Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Jednak założę inny wątek. Jeszcze chwila i wszystko się pomiesza. Nikt nie będzie wiedział jakiego spotkania dotyczą posty. Wyobrażasz sobie przeplatajace się listy obecności ? W końcu nie będzie wiadomo na jakie spotkanie kto się zapisał ...

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

watki sa juz zalozone wytartczy odswierzyc

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jak gdzies blisko moge tez cos przytaszczyc

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ten drugi będzie świetny !

Tam właśnie napiszę co i jak !

Dojazd do mnie jest idealny ! Nie ma problemów z parkowaniem.

Dołączę mapkę dojazdu.

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Jest już osobny stary/odświeżony wątek:

Ukryta Zawartość

Wszystko co dotyczy spotkania na Śląsku przenosimy tam.

Zapraszam raz jeszcze brać z Małopolski !!!!

Ukryta Zawartość

Ma ktoś stare żelazko, najlepiej takie z epoki gierkowskiej? Sznur potrzebny...

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Dobra panowie spotkanie juz jutro wiec poprosze o konkrety. Chcialbym zeby poza systemem rocha byly przynajmniej dwa normalne cdeki i kilka kabelkow. Wiem ze Pawel ma Furutechy ja wezme Namelessa Blacka potrzebne sa kable jeszcze drozsze i cos naprawde taniego. Moze jakis Klotz? Velum?

discomaniac71, 4 Kwi 2008, 12:06

>potrzebne sa kable jeszcze drozsze i cos naprawde taniego. Moze jakis Klotz? Velum?

wezme coś taniego Klotzowego

a o ktróej w ogóle - 17:00?

Naprawdę nikt nie ma sznura od żelazka?? Spokojnie, nie obawiajcie się, impedancja falowa takiego to około 70 Ohm..

Trochę sensu poproszę.

e tam, kabelki 3-5 złotych... Taki kabel to sadzi tak, że velumiarze i inni ...arze mocno by się zdziwili. A tak z porównania nici:(

Trochę sensu poproszę.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Disco>

To może jednak porównanie kabli?

Tego jeszcze nie robilismy.

Jeżeli idzie o kabelki ze swej strony moge zaproponowac dwa typy Furutecha, Audioquest Diamondback, Sharkwire, DMN Reson, DIY na srebrnym Klein ud Humel, kilka kabelków za kilka złotych.

Z głosnikowych Furutech, DMN Reson, srebrne taśmy DIY, Atlas Hyper III, Kimber 4PR, jakieś paści za kilka złotych.

U mnie źródłem jest pecet - mile widziane pliki (najlepiej w formatach bezstratnych).

Jako że nie mam w tej chwili podłaczonego odtwarzacza CD (mam tylko transport PS Audio oraz DAC z nieco niższej półki - da się tego słuchac ale kiedyś w tym temacie bywało u mnie lepej) może Ktoś przytacha jakiegoś fajnego CD lub lepszego DAC-a?

Jeżeli ktoś nie wie jak do mnie dojechać - prosze o podanie maila na PW.

Wysle dane i mapkę jak dojechac.

Do której w górę? Właśnie piwkuję ze znajomym i nie wiem o której jutro będę mógł jeździć :D

JAK już będę mógł jeździć, mogę wziąć nie modowanego pionka PD-8500 (aczkolwiek z jeszcze nie wyregulowanym dobrze laserem ;) ) i interkonekt na Klotzu LaGrange i tanich neutrikach (chociaż widzę, że Klotza zaoferował już Josef).

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie to ilu nas w koncu bedzie? I co ze soba wezmiemy? bo juz zaczynam sie gubic:( Zrobilem liste obecnosci i nikt poza mna sie na nia nie wpisal. Musimy zaczac od nowa dla porzadku.

1. discomaniac71 - Pioneer PD 9300 by adamhiend plus Nameless Black

2. ......

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.