Skocz do zawartości
IGNORED

spam na prywatnych wiadomościach

Fr@ntz

Rekomendowane odpowiedzi

TO nie jest w porzadku !!!

Jako pierwszy napisalem, ze Audiostatiki sa : BOSKIE !

Jako pierwszy zglosilem chec ich nabycia !

I DO TEJ PORY NIE OTRZYMALEM (!!!) ZADNEJ

Ciekawej propozycji na PW !!! (przetestowania przez kilka lat,

jednorazowej mozliwosci nabycia za 45 % wartosci itp. !)

Nie zasugerowano mi tez nawet, jakiejs symboliczne gratyfikacji,

za tak glosno wyrazony entuzjazm (np. jakiegos Squeezzboxa, czy cus !)

Po prostu Granda ! Ban jak najbardziej zasluzony ! ;)

Pozdro

>jazz

>jacch

Co dwie glowy to nie jedna, no nie !? :))

Trzymajcie sie razem chlopaki (kupa), pojedynczo raczej nie dacie rady ! :))

Pozdrawiam

PS. Jazz, dzieki za zaproszenie, bede napewno !!! Chocby po to, zeby odebrac kabelki ! :)

Zobacze przy okazji jak mieszkasz ! :) Pewnie bardzo ekskluzywnie ! :) Ja tez tak lubie ! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

Jazz :-) - nie przejmuj się. Jeśli mieszkasz w porządnym budynku z portierem lub ochroną to po prostu zaznacz kogo mają nie wpuszczać i po sprawie ;)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

>Jazz

Z tym portierem czy cieciem, to swietny pomysl, Jazz ! Koniecznie zadzierzgnij z nim blizsza znajomosc !

Wreszcie, dzieki pokrewnej mentalnosci, bedziesz mial blisko kogos, kto Cie zrozumie i bedzie podziwial,

a i Ty Jego bedziesz rozumial, zachowujac jednoczesnie wyzszosc dana Ci wskutek spolecznego awansu !

Bedziesz mogl opowiadac mu o "eleganckim swiecie" w jakim przebywasz i "ekskluzywnym towarzystwie"

w jakim sie obracasz ! Opowiesz mu np. jak to Jacek (Nicholson), skoczyl ostatnio dla Ciebie po papierosy,

a Anthony (Hopkins), pozyczyl Ci swoja nowa (800.000$) fure, abys sobie ja potestowal podczas urlopu na Sycylii !

Ciec podzieli sie "w tajemnicy" tymi rewelacjami z reszta sasiadow i wkrotce staniesz sie najekskluzywniejszym

lokatorem w Swoim bloku ! :) ("mowie pani, kochana pani Gozdzikowa, ten Jazz, jaki to elegancki mezczyzna !")

Wszyscy patrzec beda na Ciebie z podziwem, a Ty z lekkoscia i swada bedzesz dobrodusznie rzucal od czasu do czasu :

" Pieniadze czy pozycja spoleczna sa bez znaczenia ! Ja po prostu, bardzo lubie sie smiac ! " :)

Tylko koniecznie wymien pudla na spaniela ! Aktualnie pudel w eleganckim Swiecie to obciach ! :)

Fr@ntz, 26 Maj 2006, 17:35

>No i zaczęło się. Mamy juz pierwszego kamikadze - ArthB. Zamiast założyć wątek sponsorowany śle po

>pm-ach ;(

Fr@ntz, ja już to miałem tydzień temu. W czasie audycji w Radio Jazz, zadałem kilka pytań na forum HFM, kiedy to gościem był nowy dystrybutor Magneplanarów. Wielce się zdumiałem kiedy kilka godzin później zobaczyłem w swojej skrzynce maila (o którego nie prosiłem) zapraszającego do zapoznania się z ofertą (tu adres i namiary). Może się dystrybutor zarejestrował (inaczej nie wejdzie do danych użytkowników), a może (bardziej prawdopodobne) dostał adres od Nadreda. Jeśli tak to bardzo brzydko z jego strony. Troszkę się zdenerwowałem ale ostatecznie zrobiłem delete i olałem sprawę.

Oczywisćie - w takim wypadku nie ma nic gorszego dla nadawcy jak zostać zignorowanym! Nawet jak się napisze odpowiedź odmowną czy bluzgi to i tak nie dość ze tracimy czas, nerwy i energię na to, dajemy spamerowi satysfakcję że jakiś tam cel osiągnął (nawet negatywny). A tak to robimy tulko redirect spam>null: klawiszem Delete, hehe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.