Skocz do zawartości
IGNORED

Bocznica, 1 wpis na godzine to bzdura

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Mysle że z kulturą w necie jak i na tym forum pomału dzieje się to co ma miejsce z kulturą masową ( czyli w dużej części prostacką ) .

Niestety wraz z łatwym dostępem i zalewem sprzętu mamy też forum ,, nie dla idiotów "

Ale jest prosty sposób dać odpór :) Więcej słuchac a mniej tu siedzieć .

To by było na tyla spadam dalej słuchac Floydów .

Muzyka górą !!!

P S Panowie nie rozpaczajcie nad tym 1 wpisem na godzine kiedyś dostałem bana na 3 dni i to było najlepsze co mi się mogło przydażyć :)

Po częsci rozumiem Lukara kiedyś zaglądałem tu z przyjemnością było konkretnie i z jajem , teraz jest nie na temat i z chamstwem . Niestety ciężka jest walka z głupotą jak mawiała babcia lepiej mądrzejszemu inaczej ustąpić :) ale na głowe też nie można sobie dać wejść . Czekanie godzine żeby durnoty wypisywac może zniechęcić skutecznie mniej cierpliwych a Ci co mają coś do powiedzenia na temat beda pisac konkrety . Ja bym na jakiś czas ten zakaz zostawił . Jak kiedyś wróci forum do normy to powrócimy do normalnych zwyczajów :)

Zbig

> Świat bez moderacji byłby piekny, ale niemoderowane lub słabo moderowane fora niestety dążą w

> kierunku szamba.

Przesadzasz. Wystarczy moim zdaniem zaangażowanie lub odwrotnie - niezaangażowanie "normalnej" części forumowiczów en masse. Takie solidarity for community.

>młody2

Obrabianie to uprawia akurat atopos a nie M's. Jak nie używasz argumentów ad personam w dyskusji z kimś to nigdy nie wypowiadasz swoich uczuć / opinii wobec niego do osoby trzeciej? Nie żartuj sobie.

Zbig

Ja tam nie mam zamiaru wchodzic w dyskusje. Mnie po prostu przerazlio troche w jaki sposob niektorzy poczuli sie wazniejsi, madrzejsi i lepsi od "nas" i sposob w jaki pisali o ludziach ktorzy to forum tworza. Nie chce mi sie nad tym rozpisywac, napewno dwie osoby stracily w moich oczach bardzo duzo.

>mlody2

Wiesz, sito selekcji M miało raczej grube oczka. Dobre chęci to za mało, w połączeniu z brakiem szkolenia, niejasnym regulaminem, atmosferą narastającego konfliktu. No i podobno każdy ma swój szczebel niekompetencji.

Nigdy nie będzie rozwiązania satysfakcjonującego wszystkich. Albo będą opuszczali forum Ci którzy nie akceptują konsekwencji braku moderacji albo Ci którzy moderacji nie uznają.

>MariuszJ

Złosliwa kolaboracja jest niewątpliwie gorsza od zwykłej ;-)

Wydaje mi się że to była raczej odruchowa odpowiedź na Twoje wcześniejsze "przesadzasz". Nie wiem czy odruch przedrzeźniania ma coś wspólnego z Freudem. Poza tym nie musiałem odnieść do siebie jako że liczba była mnoga.

Wracając do adremu...

Ograniczenie 1wpis/godzinę jest kretyński. Wyjaśnię to na swoim przykładzie.

W dzień siedzę w pracy. Po południu jestem zajęty różnymi sprawami. Na forum

chchodzę przewaznie nocą. Przeglądam różne wątki i czasem odpowiadam.

To, że "popełniam" np. 10 wpisów na godzinę nie wynika z mojego grafomaństwa

czy pieniactwa tylko z "modus operandi" (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ).

To tak, jakby moja Pani wprowadziłaby ograniczenie jeden ruch/minutę :-).

Czy ja Chińczyk jakiś jestem, czy co? Do rana będę czekał, żeby z siebie wszystko wyrzucić????

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.