Skocz do zawartości
IGNORED

Sampler NAIMA w nr.11/06 HI-FI CHOICE

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

STOP PANOWIE !!!!

Też to wczoraj kupiłem i od razu się wk...rwiłem :-)

Ten numer będzie rozdawany za darmo na Audio Schow ! Guetkbull wtopiliśmy 15 zeta :-)) Przeczytaj wstępniaka ! :-) No chyba że Ciebie nie będzie na wystawie :-)

Ps.

Jakość dźwięku podobna do poprzedniego samplera NAIMA w jakiejś gazetce. OK.

zildjian=> wczoraj umieściłem CD Naima w odtwarzaczu to byłem mile zaskoczony .

Czy lepszy - chyba tak, no i cena nie jest zwariowana ;-)

Kupuję całą naszą prasę Audio i moim zdaniem HI-FI CHOICE zaczyna wysuwać się do przodu,

szczególnie dobry był poprzedni nr. 10/06, ale i najnowszy też niezły.

Namawiam do kupna ;-)

A jak się zildjian orientujesz nie mam udziałów w HI-FI CHOICE, ani nigdzie indziej ;-)

Czy leci z nami PILOT? Bo mam dla niego wiadomość: na Audio Show będzie rozdawane bezpłatnie wydanie specjalne - czyli nie to, które można kupić w kiosku z płytą Naima. Nie ma o co toczyć piany, nikt Was nie wyrolował, czasami dobrze jest poczytać wstępniak ze zrozumieniem ;-).

Elvis, 9 Lis 2006, 10:15

>Czy leci z nami PILOT? Bo mam dla niego wiadomość: na Audio Show będzie rozdawane bezpłatnie

>wydanie specjalne - czyli nie to, które można kupić w kiosku z płytą Naima. Nie ma o co toczyć

>piany, nikt Was nie wyrolował, czasami dobrze jest poczytać wstępniak ze zrozumieniem ;-).

He,he.... w Empikach w 3mieście leży dużo starych nrów. Pewnie i w stolycy tudzież. Nie dziwota,że będą rozdawali stare...........

Gutek

HiFi Choice to niestety nie poziom HiFi World.

Może coś będzie widać ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ok ok, tu mozna sie domyslac, jesli o cene idzie - moze jakis uklad rodem z uk jeszcze, ale jakosc? czemu brytyjskie sample, a teraz i wydany u nas sa lepsze od tego z HFM? takie retoryczne pytania, bo tak naprawde to malo mnie to...

gutekbull

Co do jakości HFCh to bym polemizował. Fakt, testów stereo jest bardzo dużo, ale poziom tekstów jest - moim zdaniem - bardzo słaby. Jesli chodzi o wodolejstwo i pozbawione konkretów przechwałki(w końcu piszą głównie o swoich), to politycy mogliby się od nich uczyuć - zwłaszca teraz, przed wyborami. Prócz tego styl, w którym pisane są teksty, jest fatalny.

dzarro=> z jakością tekstów się zgadzam z tobą masz rację - to najsłabsza strona HI-FI CHOICE.

Ale jest najładniej wydane, dużo STEREO, dużo klocków opisanych, jak poprawią meritum to może być czasopismo nr.1 w kraju.

nasze rodzime AV czasem tez bywa niezle, ostatni odcinek chyba taki jest. i cos nowego zauwazylem - redaktor podaje realna cene sprzetu, poza cena oficjalna pod nazwa dystrybutora (np pianocraft 1700zl vs 2500 u distro), odwazny krok ;) sorry za dygresje

Pomyślałem przed 1szym wydaniem ,że firmy z UK zrzuciły się na wydanie polskie !!!

Recenzje są generalnie płytkie - tak jak ostatnio w AV,który niedawno ceniłem - dziś coraz mniej, HFiM w ogóle nie kupuję a i przestałbym kupować AUDIO ,gdyby nie dokładne recenzje Kisiela (który w ostatnim wstępniaku odżegnuje się od polityki,ale niestety popełnił jeden brzydki tekst). Mr Pacule wszystko się podoba i wszystko gra bardzo dobrze,co by nikogo nie urazić.

Elvis

O przepraszam,Presleyu, nie doczytałem - piszesz "specjalne".

W Empiku w Gdyni jest na półce wydanie specjalne składające się z obłożonych w folię 2-ch starych nrów.

Zgadzam się, rcenzje Kisiela są najlepsze, opis techniczny jest nawet ciekawszy od wrażen sonicznych - przynajmniej ma wrażenie, że facet się na tym zna.

W A/V ślady rzeczowości w tekstach jeszcze można dostrzec, ale ich system oceny - i tu ponownie zgadzam się z przedmówcami - to kuriozum(w tym przypadku HFCH wydaje się ostoją niezależności). W ostanim numerze wszystki produkty, z wyjątkiem 2 kabli i 2 telewizorów, dostały po pięć gwiazdek(!!!).

e tam gwiazdki, wystarczy czytac miedzy wierszami, albo i wiersze. czesciej wykazuja sie "odwaga" niz w hfm.

ja tam lubi fi-fi world, hi-fi news, stereophile - kupuje zaleznie od zawartosci, jednak przewaznie cos ciekawego jest, u nas odwrotna tendencja. hfm przestalem w zasadzie kupowac, av tez nieczesto juz, czasem audio....

pitdog, 9 Lis 2006, 12:22

>e tam gwiazdki, wystarczy czytac miedzy wierszami, albo i wiersze. czesciej wykazuja sie "odwaga"

>niz w hfm.

>

>ja tam lubi fi-fi world, hi-fi news, stereophile - kupuje zaleznie od zawartosci, jednak przewaznie

>cos ciekawego jest, u nas odwrotna tendencja. hfm przestalem w zasadzie kupowac, av tez nieczesto

>juz, czasem audio....

To troche OT ale widzę po Waszych wpisach, że nie tylko mi sie udzieliła niechec do naszych "świerszczyków" o audio.

One po prostu zeszły "na psy"

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.