Skocz do zawartości
IGNORED

YBA - nowa seria produktów

Mars

Rekomendowane odpowiedzi

YBA zdaje sie kończyc linie produktów lini Audio Rafinement. Powoli bedzie ja zastepowac lnia YBA Design. Nie będzie zdaje sie w głównej lini YBA.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wzorniczo jest to moim zdaniem bardziej udane niz Audio Rafinement. Dzwiekowo zas ma być, jak napisało mi YBA, co najmniej tak dobrze brzmiące jak YBA Initial. Ceny nowych produktów to: 1200 i 1400 E za wzmacniacz i CD, a więc o połowe tańsze niz YBA Integre DT wzmacniacz.

post-243-100000950 1170293742_thumb.jpg

post-243-100000951 1170293740_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/26526-yba-nowa-seria-produkt%C3%B3w/
  • Redaktorzy

Rozumiem, że podane wyżej ceny dotyczą cywilizowanego świata a jeśli chodzi o polskie realia to pewnie trzeba będzie je przemnożyć x1,5 ;(

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Aktualnie YBA nie ma dystrybutora w Polsce. Wspołpraca z The Hi-End na szczęście odeszła juz do przesłości. YBA obecnie oferuje sprzedaz bezpośrenią, czyli płacisz im, a oni wysyłają kurierem. Obowiazuje cennik standardowy. Nalezy doliczyć VAT francuski.

Stylistyka tej serii jest fajna, choc moze te wyswietlacze moga razic. Ja oczywiscie wole klasyczna YBA, ale to miła odmiana w swiecie plastikowych klockow robionych na jedno kopyto. Cena jak na YBA takze nie jest wielka, choc nalezy pamietac ze to nie jest "prawdziwa" YBA

• 4 lata później...

Nie wiem czy zdążył ... bo firma się właśnie zawinęła. Przynajmniej z Francji, bo ma być jakaś reanimacja w Chinach.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Wielka szkoda, miałem okazje posłuchać kompletu "Design" z Audiovectorami s1. Dla mnie hi-end.

cóż raz kozie śmierć - jak to mówią - kupuję dla samego wyglądu i niewygórowanej ceny choć nie wiem czego się tak naprawdę spodziewać

dwa dni spędzone w necie nic konkretnego właściwie mi na temat tego sprzętu nie powiedziały - raczej ogólniki same

a co do bebechów to dla mnie osobiście mogą tam być nawet elementy z boomboxa ważne żeby grały tak jak mi się podoba - a te szczątkowe informacje o brzmieniu w necie raczej napawają optymizmem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.