Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

potwierdzenie na temat przyczyny braku Kubicy w Citroenie

Ukryta Zawartość

start Roberta w ERC 3-5 stycznia w Austrii jako przetarcie w Fieście przed kampnią WRC

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tego to pewnie nawet Robert jeszcze nie wie ? - szkoda bo to może mocno odbić się na wynikach - wcześniej też było kilka rajdów zanim się ułożył z pilotem i samochodem - pierwsze starty mogą być nie ciekawe :/ - dobrze że jedzie pierwszy rajd w Austrii to tam będzie miał okazję na szlif i ew. rowy :D bez wpływu na kampanię WRC

Źle z Schumacherem! Miał poważny wypadek na stoku narciarskim.

Oby przeżył. Nie lubiłem go ale to przeszłość, teraz mam tylko to jedno życzenie by powrócił do życia, jego stan jest niestety na tą chwilę krytyczny.

No to życz Schumacherowi powrotu do zdrowia, bo jego działalność charytatywna jest z Twoim życzeniem związana.

Kropeleczka w morzu potrzeb...tylko.Nie ma czym sobie głowy zawracać....kropeleczką.

To rusz dupsko i zacznij coś w tym kierunku robić

Skąd wiesz,że nie robię?A co do robienia w tej kwestii,to nie trzeba ruszać dupska żeby to zrobić.A na marginesie to jest naświecie tyle nieszczęść,że miejsca by tu zabrakło by je opisać.Jest sie czym martwić a Michael sobie poradzi bez tego piania.

Schumachera odwiedzili w szpitalu koledzy z ekipy.

Zmienili mu cewnik, pościel i kroplówkę w 11 sekund.

Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

zenujace

A mi się bardzo spodobało! :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Schumachera odwiedzili w szpitalu koledzy z ekipy.

Zmienili mu cewnik, pościel i kroplówkę w 11 sekund.

Wytłumacz mi, Likorzu, jak może być lekarzem(?) ktoś, kto nienawidzi ludzi?:( A to bije z KAŻDEJ Twojej, pożal się Boże - wypowiedzi...PS - a już na maksa żenujący jest ktoś, kto śmieje się z własnych , niespecjalnych żartów. Edytowane przez Bezlitosna Niusia

To nie jest mój żart, gdzieś go w necie znalazłem.

Ale naprawdę wydaje mi się śmieszny - może mam zboczone poczucie humoru, nie wiem. :)

Oczywiście osoby z innym poczuciem humoru albo zupełnie go pozbawione - nie załapią.

Trudno się mówi.

Też lubię Monty P. Ale - to jest naprawdę ZŁY żart...

OK, Twoje prawo.

A co powiesz na ten link?

Umarł człowiek - tragedia. Co w tym śmiesznego?

No, ale poczytajmy...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tzn. dziennikarz Twoim zdaniem sugeruje tytułem związek przyczynowy, gdy tymczasem związek mógł być tylko czasowy?

Znamy to i z innych dziennikarskich publikacji: "Rano był u lekarza, wieczorem już nie żył". A gościa mógł wieczorem np. przejechać samochód.

Bo dziennikarzyny nie odróżniają dziś związku przyczynowego od związku czasowego.

Np. idąc tym tropem, dałbym taki tytuł: "Rano zjadł pasztet na śniadanie, wieczorem już nie żył!". Kto miałby wówczas odwagę zjeść pasztet?

Robert jedzie w Jannery Rally i jak na razie jest walka z Kajetanowiczem którą przegrywa po 3 OS-ach - szkoda że znowu jadą różnymi samochodami bo można by bezsprzecznie powiedzieć kto lepiej sobie radzi - nie wiem jak się do siebie mają RRC i R5 - myślałem że RRC jest szybsze od R5 ale chyba raczej taka sytuacja nie ma miejsca ponieważ po szybkim googlowaniu i wypowiedzi Wilsona z M-Sport że w niektórych miejscach R5 jest szybsze od RRC można dojść do wniosku że są pewnie podobne w osiągach bo idąc za logiką to w innych miejscach RRC będzie szybsze od R5 i sytuacja się wyrównuje - ale ja nie wiem - wiem że R5 można też dostosowywać aby było praktycznie na równi z WRC - może ktoś ma lepszą wiedzę

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pełny ss18 z ostatniego rajdu

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Robert wygrał pierwsze 2 OSy RMC z miażdzącą przewagą. Geniusz!

Miejmy nadzieję, że dojedzie do mety.

Xavian XN 250 EVO | Sony TA-N7 | Wiim Pro Plus | AQ Midnight 2 | Sun Audio Reference | Tomanek TAP8

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.