Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowe spotkanie piwne 2006

stempur

Rekomendowane odpowiedzi

>stempur

Pytalem, co konkretnie wiesz o ewentualnym "niezbyt goracym" przyjeciu, ze strony - "obrazonych" !

>"Ale oczywiście zapraszam."

Jesli nie stawiasz, to na jakiej zasadzie "zapraszasz" badz "nie zapraszasz" ?!

Jesli chodzi o "konfliktowosc pewnych osobnikow" to zapytaj np. : jara1, Walarego czy Zbiga (dwaj ostatni to - Moderatorzy !),

czy byl jakis konflikt na ostatnim spotkaniu piwnym ?! Chyba, ze to Ty chciales jakis konflikt zainicjowac, ale przeszkodzily Ci

inne wazne obowiazki ?! :)

Ps. bylem dotad na 2 spotkaniach piwnych i zadnych konfliktow nie zaobserwowalem, bylo b. przyjemnie ! :)

Ale jesli Sam czujesz, ze jestes - konfliktowy, to milo, ze - ostrzegasz ! :))

Czas konczyc pieprzyc i bic sie o "Wolnosc Wasza i Nasza"! Na piwo prosiemy kto zyw!

;-)

Mozna zapisywac sie raz na godzine ;-)))))))

Mile widziani wszyscy. Wierzacy, niewierzacy, katolicy, zydzi, buddysci, homoseksualisci i homofoby, kosmici i pancerniki :-) i inni i nieinni.

Napijmy sie wspolnie :-)

To zeby odnowic watek.

Witam

A więc krystalizuje się nam liczba uczestników spotkania i miejsce. Przyjmuję, że wpis w tym watku jest deklaracją uczestnictwa w spotkaniu (poza józwą i zdezintegrowanym, którzy napisali że nie przyjda). A więc na razie mamy taką oto listę (kolejnośc przypadkowa):

1. Leszek

2. Larson

3. saczek - XTRM

4.Parmenides

5. zildjian

6. mag99

7. pal55

8. atopos, Baner itd

9. Inżynier

10. qb1

11. Jazz :-)

12 krzych ( zgłosił sie ustnie :-)

Miejsce akcji:

Browarmia. ul. Królewska 1 (rog Krakowskiego Przedmieścia)

Czas akcji:

Piątek, 22 września, godz. 19

Czekam na kolejne zgłoszenie, ponieważ w połowie przyszłego tygodnia będe rezerwował stolik i w przybliżeniu chciałbym wiedzieć, na ile osób.

Pozdrawiam Stempur

O! Darcy i Gutten - super, że będziecie. Pamietacie jak rok temu z Olem78 jako ostatni wychodziliśmy z pustawej juz Kampanii? Za tydzien powtarzamy :-)

No to dalej:

.

.

.

13. Darcy

14. gutten

15. zdezintegrowany -3PO

Stempur

Forumowicze, spotkanie jest otwarte, przchodzi, kto ma ochotę. Wpis na listę nei jest konieczny, ma tylko ułatwić zrezrewowanie miejsc. Kiepsko byłoby, gdybym zarezerwował 15 miejsc a przyszłoby 30 osób. Lepsza chyba odwrotna sytuacja?

A co by było jakbym podniósł tyłek i się stawił w stolicyy, po 20 latach nieobecności ??? ;-)

Chyba by musieli w stolicy święto ogłosić ;-)

Ale z kolei ze mnie żaden piwny kompan ;-(

Witam

No to starzy znajmomi się zgłaszaj! Fajnie. A więc:

.

.

.

16. jjp

17. papamek

18. pawelm

19. broy

20. gutekbull

Gutek, weź wolne w piątek i nie dość że się z nami piwa napijesz to jeszcze będziesz miał o jeden dzień więcej wolnego!

Panowie, zgłaszajcie się jeszcze, bo jutro chciałbym zamówić już stolik.

Pozdrawiam Stempur

stempur => żeby była jasnośc w temacie, ja mam dużą ochotę na spotkanie przy piwie z tak zacną kompaniją,

ale są problemy co do piątku ;-(

wolnego juz nie mogę brać bo siedzę na nim od ok.10 lipca i zanosi sie ,że jeszcze do poczatków października posiedzę w domku ;-)

Jeżeli mi praca pozwoli to również będę. Dopisuje się dopiero teraz bo na początku wogóle nie widziałem szans na swoją obecność ale pojawiło się światełko w tunelu ;)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Witam

A więc jest nas już trochę:

.

.

.

22. Dreamer 1.

Niniejszym informuję, że zamówiłem właśnie stolik na 25 osób w sali dla niepalących w Browarmii, ul. Królewska 1 (rog Krakowskiego Przedmieścia) na piątek na godz. 19.

Podajemy hasło: SIECIÓWKA

Zapraszamy kolejnych forumowiczów!

Pozdrawiam Stempur

Stempur ---> Zacne grono zmuszone więc zostało do rzucenia palenia:D Hehe. Jeszcze chwilka,jeszcze dwie i nie będzie innej możliwości...

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Jakby jednak nie patrzeć to na zdrowie wyjdzie:)

W każdym razie "Kto da rade jak nie ja..." Rynkowski dobrze zaśpiewał;)

Stempur, już na wstępie masz ode mnie wielkiego buziaka za rezerwację w części dla niepalących. :-)

Ja też się już nie mogę doczekać spotkania.

Krzych i larson, miło znowu Was będzie zobaczyć. :)

Jazz, naprawdę będziesz?

Leszek, chyba widziałam Cię jakieś dwa tygodnie temu w sobotę koło drugiej na przystanku przy Placu Bankowm. Byłam tą dziewczyną w białej czapce z daszkiem i ciemnych okularach i stałam sobie z rowerem, do którego przyczepił się jakiś dziadek pytający o kraj pochodzenia moich dwóch kółek i o jakieś piasty (co to jest, do licha?).

Anyway, do zobaczenia w piątek!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.