Skocz do zawartości
IGNORED

najlepsze linki muzyczne

piterkorea

Rekomendowane odpowiedzi

www.filemp3.org

www.demonoid.com

www.torrentspy.com

Są to lnki do stron z torrentami.

Pewnie za chwile odezwą się głosy, żebym nie kradł , zrobił rachunek sumienia i

obiecał poprawę :)

Nic z tego!

Za mp3 płacił nie będę i już....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jak na radio internetowe to jakość b. zadowalająca w koncu 65kb/s non stop ściaga. :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pandora jest rewelacyjna!!!Wczoraj usypiałem przy Tori Amos,więc rano ją wpisałem do pandorki i na dzień dobry "God" z płyty "Undder the pink".Piękny poranek choć mgła i zimno.No i następne pozycje też trafione......oj chyba skończy się to jakimis płytowymi zakupami.

Jestem pozytywnie zaskoczony Pandorą. Po 5 utworach, które znałem wcześniej gra już drugi utwór którego nie słyszałem wcześniej a podoba mi się.

Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne.

Ja zerejestrowałem się bez problemu.Podałem email,hasło ,kod pocztowy (bez kreski:-)))) no i pogrywa dalej.Chyba jakąś kase chcą za ochronę antyspamową ale nie jestem pewny.W każdym bądź razie gra nadal....

Wpisałem nieprawdziwe dane przy rejestracji. Wszystko działa nadal. Żadnego spamu nie dostaję. Reklamy też mnie nie nękają (FF z adblock). Trochę zaskakujące utwory czasem dobiera, nie bardzo pasujące do pozytywnie ocenianych wcześniej. Polskiej muzyki też niewiele. Mimo wszystko warto posłuchać.

Ukryta Zawartość

sporo tego i nawet niezła jakość ...jak na mp3 oczywiście ;)

Ukryta Zawartość

Ja używam niewielkiego programiku Screamer Radio.Sympatyczna aplikacja bardzo dużą bazą rozgłośni internetowych,podzielonych pod względem regionów i gatunków muzycznych.Do ściągnięcia np. tu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

> mkl

www.pandora.com

Dzięki za linka!

Kapitalny pomysł - być może nie wszystkie powiązania są trafione, ale sama koncepcja Music Genome Project jest świetna - a przy tym sprytne podejście do kwestii licencyjnych (brak możliwości pełnego sterowania wyborem utworów, limitowane "przeskakiwanie" w przód, brak "przewijania" w tył - to pozwoli im zapewne dogadać się z większością właścicieli praw).

Cała weryfikacja przy zakładaniu konta to ewidentny pic - tylko pozornie "pilnują", czy logujący jest rezydentem US (ze względów prawnych, bo tylko tam na razie działają legalnie), a kompletnie nie przejmują się podawaniem fikcyjnych danych i rzeczywistym pochodzeniem.

Trzymam kciuki za poszerzanie ich muzycznej bazy, zabawa jest przednia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.