jpg

post-8592-100009261 1238243644_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ekranik elektryczny firmy suprema, wymiary to 213 na 117 chyba, nie pamietam bo mam go juz od jakiegos czasu, koszt w polpaku 1700 pln, sterowanie radiowe własnej roboty po zaadoptowaniu sterownika do rolet firmy zamel za 125 pln ,a nie za 700 pln jak zażyczyli sobie za "orginalne"

skalmen : czy ten projektor nie ma czasami problemu z prawidłowym wyświetleniem koloru nieba? Patrząc na zdjęcia - kolory nie są prawidłowe i podejrzewam, ze nie jest to wina aparatu.

ekran nie faluje , mam go koło roku i zadnych zmarszczek na powierzchni, wszytko zalezy od tego czy bedzie dobrze powieszony w pionie przy użyciu poziomicy heheh :-)), jesli chodzi o odtwarzanie kolorów przez optomke to kolory sa bardzo zblizone do naturalnych, ten rózny niebieski to niestety wina mojego aparatu padlinki, co zdjecie to inaczej wyglada, zreszta zdjecia nie odzwierciedlaja wogóle stanu faktycznego obrazu, jest duzo duzo lepszy , ciągle nie umiem dobrze ustawic aparatu, generalnie ja osobiscie jestem bardzo zadowolony z tej optomy i moge ją z czystym sercem polecic każdemu, oczywiscie sa lepsze projektory ale mysle że w tej cenie optoma nie ma konkurencji( był czas ze wychodiła na pln 4200, teraz do dostania za jakies 1200 euro z przesyłka to i tak mało jak za dlp i full hd,

pozdr

Ekranu Taga Harmony Amber nie polecam nikomu,jego powierzchnię można porównać do pofalowanej tafli jeziora a mechanizm zwijania jest mocno awaryjny,wiem o czym piszę bo ponad miesiąc temu go kupiłem i pomimo że był już dwa razy wymieniany z tego samego powodu to nadal występuje ta sama usterka ,czyli po rozwinięciu nie da się go zwinąć,wygląda to tak jakby ekran nie przechodził żadnej kontroli jakości.

• 2 tygodnie później...

na allegro firma Kraftmann wystawia fajne ekrniki.. za 1700 dostalem businessclass ekran, obudowa cala z aluminium, super sie prezentuje wiec nawet nie trzeba go chować, sterownaie radiowe itd w standardzie, wymiar jaki jak mam to 240 na 135..jakos tak. Nic nie faluje, za ta kase naprawde super.. niedługo wkleje zdjecia..

• 2 tygodnie później...

Zamówiłem na Ebay'u projektor Infocus X10. Pomimo wysokiego kursu waluty - wyjdzie mnie ok. 4500PLN. Mając na uwadze, ze jest to Full HD - myślę, że się opłaca. W kraju musiałbym dać 6000, więc jakaś tam przebitka jest.

Zobaczymy co to będzie jak dojdzie - myślę, ze będzie w przyszłym tygodniu.

• Pokaż nowe odpowiedzi