Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Accuphase jest trochę zbyt słaby, żeby uciągnąć Revelatory na basie.

Tere fere kuku!

Zapytaj Arka67 albo neommamuta dokładnie co i jak to Ci napisze na pw.

Albo przeczytaj se w spokojności kilka razy najlepiej specyfikacje tego wzmaka-sam do tego dojdziesz..........wiesz chociaż co to był za model?

Za słaby to byłeś Ty i inni aby pomóc mi w pakowaniu klamotów do auta-tu podziękowania dla rafaella za szczerą pomoc-prawdziwy mężczyzna.

Hajend to fajna zakładka mówie wszystkim to szczerze.............tylko niektórzy to tylko umieją hajendowo w niej pisać.

A Pan były moderator Piopio nie wytrzymał jednak ciśnienia i aurelica postanowił sprzedać.

Także dalszych porównań raczej nie będzie.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Za słaby to byłeś Ty i inni aby pomóc mi w pakowaniu klamotów do auta

Niestety choć chętnie pomógłbym, to moje wypadające dyski uniemożliwiają mi jakiekolwiek dźwiganie... W październiku znów miałem dwa tygodnie leżenia plackiem;-) A Accuphase to było A 20v:-)

A Pan były moderator Piopio

Czyżby coś umknęło mojej uwadze przez ostatnie lata?? Piopio był moderatorem?

Gość rochu

(Konto usunięte)

Czyżby coś umknęło mojej uwadze przez ostatnie lata?? Piopio był moderatorem?

http://www.audiostereo.pl/jak-uleczyc-to-forum_50445.html

Dawnych wspomnień czar : )

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Dawnych wspomnień czar : )

No faktycznie;-)

Najbardziej spodobało mi się: "Precz z trollami ! Przecz z prześmiewcami i kpiarzami ! Potrzebujemy władzy silnej ręki !!!"

Stary musiał czuć się w sobotę bardzo niepewnie przy Piopio;-)

Różne epizody ma człowiek w życiu ;-)

Ale co by nie powiedzieć to uspokoiło się potem ;-)

Moderator to wredne zajęcie - zajmuje strasznie dużo czasu.

I w dodatku ma się ciągle do czynienie z ludzką głupotą ;-)

Delikatnie mówiąc ...

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

A Pan były moderator Piopio nie wytrzymał jednak ciśnienia i aurelica postanowił sprzedać.

Także dalszych porównań raczej nie będzie.

spoko Piotrze :) ja kupiłem od niego Aurelica także w każdym momencie możemy zrobić kolejne porównanie...

przecie Szymon kiedyś pisał, że to wspaniały dac, po prostu Wy się nie znacie..

----------------------------------------------------

To jest dobry DAC ale mi już nie jest potrzebny.

Ze słabym transportem gra znakomicie.

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Nie wiem czy Stary Audiofil i Szymon będą w stanie przełknąć te gorzkie słowa ......prawdy.

Jurgen, od głoszenia prawd objawionych jesteś na tym forum Ty, więc ja Ci konkurencji robił nie będę.

----------------------------------------------------

Accuphase A20V ma pierwsze 20W w klasie A a potem dociąga do 70W w klasie AB. Ma mniejsze zniekształcenia harmoniczne oraz intermodulacyjne w porównaniu do Accuphase A-30 oraz A-45, a współczynnik tłumienia taki jak E-450. To całkiem mocny piecyk. W końcu to ta sama topologia co A-50V, tyle że wzmacniacz przeznaczony jest oczywiście do nagłośnienia mniejszych pokoi.

G^*no prowda tys prowda, jak powiadają na Podhalu.

Squad,Rochu, tyż prowda panocki wy wieta lepij.

Who is Jurgen ? Nie dla Ciebie Squad, sorry.

Ja też się przeziębiłem.

Niech ktoś do cholery doceni moje poświęcenie.

; )

Też zdycham, doceniam, choć mnie nie było,bo jestem pewien, że fajna ekipa się spotkała i musiało być sympatycznie. Pozdrawiam więc.

A ja się przeziębiłem od tego kurzenia na ganku. Chyba będę musiał przejść na fajkę, tak jak Koobal:-)

Przejdż na cygara i to zara)

Ja też się przeziębiłem.

Niech ktoś do cholery doceni moje poświęcenie.

; )

Rochu

Twoje poświęcenie nie ma nic wspólnego z Twoim przeziębieniem.

Trza się ubierać i szlus.

Takich spotkań audio jest coraz mniej,a może teraz u mnie?

Tylko mam pięć par kapci i dwie pary damskich.

Chcecie w tym roku jeszcze -czy już po nowym roku?

U mnie zazwyczaj się tylko zmienia płyty i się słucha...........obowiązuje bezwzgledna dyscyplina!!))

Nikt póżniej nie jest przeziębiony-bo mam dobry bimber-działa na przeciagi i wyjścia w koszulach.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

U mnie zazwyczaj się tylko zmienia płyty i się słucha..........

Z kuchni między butelkami a kaszanką :)

Piotrek, wróciłem z zaświatów. Musimy się szybko spotkać bo jeszcze tych potworów Szymonowych nie słuchałem.

Masza, no to cieszymy się, że wróciłeś, właśnie napisałem na PW, więc tam się wszystko rozegra. Ustalenia Grupy Warszawskiej na PW są tajne - tylko przypominam :D

Rochu, Stary Audiofil zaprasza, to jak rzut rękawiczką w twarz :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.