Skocz do zawartości
IGNORED

Senicz Super Digital Audio

Mirek Potempski

Rekomendowane odpowiedzi

nie masz nic ciekawszego do roboty niz zakadac takie watki?

jak juz chcesz sie z czegos posmiac to masz cytacik z twojego profilu

"skończyłem bankowość i finanse a obecnie pracuję fizycznie jako konsrewator..."

co konSRewujesz?

• 5 miesięcy później...

SSDA, podobno firma Sony prowadzi rozmowy z panem Seniczem w sprawie zakupu praw wyłączności do nowego formatu.

W każdym razie na wyjściu ma być 5,6Mhz a długość słowa 52 bity, tak panowie 52.

Przyjmuje zapisy chętnych na nowe urządzenie.

Jak twierdzi pan Senicz zniekształcenia na poziomie -90db maja dążyć do nieskończoności.

Cała sprawa jest o tyle ciekawa, że cena nowego urządzenia jak zapewnia twórca nowego formatu nie powinna przekroczyć $3500 za egzemplarz. Wartość ijitera ma być na poziomie niemieżalnym przez obecnie stosowane urządzenia pomiarowe.

Błąd czasowy formatu SSDA wynosi 1ps na 6 miesięcy. Oczywiście całość taktowana z satelity. Każde urządzenie ma GPS.

SSDA już w chwili obecnej zabija zestaw firmy dCS z upsamplerem i zegarem Verona.

chapeau bas! chociaż mi się lepiej podobał wniosek racjonalizatorski w sprawie oszczędności paliwa w małym Fiacie.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Mirek, też o tym słyszałem.

Podobno Clapton jak się usłyszał na SSDA postanowił wiecej nie śpiewać na zywo!

Okazało sie, ze w porównaniu z nośnikiem ma nalot cyfrowy.

I pomyśleć, ze senicz nie chce wesprzec na tegorocznym AS pokoju forumowego...

Pozdrawiam

Lancaster, czy piszesz się na jedno urządzenie SSDA.

Dla 15 pierwszych osób bonus w postacji zasilania urządzenia odbywać z mini reaktora atomowego. Moc zapewniona na jakieś 1000 000 godzin. Jest to opcja, która jeszcze nie została wyceniona przez pana Senicza.

Niewiadomą pozostaje tylko wskażnik dumping ...... i jego wysokość. Podobno jego wartość jest niemieżalna.

Mirku, nie wiem, czy wypada wpychac się w długą kolejkę...myśle, ze senicz san powinien osobiście zadecydować kto godniejszy tego zaszczytu.

W kazdym razie dla mnie 15 minut z SSDA więcej znaczy niż noc z Paris Hilton.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.