Skocz do zawartości
IGNORED

Nasza przygoda z Zydelkiem...

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

Matole!

Pisze się w białostockiem, suwalskiem, gołddapskie, do Białegostoku, Suwałk ( nie Suwałek).

Brać teczkę i do szkoły synek. Bo pasa ojciec weźmie i komputer zabierze.

A tak przy okazji:

Zydelek: 25 Sty 2006, 23:35

(...) Zresztą większość autorów zawsze uważałem za wynaturzenie. Chłopy bez jaj:):) Panienki w spodniach słuchające od świtu do nocy chorałów (...).

Co za urocze uogólnienie ... Nareszcie wiem do czego prowadzi słuchanie muzyki dawnej (?!)

Pomimo zauroczenia Hildegardą z Bingen i Guillamem de Machaux puszczam Ci to płazem ... A od oceny mojej męskości jest na szczęście ktoś inny.

No dalej mam problem z ta choinka... o zapachu kokosowym... do malucha... wychodzi na to ze nie ma fabrycznych takich. Moze ktos mi poleci jakiego dobrego producenta DIY?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zydelek:

"Tak na poważnie, wzorem podpowiedzi Petera, człowieka, którego cenię skończmy z tš farsš."

Czy nie rozumiesz że swoimi deklaracjami rzucasz podejrzenia na tych których chwalisz? Peter sprzedaje to i owo ludziom z tego forum i choć ja jestem daleki od posšdzania go o takie metody, jednak smród się robi.

Zydelek: robisz szkodę, tym ktorych wskazujesz lub tym co cie bronia, bo przestaja byc wiarygodni,

zamiast spedzac czas z gowniazerią przed kompeterem lepiej zajmij sie byznesem ze swoimi licznymi przyajaciolmi w elyty lub idz gdzies na wystep aski brodzik, kaski skrzyneckiej lub grazi torbickiej

• Redaktorzy

Na five do lesia kaczyńskiego... A tak serio, my tu sobie się przekomarzamy, a na wątkach w stereo Zydel bryluje, z właściwym dla jego nowej fazy wdziękiem (tj. aż zęby cierpną). Mówicie sobie co chcecie, dla mnie jednak - maniak. Obawiam się że w zw. z tym mamy obowiązek go trzymać w ramach zwiąkszania szans mniejszości, tak jak Qubrica - przedstawiciela upierdliwej lewicy.

Jozwa

Niestety ja również daję się czasem podpuścić, ale stwierdzam, że ta nasza krytyka i ogólnie jakakolwiek aktywność w sprawie pana z małej litery z. jest karmieniem bezczelnego, zakłamanego trola...

Lepszym rozwiązaniem jest chyba ignorowanie tego typka.

Gość

(Konto usunięte)

Panowie trzeba ich "prześladować" na każdym kroku.

Nie może tak być , że goście po takich występach , troche po dupie dostaną , a potem normalnie piszą na forum!!!

Przecież każdy z nas chyba chce , żeby było normalnie wokól niego /w polsce , więc nie można obojętnie przechodzić koło wynaturzeń i udawać , że nas to nie dotyczy , że to nrmalne!!!

Z tym "prześladowaniem", to może nawet przesada. W każdym razie nie jest to ok, żeby Zydelek wypisywał mega brednie i wulgaryzmy, a inny pisząc w sposób nie szkodzący nikomu dostawał bana. Dlaczego? Koncepcja? A ty jaka była? Pospolite naciągactwo. Pamietajmy też, że facet nie musiał tego robić ze względów finansowych np. Widocznie to lubi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.