Skocz do zawartości
IGNORED

Wystawa Audio Show 2006.

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Kto byłby chętny do wystawienia na A.S 2006 swoich konstrukcji DIY???

Moglibyśmy wziąć wspólny pokój jako ekipa Lukar Audio. W swoich szeregach chętnie bym zobaczył: Zorro, Bartka itd. Kto jest na tyle odważny by pokazać publicznie swe prace? I nie skąpi grosza na wystawienie swej pracy bez gwarancji zwrotu kosztów i ewnentualnego przychodu?

https://www.audiostereo.pl/topic/26262-wystawa-audio-show-2006/

Mogę się do pomysłu przyłaczyc i zrobic jakąś Special Rate 50% off - ku chwale ojczyzny.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Bym był dobrze zrozumiany:):)

Nie chodzi mi o zyski czy kasę z tego przedsięwzięcia, ale o pokazanie się jako grupy forumowiczów potrafiących coś zrobić. Chodzi mi o pokazanie "światu" swych dokonań audio w porównaniu z produktami seryjnymi. Szcegóły są do ustalenia. Wielkie dzięki za wsparcie od Elberotha.

Panowie!!!

Mozna pokazać NASZE starania i wysiłki w kompletowaniu zestawów. To że są klocki hi-end to każdy wie. Trzeba światu pokazać że są systemy hi-end, niekoniecznie złożone z ekstremalnie drogich klocków.

Jeśli będą chętni do mojego planu, ja oferuję 1500zł gotówką + sprzęt i okablowanie do wystawienia. Zresztą konfiguracje to są szczegóły. Nie znam równiez cen za wystawę, ale jako człek myślący wykładam na przedsięwziecie 1500zł.

Kto jest za i dalej?

1500zł spokojnie wystarczy nie tylko na mały, ale i na DUŻY pokój. I jeszcze zostanie.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Nie jest moja intencja konkurowanie z uznanymi i często dobrymi klockami. Moim zamysłem jest pokazanie! Jak starannie umiemy dobrac ze sobą klocki. Uważam bowiem, że nie ma klocków hi-endowych. Hi-endowe sa systemy, czyli umiejętnosc dobrania wszystkiego w całości, co spowoduje zadowolenie jego posiadacza.

Nie ukrywam, że prócz Zorro, Bartka bym chętnie w szeregach widział jeszcze paru forumowiczów, choćby Bodo-Z.

Zydelek, fajny pomysł.

Jeżeli można zaproponować: moze zorganizować 2 systemy?

Drugi jeszcze bardziej budźetowy(cenowo) np NOS DAC, GC oba premium + jakiś układ 2 drożny(może nawet monitor?-pokoj nie będzie duży) Zakladam, że jeżeli do systemu GC+NOS podepniemy efektywne szybkie monitory, to

wrażenie będzie nie gorsze niż z "dużego systemu".

Acha, prośba organizacyjna: wietrzenie pomieszczenia max co pół godziny.

W większosci pomieszczeń na AS pachnie jak w szatni rugbystów, zaraz po meczu.

Elberoth, w sumie może warto pogadać z wystawcami, żeby od czasu do czasu okno odemknęli?

Matthew, 16 Maj 2006, 08:38

>no te wielkie kolumny Credo (tylko te kopółki poluzować ;)) z jakąś Drakulą lub Alephem i ogień

>hehe, można by kaske za dodtkowe bilety do pokoju zczesać heheeh

Matthew, Credo to najlepiej z dobrą lampą na KT88 albo z moimi monoblokami od pana Maćka na 6S33S.

Adam nie zgodze sie!!

z dobry tranzystorem Credo tez zagraja wysmienicie, poki nie posluchasz nowej detomowej konstrukcji na twoim mijescu wstrzymal bym sie z dalszymi opiniami.

Ja juz cos sluchalem to wiem :))

R2rt, 16 Maj 2006, 12:46

>Jeśli będziecie potrzebować pomocy prawnej - zaprzaszam (nieodpłatnie oczywiście).

>

>pozdrawiam i życzę powodzenia

>at

Dzięki serdeczne, ale Tdrozd to mój kolega. Nie zamierzam się z nim procesować tylko dlatego że ma inne zdanie na temat jakiegoś wzmacniacza ;-)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.