Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Allmr napisał:

Jak najmniej sztucznych, wysoko przetworzonych produktów. Ograniczenie cukrów i alkoholu (nie dotyczy piwa:)

To na pewno, ale ja nie widzę nic złego w keto/low-carb, choć niedługo prawdopodobnie zmieniam na low-fat, z ciekawości.

Godzinę temu, xajas napisał:

Halinka jadaca z tylu ciagle rozglada sie po okolicy i czasami odstaje, wiec musze ciagle kontrolowac czy sie nie "zgubila".

Może sztywny hol. Daleko nie odjedzie😀

Godzinę temu, il Dottore napisał:

Intercom swoje kosztuje a to lusterko zamówiłem na Ali za psi grosz. Są niemieckie kaski rowerowe ze zintegrowanym intercomem.

Sa juz interkomy za psie grosze, ale to znowu nastepne ustrojstwo ktore trzeba ladowac i zawsze pamietac o tym

14 minut temu, Stream napisał:

Może sztywny hol. Daleko nie odjedzie😀

Powinno byc na opak. Szefowa ma lepszy i mocniejszy rower 🙂

2 godziny temu, soundchaser napisał:

Ja wpieprzam wszystko...dokładnie wszystko co lubię,

A co lubisz? 

2 godziny temu, soundchaser napisał:

eliminuję te niezdrowe rzeczy z diety.

Piwo nie jest zdrowe, a przynajmniej nic mi nie wiadomo, żeby pozytywnie wpływało na organizm ludzki.

Dla mnie dziwnym jest, jak ktoś uprawia sport, regularnie, czyli dba o ruch, a ruch to zdrowie, ale ma wywalone w dietę. Nie mam na myśli Ciebie, tak ogólnie piszę.

Edytowane przez Adi777
Gość Kw202

(Konto usunięte)
36 minut temu, Adi777 napisał:

Dla mnie dziwnym jest, jak ktoś uprawia sport, regularnie, czyli dba o ruch, a ruch to zdrowie, ale ma wywalone w dietę. Nie mam na myśli Ciebie, tak ogólnie piszę.

Ludzie uprawiający sport amatorsko, dla relaksu odżywiają się w miarę świadomie. 

Myślę też że nie ma potrzeby aby amator trzymał się rygorystycznie diety, wyliczał kalorie, makro i mikro itp. 

To już by było  takie lekkie sadomaso... 😉

2 minuty temu, Adi777 napisał:

O wyliczanie mi nie chodzi, bardziej o takie dziwne podejście. Dla mnie dziwne. Ruszasz się, trenujesz, a jesz "beleco". Myślę, że takich osób jest jednak sporo.

Na rowerze i tak wszystko spalisz. 

7 minut temu, Adi777 napisał:

Jasne. Co to za tekst w ogóle? 😄Jedz cukier, produkty z cukrem, słodycze, przetworzone k**estwo - ponieważ to wszystko spalisz podczas sportu, lol.

Każdy niemal produkt ma cukier. Aczkolwiek ja nie jadam źle. Fast foody od lat są mi obce. Polubiłem kasze różnego rodzaju, nie słodzę już 5 łyżeczek do herbaty tylko jedną płaską, do tego masa owoców i naturalne, domowe soki. A w trasie z braku laku trza się ratować czasem batonami i napojami niekoniecznie zdrowymi. 

Gość Kw202

(Konto usunięte)
17 minut temu, Szkice napisał:

Każdy niemal produkt ma cukier. Aczkolwiek ja nie jadam źle. Fast foody od lat są mi obce. Polubiłem kasze różnego rodzaju, nie słodzę już 5 łyżeczek do herbaty tylko jedną płaską, do tego masa owoców i naturalne, domowe soki. A w trasie z braku laku trza się ratować czasem batonami i napojami niekoniecznie zdrowymi. 

Sok z buraka robi robotę, daje całkiem dobrego kopa😉 Można kupić w każdym spozywczaku. 

6 minut temu, Kw202 napisał:

Sok z buraka robi robotę, daje całkiem dobrego kopa😉 Można kupić w każdym spozywczaku. 

u mnie brat robi naturlany z własnych buraków. Jest sztosem aczkowliek ja nie prfzepadam za smakiem buraka ale pijam też 🙂

Gość Kw202

(Konto usunięte)
16 minut temu, Szkice napisał:

u mnie brat robi naturlany z własnych buraków. Jest sztosem aczkowliek ja nie prfzepadam za smakiem buraka ale pijam też 🙂

Mi naprawdę daje kopa, do smaku też musiałem się przyzwyczaić. 

Może trochę z innej beczki pytanie. 

Licznik w miarę dokładny do 300 zeta. 

Może ktoś coś polecić? 

Najlepiej chyba przewodowy, prawda? 

Ja przerabiałem sigmy i jakieś nołnejmy przewodowe ale neistety szybko się psuły jak nie kabel urwany to co innego i od ponad 2 lat tylko aplikacja mierzy mi kilometry. Bezprzewodowy gubił mi zasięg znowu i dupa. 

3 minuty temu, kangie napisał:

Mam BC800 od 1999 r. Chodzi do dzisiaj.

ogólnie dużo osób poleca ale u mnie nie wytrzymywały długo oprócz jednego na którym przejechałem ze 2 lata 🙂

Gość Kw202

(Konto usunięte)
9 minut temu, Szkice napisał:

Ja przerabiałem sigmy i jakieś nołnejmy przewodowe ale neistety szybko się psuły jak nie kabel urwany to co innego i od ponad 2 lat tylko aplikacja mierzy mi kilometry. Bezprzewodowy gubił mi zasięg znowu i dupa. 

Mam jakąś apke w telefonie i na zegarku, ale często gęsto zapominam ją uruchomić. 

Licznik to licznik, działa zawsze. 

• Redaktorzy
9 minut temu, kangie napisał:

Mam BC800 od 1999 r. Chodzi do dzisiaj.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

IMG_20211031_153327414~2.jpg

IMG_20211031_153331304~2.jpg

IMG_20211031_153339614~2.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

Byłem w Lidlu i kupiłem nowe siadełko! 🙂

FymZ6cjWYAQWaU4?format=jpg&name=large

Ogłaszali w gazetce ale myślałem że będą tylko te szerokie City, tymczasem Lidl zadbał o pełny wybór! Wąziutkie do kolażówek, TRK damskie i męskie oraz City. Cena nie zabija, więc postanowiłem wypróbować. Żonie kupować nie musiałem bo ma Selle Royal.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

7 minut temu, il Dottore napisał:

Byłem w Lidlu i kupiłem nowe siadełko! 🙂

Ukryta Zawartość

Ogłaszali w gazetce ale myślałem że będą tylko te szerokie City, tymczasem Lidl zadbał o pełny wybór! Wąziutkie do kolażówek, TRK damskie i męskie oraz City. Cena nie zabija, więc postanowiłem wypróbować. Żonie kupować nie musiałem bo ma Selle Royal.

obraz.thumb.png.53499f48dba51f18e2b81f8ad9b4fc9c.png

Wygląda na miękkie a to nie wróży nic dobrego na ultra dystansy +300 km

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, Szkice napisał:

Wygląda na miękkie a to nie wróży nic dobrego na ultra dystansy +300 km

Nie planuję. Normalnie 40km max a w marzeniach trasa nadmorska 60km. 🙂

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

1 godzinę temu, Kw202 napisał:

Może ktoś coś polecić? 

Ukryta Zawartość

Ten tańszy prosty ale działa (mam), ten droższy łyka standardowe czujniki tętna, prędkości i kadencji. Mam taki tańszy, mam też taki droższy z możliwością czujników:

Ukryta Zawartość

Zapisuje trasę, ładuje automatycznie na stravę. GPS wiadomo nie taki jak w garminie ale jak las nie jest gęsty to działa.

Inne liczniki to przy tych cenach przeżytek.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nagrywamy.com

22 minuty temu, przemak napisał:

Ten tańszy prosty ale działa (mam), ten droższy łyka standardowe czujniki tętna, prędkości i kadencji. Mam taki tańszy, mam też taki droższy z możliwością czujników:

Można kupić wszystko na ali. Ja mam ten licznik + czujniki prędkości, kadencji i tętna. Działa super. Polecam.

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

2 godziny temu, Kw202 napisał:

Może ktoś coś polecić? 

Po co Ci dyndające kable? Dobry bezprzewodowy jest lepszy. Zawsze polecam to czego sam używam i jestem zadowolony. Mam dwa - jeden w szosowym a drugi w MTB. Duży czytelny wyświetlacz, dokładny po właściwym skalibrowaniu . Mam porównanie z Polarem V 800 z GPS, który zawsze do jazdy zakładam. Bateria trzyma cały sezon. Do wyboru nowy lub używany.  

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

10 minut temu, Piopio napisał:

Można kupić wszystko na ali. Ja mam ten licznik + czujniki prędkości, kadencji i tętna. Działa super. Polecam.

Wiadomo, ja tam kupiłem 😉

Ale generalnie do 300PLN  jakiś używany garmin forerunner chyba jednak lepszy 😉 

nagrywamy.com

4 godziny temu, Adi777 napisał:

A co lubisz? 

Jaja w każdej postaci, zupy wszystkie - zwłaszcza ugotowane przez moją żonę, pieczonego indyka przez moją żonę, śledzie w każdej postaci - zwłaszcza przyrządzone przez moją żonę, ryby smażone, chleb orkiszowy i na śniadanie z twarożkiem i dżemem + z dobrą wędliną od chłopa, zapiekanki na kolację (w piekarniku) - 2 kromki chleba orkiszowego + wędlina + ser + góra cebuli i natki pietruszki + majonez i keczup, dużo owoców rozmaitych (na drugie śniadanie) i dużo, dużo innych potraw. Te jem najczęściej.

5 godzin temu, Adi777 napisał:

Piwo nie jest zdrowe, a przynajmniej nic mi nie wiadomo, żeby pozytywnie wpływało na organizm ludzki.

Na mój wpływa bardzo dobrze. Jestem wyjątkiem. 😉

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.