Skocz do zawartości
IGNORED

Przepraszam że tu...

pq

Rekomendowane odpowiedzi

chyba wszystko dotyczące tematu zostało już powiedziane - czas na Lukara i zmartwychwstanie forum i bocznicy.

atopos dla ciebie proponuję długi spacer (czy co tam lubisz)w celu ukojenia zszarpanych nerwów i usunięcia z organizmu adrenaliny i spojrzenia z DYSTANSU na ogół zagadnienia, dbaj o siebie bo twoja klawiatura nie raz się jeszcze tutaj przyda.

a teraz czas na Lukara i niech się nie śpieszy - niech powoli czyta ten wątek i wyciąga wiadome wnioski

>Alfons

Powiem Ci zupelnie szczerze jakimi "uczuciami" obdarzam Lukara !

Poznalem go na uroczystosci wreczenia Mu Tunera.

Tylko przez chwile z Nim rozmawialem, ale zrobil na mnie bardzo

pozytywne, mile wrazenie ! Okazal sie zreszto moim ziomalem z Wroclawia !

Wydal mi sie bardzo mily, spokojny, rozumiejacy i kontaktowy.

Bylo to dla mnie dosc nieoczekiwane, bo po "akcjach" z niszczeniem moich

watkow - spodziewalem sie potwora ! Napakowanego kolesia, obstawionego

kolesiami z Mafii itp. A tu - nic z Tego ! Az mi sie w pierwszej chwili glupio zrobilo !

Pomyslalem o sobie - kurcze z kim ty walczysz ? Przeciesz to taki sympatyczny

skromny facet !

Dlatego......k**wa mac !.....zupelnie nie rozumiem dlaczego dzieje sie TO co sie dzieje !

Po prostu mam chec Nim potrzasnac ! Ilekroc obraz Lukara staje mi przed oczyma

to jak bym widzial dawno niewidzianego Brata !

Uwierzcie i Ty Lukar - Uwierz, ja nic do Ciebie nie mam ! Chodzi mi wylacznie o pewna Idee !

I TO jest silniejsze ode mnie ! Wiem, ze brzmi to troche jak gadka gangstera,

co wykonujac wyrok na kolesiu mowi, ze nic do niego nie ma, ze to "czysty" interes ! :)

Wszyscy jestesmy "charakterne" ambitne chlopaki i sa to moze "kwasy" ktore nas

przerastaja ! Jak mawial Heraklit : konflikt i walka jest rzecza normalna i sprawiedliwa !

I wszystko rodzi sie w walce ! Ja mam moze troche podwyzszony pulap pewnego

idealu do ktorego daze i moge was tylko starac sie zapewiac, ze nie ma to charakteru

narcystycznego czy egoistycznego ale chce, zeby sluzylo nam Wszystkim !

Wszystkie implikacje z Tym zwiazane moga nie byc rozumiane - i wtedy - WALKA -

bo nie ma innego wyjscia !

Nie spodziewalem sie po Tobie Alfons, ze tak lapidarnie zdefiniujesz Problem !

Chyba masz racje ! Z zastrzezeniem, ze Ta destrukcja ma gleboki transformujacy SENS,

a nie jest nia dla samej destrukcji !

Serdecznie pozdrawiam

>atopos, cierpliwości. Nie wszyscy siędzą akutar dzisiaj cały czas przed kompem. Przecież to nie pierwszy i ostatni konflikt i problem w zyciu. Daj szansę, a się sam rozwiąże. Jest przecież czas na aktywność i pasywność. Jin i jang, te rzeczy. Teraz czas na konteplację. Bo nikt nie nadąża z przyswajeniem nowości;-)

Przyszedl nowy mail od Malgosi :

- Boze jak pieknie! - zawolala Malgosia.

Walka o wolnosc - reawolucja w ciemnogrodzie.

Glupiec kompletnie zbladl z tymi swoimi radami - ze zycie jest gra i Malgosia musi zaryzykowac swoj udzial.... i takie tam.

Malgoska puscila sobie na fula Keiji Haino & Petera Brotz'a. Teraz juz na tyle byla przepelniona, ze

rzucila sie na sciane i juz miala poleciec gestem Pollocka, ale przeciez to juz passe, wiec zastosowala swoje chlapniecia z gestu (takie jakies nikle inspiracje Hartungiem mozna by sie dopatrzec) Postronny obserwator nawet by zarykowal stwierdzeniem (patrzac na to wszystko) "misterium suprematystycznego drgania w przestrzeni w celu wyodrebniania sie formy".

Wiec Peter Brots moze razem na te sciane. Krwisty prawdomowny kolor - purpura i umbra palona z bzyczkami cereleum. Co za cudo!

Malgoska w tej chwili jest zajeta.

cd nastapi

>jozwa maryn

No, jozwa chyba tym razem nie zalapales !

Rozumiem, ze nie podobac Ci sie moga poszczegolne wpisy !

Ale TEN watek, jak rzadko ktory na Tym Forum - jest absolutnie o CZYMS,

i to o CZYMS bardzo waznym dla Wszystkich !

Jezeli nie zrozumiales to przeczytaj jeszcze raz, tym razem ZE ZROZUMIENIEM

TEN watek, jak i "Znikajace Tematy" !

Pozdrawiam

>jacch

Mala prosba ! :)

Czy moglbys jak swinia za truflami nie ryc w internecie za moimi wpisami

i nie wsadzac w nie swego sympatycznego, mokrego - ryjka !

Czy funkcja "ignoruj" nie pozwolilaby Ci odsapnac ode mnie troszeczke !

Od poczatku mojej tu obecnosci, pojawiasz sie wszedzie tam gdzie

ja, tylko po to zeby mi "przysrac" ! Nigdy nie zainteresowales sie zadna

idea, ktora zaproponowalem, a tylko w durny, ordynarny lub lekcewazacy

sposob - dogadujesz !

Zainteresuj sie czyms AUTENTYCZNIE, to nie bedziesz sie musial czepiac innych !

Pozdrawiam

=>atopos!

Masz rozwolnienie umyslu, albo jak to do Ciebie nie dociera jestes generatorem g....a!

Nie fatyguj sie, odpowiedzia, znam twoja odpowiedz zdazylem przeczytac zanim wyladowalo w koszu czas jakis temu.

Nie bylo to nic odkrywczego.

ty jestes lepszy i masz prawo oceniac...

przypominam o mocherku

jest prosty powod dlaczego sie tu Atoposa nie lubi. Bo sarmacja ma sie za konserwatystow (jak zawsze), a tak naprawde to ... hmm... bede choc trochu kulturalny:P

i jeszcze postaraj sie czasem o odrobine obiektywnosci, jak bedziesz przegladal syf (wątki) na audiostereo.

>remix

Jestes tak uwaznym czytelnikiem tego Forum i nie dotarlo jeszcze do Ciebie ze :

1. Nie Ja jestem przyczyna calego Zla, tylko IDIOTYCZNE ZASADY jakie TU panuja !

2. To nie ja jestem Trollem, a Ty skoro wydaje Ci sie, ze mozna tylko "przysrywac" i oceniac

....nie podajac nigdy zadnych inteligentnych argumentow ! W "cywilu" tzn. poza Forum

....nazywa sie cos takiego w najlepszym wypadku "mieszczanskim koltunstwem" !

....W Twoim wypadku, doczodzi do tego jeszcze -"gowniarstwo" !

3. Jezeli nie interesuje Cie odpowiedz, po co wogole zaczynasz Rozmowe ?

4. Zeby odkrywac cos odkrywczego trzeba miec jeszcze odkrywczy mozg !

Pozdrawiam

>guzia

Zgoda guzia ! Ale ja nigdy nie strajkowalem i nie wiem, jak to

w Naszym przypadku powinno wygladac i przebiegac !

Czy moglbys przyblizyc troche zasady strajku wloskiego,

dostosowane do Naszej sytuacji ? :)

pzdr

• Redaktorzy

Równiez jestem za przeniesieniem tej dyskusji na bocznicę - to jest forum o tematyce audio i takim powinno zostać. Msz trochę dziwną wydaje mi się sytuacja, kiedy user ma więcej wpisów na bocznicy niż w zakładkach" tematycznych"

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

-> atopos

Strajk włoski to ścisłe trzymanie się przepisów, a w naszym przypadku - regulaminu. Mówi m.in. o tym, aby nie zaśmiecać wątków niemerytorycznymi wpisami, nie podpinać się pod cudze zmieniając temat, itp. itd. Także nie pisanie o polityce, o ile nie ma to ścisłego związku z ogólną tematyką tego forum.

Co za ABSURDALNY CHOCHOLI TANIEC !!!

W kolko panie Macieju te same argumenty, te same odpowiadzi i zadnej LUDZKIEJ REAKCJI

Czlowieka, ktory TYM WSZYSTKIM KRECI !

>Fr@ntz ! Masz racje ! To POWINNO znalezc sie na Bocznicy ! Dostepnej dla KAZDEGO ! Tylko powiedz to Lukarowi !

>inzynier ! Ile TYSIECY razy mam powtarzac, ze ja np. nie zlamalem ZADNEGO Punktu Regulaminu, w co najmniej

..................kilkunastu zniszczonych przez Lukara watkach ! To co to ten strajk wloski ? Praca zgodnie z regulaminem ?

Pozdrawiam

Fr@ntz, 12 Mar 2006, 10:58

>Msz trochę dziwną wydaje mi się sytuacja, kiedy user ma więcej wpisów na bocznicy

>niż w zakładkach" tematycznych"

Wątpię żeby znalazł się forumowicz z takim ratio.

Co do meritum wątku:

jestem przeciwnytakiemu sztucznemu ograniczaniu wpisów i dzieleniu ich na "dobre" i "złe" na podstawie tego, w jakim dziale się pojawiają. Każdy w każdej chwili powinien, moim zdaniem, móc się wpisać w dowolnej zakładce na dowolny temat. Bocznica to folklor tego forum, ale jest jego częścią. Pnieważ jest wyraźnie oddzielona od reszty, to w niczym nie zagraża jakości forum. Kanalizując wpisy nie dotyczące audio powoduje także podniesienie (!) jakości pozostałej części forum. Nie widzę też nic złego w tym, że niektórzy udzielają sie tylko/głównie na Bocznicy.

Jestem zarazem zwolennikiem cenzury prowadzonej przez Lukara (NIE przez automat!).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.