Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam, potrzebuję, kupię...

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję porządne gniazdo na taki kabel.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Potrzebuję porządne gniazdo na taki kabel.

Ukryta Zawartość

Wydaje mi się,że koledze chodzi o gniazdo do urządzenia tzw ósemkę.

Ukryta Zawartość

Jeśli Cie interesuje to mam przejściówkę IEC >> ósemkę, możesz wtedy wykorzystać zwykły kabel z wtykiem IEC.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Cześć,

Szukam płytki do przedwzmacniacza Bride of Zen, albo projektu w formacie PDF bądź innym w dobrej jakości, którym mógłbym wysłać firmie do zrobienia PCB. Płytka do zasilacza również mile widziana.

Gdzie kupię kondy NP0/C0G 100n 0603 lub 0805?

Chyba nie kupisz nigdzie. Max to 10n chyba i to już są kobyły 1210. Tak małych cog nie widziałem większych pojemności od kilkudziesięciu piko.

Teraz taki żart... a może nie. Szukasz dobrych ceramików? Popatrz pod podstawkę procesora w płycie głównej kompa

Edytowane przez Krzych 2

Jaki raster? I tak byłoby ciężko.

Chciałem powymieniać kondy w okolicach WM8740, a Harman uparł się na "paprochy".

Albo sobie odpuszczę, ale wrzucę chociaż jakieś X7R.

Jaki raster? I tak byłoby ciężko.

Chciałem powymieniać kondy w okolicach WM8740, a Harman uparł się na "paprochy".

Albo sobie odpuszczę, ale wrzucę chociaż jakieś X7R.

Zrób patent "na kanapkę" np 100n-10n x7r i np 1n COG

Edytowane przez Krzych 2

Witam!

Poszukuję laminatu szklano-epoksydowego FR-4 z miedzią 0,70u (jednostronną) w grubościach 0,5 mm oraz 1,0 mm. Czy posiada ktoś na zbyciu taki laminat w kawałkach co najmniej 100 x 150 mm?

Ewentualnie gdzie można kupić obie grubości laminatu z taką miedzią? Sprawdzałem w TME, ale mają tylko płytki 1 mm grubości.

Pozdrawiam,

Paweł

źródło: PC mini ITX + Soekris DAM1021 R-2R DAC + Linux Audio Embedded System-SHADOW

wzmacniacz: DIY Aikido 6CG7 + 6N30P-DR słuchawki: Beyerdynamic T90, Yamaha HP-1

Witam.

Potrzebuję wymienić zawieszenie górne w głośniku:

scan-speak 18W8546 - żółty kevlar.

Raczej nie ma szans na pozyskanie oryginalnego nowego elementu, ale może ktoś ma osiemnastkę scan-speaka z tamtych czasów, która już swój żywot zakończyła ale ma nieuszkodzone zawieszenie.

Zawieszenie gumowe o unikalnym profilu stosowane również w węglowym 18W8545 i kilku innych modelach.

Szukam większej ilośći 2sk170BL do dobrania w pary w różnych układach. Jeśli ktoś ma oryginały , a nie przetrzebił ich jeszcze parowaniem. To zapraszam na PW

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Szukam większej ilośći 2sk170BL do dobrania w pary w różnych układach.

Dlaczego nie użyjesz 2SK389BL (monolityczne pary Toshiba) ?

Odpada Ci parowanie; są skompensowane termicznie; pojedyncza obudowa nie trzeba kleić, wiązać itp.

Szukajka google znalazła mi tylko jednego 2sk389GR, do tego drogo jak cholera. W tej cenie mam kilkadziesiąt 2sk170 z których dobiorę kilka par. Oczywiście w obu wypadkach i tak jest spore ryzyko władowania się w g... (podróba). Wiem, że te 389 to pary w jednym procesie technologicznym , na jednym podłożu itp itd, czyli pary idealne. Mimo to offset z takiej pary 2sk170 dobieranej u siebie nie będzie miał aż takiego znaczenia.

Ukryta Zawartość

Temu gościowi mogę uwierzyć w oryginalność. Sprzedaje używkę, ale prawie na pewno oryginał. Cena niestety zabija, oczywiście są tańsze i nawet dużo tańsze. Cóż z tego skoro prawie na pewno fake.

Ile potrzebuję? Chcę dysponować powiedzmy dziesięcioma parami. Biorąc pod uwagę różne prądy może udać się dobrać taką ilość ze 100szt 2sk170BL. Na pewno potrzebuję minimum 4-6 par, a więc trzeba ponad 50 szt i to jest minimum.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Krzych 2

w sąsiednim wątku Jeremy szuka chętnych na LSK389

Edytowane przez artw

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

• Pokaż nowe odpowiedzi