Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam, potrzebuję, kupię...

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję kwarcu 22.5792mhz , gdyby to był Omig, byłoby najlepiej.

"Wolę błędy entuzjazty od obojętności mędrca" - Anatol France

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Nadal potrzebuję 4szt. MJL3281A ----------------------------Panowie poszukajcie po szufladach-

MJL3281A (ON Semiconductor) = 2SC3281 (Toshiba) od lat już nie produkowany = 2SC5200 (Toshiba) produkcja bieżąca

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

Potrzebuję 4 identyczne rezystory z przedziału 10 - 15 ohm. Takman, Holco, tantalowe Audio Note, Shinkoh, itp. Moc raczej mniejsza niż większa (pół wata zupełnie wystarcza). Jak ktoś chce sprzedać, proszę pisać na PW.

Przygarnąłbym też dwa z okolic 20 - 22 kOhm.

A może ktoś coś będzie zamawiał w hificollective i mógłby mi kupić?

Potrzebuje

Trafo 300-400VA 2x18V

2 pary J74 / K170 - parowane z Idss ok 6mA ( ew jakieś źródło gdzie można je dostać)

Pozdrawiam

Edytowane przez gucio.

Uprzejmie proszę użytkownika ---- bum1234 ---- o nie komentowanie powyższego postu, a z głuchymi o wpływie i budowie kabli nie ma sensu dyskutować :)

1. Potek blue ALPS RK27 lagarytmiczny STEREO 2x50K - może być z wylutu, byleby był sprawny, nie trzeszczał i nie miał "rozjechanych" kanałów

2. jakiś metr Conducfil Sonolene 3014

3. jakiś metr SOMMER TRICONE MKII + 4x cinch (tani Neutrik?) - potrzebne do budowy jakiegoś taniego IC, ew. gotowy IC 2xcinch->2xcinch 50cm w rozsądnej cenie (noname`y, veoz`y i inne "śliczne pozłacane" IC za 5pln odpadają), wolałbym DIY

Fajnie by było gdyby to wszystko posiadała jedna osoba.

Pozdrawia i zapraszam na PW

Edytowane przez Robixman

1. Potek blue ALPS RK27 lagarytmiczny STEREO 2x50K - może być z wylutu, byleby był sprawny, nie trzeszczał i nie miał "rozjechanych" kanałów

Poproszę to samo gdyby ktoś miał w szufladzie. Kontakt PW

Volumio -> ES9038Q2M -> TPA3255 -> Scan-Speak 18W/8545 + D2905/9900

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

Potek blue ALPS RK27 (...) byleby (...) nie miał "rozjechanych" kanałów

Pobożne życzenie... Niebieskie ALPSy to jedne z najgorszych potencjometrów na rynku.

Pobożne życzenie... Niebieskie ALPSy to jedne z najgorszych potencjometrów na rynku.

ja swojego rk27 mierzyłem omomierzem w całym zakresie (łącznie około 40 pomiarów) i największa odchyłka kanałów była na poziomie 1%

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

A ja wymieniałem kilka RK27, ostatnio w preampie Phasta, bo błąd współbieżności przekraczał półtora decybela i scena jechała na bok.

W dodatku był tam genialnie zamontowany, nogami do góry, tak że syf leciał do środka - bo niebieskie nie są nawet hermetyczne.

Poszukuję dobrego człowieka, który dostroiłby częstotliwość w X03. Mam za małą skalę w mierniku żeby zrobić to samemu :)

"Wolę błędy entuzjazty od obojętności mędrca" - Anatol France

Ewentualnie jakiś namiar gdzie można je dostać.

pozdrawiam

Może

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Może

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ?

Myślałem o czymś w kraju.

Ostatecznie zamówię w Estonii :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

2. jakiś metr Conducfil Sonolene 3014

3. jakiś metr SOMMER TRICONE MKII + 4x cinch (tani Neutrik?) - potrzebne do budowy jakiegoś taniego IC, ew. gotowy IC 2xcinch->2xcinch 50cm w rozsądnej cenie (noname`y, veoz`y i inne "śliczne pozłacane" IC za 5pln odpadają), wolałbym DIY

Fajnie by było gdyby to wszystko posiadała jedna osoba.

Pozdrawia i zapraszam na PW

kable i cinche nieaktualne

być może, nie będę się spierał... ale muszę go mieć ;)

Gość Michał Szczechura

(Konto usunięte)

Mam zapytanie o możliwość wykonania specjalnego kabla, chyba takich nie produkują :)

Chodzi o kabel cyfrowy, koncentryczny, po jednej stronie wtyk RCA, po drugiej USB B.

Na stronie 162 instrukcji: http://en.audionet.de/wp-content/uploads/manual_audionet_vip_g3__en.pdf jest schemat wtyku USB.

Zależy mi na wysokiej jakości. Proszę ewentualnie pisać na priv.

• Pokaż nowe odpowiedzi