Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Rejon to Krowodrza ;-) A godzina to myślę że bezpiecznie będzie o 19-tej.

Tylko jak nie będzie Mc'a z meridianem to czego posluchamy? Ma ktoś jeszcze jakieś wypasione źródełka? :)

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

tak ... b a r d z o nieśmiało zapytam czy spotkanie ma charakter zamknięty (tylko znajomi) czy możnaby się ewentualnie podłączyć w przypadku posiadania przez Panów wolnego miejsca ... (ostatni rząd wchodzi w grę)

Problem polaga na tym że lokum jest dosyć małe więc mimo szczerych chęci raczej krewni i znajomi królika.... ;-) jeśli będzie josef to będzie nas już 6.

PS: Koobal - wezmiesz audio note'a? Weź też interkonekt bo ja aktualnie nie dysponuje takim wynalazkiem ;-)

Panowie, naprawdę moje samopoczucie (w sensie fizycznym) jest podłe, boli mnie gardło i czerep, ale jutro już dam Wam znać czy przyjadę z Meridianem na najbliższe spotkanie, czy na któreś z kolejnych.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Jezeli będę w drodze na odsłuch przelatywał przez dom mogę zabrac mojego peceta.

Własnie złożyłem sobie drugiego, tym razem na M-Audio.

>Jozef, jeżeli będziesz weź dla mnie tego nieszczęsnego DAC-a.

rochu, szacunek że by Ci się chciało - ale myślę że to już by było przegięcie :) Myślę że sensowniej będzie jak go posłuchamy kiedyś u Ciebie.

No chyba że chcecie to możemy dla porównania puścić coś z mojego peceta. Co prawda gra tylko na taniej emu0202, ale też wstydu nie przynosi :)

Proponowałbym ograniczyć się do 6 osób. Sorry panowie, ale na prawde jest ciasno stąd siłą rzeczy spotkanie musi być kameralne :(

Czyli na razie rezerwacja jest dla:

1. rochu

2. Koobal

3. discomaniac71

4. Bartosz985

5. McGyver (?)

6. josef (?)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Dobrze to w takim razie ustalmy co przynosimy. Misfit Twoj system to o ile pamietem DAC Stelmacha na pokladzie Pioneera PD-S 705 i wzmak Strussa a jakie kolumny? Koobal mozesz wziac swojego AN CD 3? McGyver bedziesz we srode? Ja deklaruje Pioneera PD 9300 po czesciowym upgrade by adamhiend. Pozostal jeszcze zegar. Mamy na pewno trzy zrodla a moze cztery jak dojedzie McGyver.

No to fajnie! 3-4 źródła powinny w zupełności wystarczyć do porównań. Sam jestem ciekawy jak to wypadnie, ale myślę że powinno być dobrze słychać różnice bo wzmak i kolumny są raczej "przezroczyste".

josef, 16 Lis 2007, 11:38

>dajcie mi kilka tygodni to skończe denona przerabiać - będzie marancunio killer ;)

Zawsze możesz nas zabić thetą z genesisem :-)

Panowie, tym razem ustąpię miejsca komuś kto mieszka bliżej. Jestem chory i nie chce mi się tyłka z domu ruszać. Sorry, Meridiana Wam przywiozę innym razem.

Yyy a kiedy to spotkanie? Bo jakoś nie doczytałem, nie wiem moze slepy jestem. Źródło moje jest do dyspozycji, finalnie ukończony, jednak bez DAC-ów z selekcji K, ale na to mnie nie stać....

josef jakiego denona męczysz jesli mozna spytać? Ja teraz siedzę nad yamahą 393, ciekawe co mi wyjdzie z takiego taniuszka...

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

środa... miejcie litość, gdzie w środku tygodnia. Dla mnie podróż do krakowa to 2,5h, konczę pracę o 18. Piszę się ale na spotkanie weekendowe. Josef mam nadzieję że się spotkamy z danonami :-)

discomaniac71, 16 Lis 2007, 12:34

>opteron na pewno nie bedzie gorsza niz Maranciunio LOL

>

>spotkanie jest w przyszla srode u Misfita.

Uważaj bo senicz przyjdzie i nas tu "wyjaśni" :-)

To wpadaj, opteron z tym danonkiem w srode o ile dasz rade. Liste sprzetu tez bysmy mieli zamkniętą, bo więcej jak 4 CD pewnie nie damy rady posluchac. W rezerwie jest jeszcze komp specjalnie dla rocha ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.