Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Pieklo jest egzotermalne ?!

Arsen Lupin

Rekomendowane odpowiedzi

Rambo, 28 Cze 2006, 14:06

>soso - pokaż lepiej "muły" ;)

Ze co?

W mojej fabryczce jest silownia i tam mozna zrobic zdjecie 'do lustra' - wszystko na ten temat. Sam nie cwicze, jeszcze tak nisko nie upadlem by tracic czas na gimnastyke. A i sprzet muzyczny jest marny - Cambodza + Tannoye Mercury II na kablach supry - zgroza audiofilska.

;-)

pzdrw

soso

>soso

Co Ci bede mowil !

Pamietasz scene z "Nocy na Ziemi" - Jarmusha ?

Te z NRD-owskim taxowkarzem-emigrantem i Murzynem na temat czapki-uszanki i takiej Rap-erskiej,

w temacie tego, ktora jest - Cool, a ktora zupelnie zwykla ?! :)

Boje sie, ze jak zaczniemy porownywac, to wejdziemy w podobny dialog !

Chociaz... dlaczegoby NIE !!! :) Gdzie ten pieprzony aparat ???!!! :))

Arsen Lupin

"(nozki, podobno, mam TEZ bardzo zgrabne ! :)"

czyli typowa ryba po grecku (atopos) :-)

americani/himen, polecał wzmacniacz Air Tight.

W języku, niektórych plemoin, z dużego miasta na zwschodnim wybrzeżeu, pewniego kraju,

air tight, oznacza - wibrator :-)

Używanie zwrotów:

nóżka, kamera, wizjer czy anakonda, jest dość "kontrowersyjne" :-)

Panie Graczu Planszowy :-)

Przyjemności w Ciemności :-)

dudivan, 28 Cze 2006, 14:04

>jar1, 28 Cze 2006, 13:36

>

>>A to nie ten serial?

>

>Ten, ten, tylko kto inny kogo innego pytał.

A rzeczywiście. W takim przekręcaniu to ja jestem the best!

Dlaczego zasłaniamy się rodzicami? Rodzicem można się chwalić - bo nie szedł na pasku komuny i można się rodzica wstydzić - bo był w pierwszym szeregu, jako prominentny np. UB-owiec (niektórym taki ojciec nie wadzi, a i w karierze nie przeszkadza). Odpowiadajmy za własne życie.

Chociaż... Ci którzy mieli rodziców podejrzanego autoramentu, mają bardzo dużą szansę powtórzyć ich drogę.

Szymon Aszkenazy badając losy służb szpiclowskich w Galicji zauważył, że profesja ta przechodziła z pokolenia na pokolenie i pewne nazwiska stale sie powtarzały. Kiedy po I wojnie nadeszło wyzwolenie część szpicli niższego szczebla przejęła Polska, Rosja i Czechy, a część pociągnęła na Wiedeń.

Zakladajac oczywiscie, ze ow rodzic zajmowal sie zawodowo dosyc matolkowata praca. Pomimo, ze w systemie bajkowym jakim niewatpliwie byla komuna bylo latwiej, to szanse proporcjonalnie malaly w przypadku dziedziczenia bardziej wymagajacych zawodow, co jest dzisiaj widocznym wynikiem takiego ukladu przy analizie otaczajacych nas narodowych jakosci. W demokracjach jest to zdrowo regulowane konkurencyjnoscia rynkowa, nie przydzialami i darmowym schabowym.

• Redaktorzy

"Czy Pieklo jest egzotermalne ?!"

Raczej egzotermiczne. Poza tym - stary greps akademicki, w dodatku zacytowany ze zmodyfikowanym zakończeniem.

jozwa maryn, 28 Cze 2006, 22:44

>"Czy Pieklo jest egzotermalne ?!"

>

>Raczej egzotermiczne. Poza tym - stary greps akademicki, w dodatku zacytowany ze zmodyfikowanym

>zakończeniem.

Ale zabawny i w stylu :-) Mi sie podobalo.

pzdrw

soso

dlatego piekło jest egzotermiczne, bo braciszkowie musieli wydzielać dużo ciepła, żeby przygrzać innowierców ;)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

• 9 miesięcy później...
  • 2 tygodnie później...

Vlad nie pamiętam, dawno tam nie byłem :)

Ale jest tam bardzo fajna biblioteka :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.