Skocz do zawartości
IGNORED

LEON NIEMCZYK NIE ŻYJE !

CZONKIN

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny herbatnik był....

Czytałem niedawno artykuł o tym jak mu "uwiera" występowanie w takich produkcjach

jak Złotopolscy , za "karę " scenarzyści mieli w jakiś zgrabny sposób zakończyć jego wystepy.

Teraz już nie musza.

Leon byl znakomity.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-961-100002485 1170305724_thumb.jpg

post-961-100002486 1170305723_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Swojego czasu w czasie "bezludnej Wyspy" Terentiew zapytała Pana Leona o to czy to prawda i dlaczego chce być pochowany w mundurze US Army ?

Odpowiedział jej tak [ za co osobiście go bardzo cenię za humor i patryjotyzm ].

" Pani Nino, jak mnie archeolodzy wykopią za tysiąc lat to powiedzą " O k**wa , ale amerykanie daleko zaszli ! "

Leon Niemczyk dosłużył sie stopnia st.sierz w 444 US artillery battalion [ brał udział w walkach m.inn. o Essen i REN ].

discomaniac71, 30 Lis 2006, 00:11

>Mial 83 lata to piekny wiek ale mogl zyc dluzej. W dzisiejszych czasach srednia dlugosc wieku

>znacznie wzrosla.

Zanim naciśniesz dodaj wpis mógłbyś najpierw przeczytać coś napisał:-(

[']

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Moze i masz racje doscorelax. Na pewno mialem dobre intencje. Pan Leon byl smiertelnie chory na raka - gdyby nie to na pewno bylby jeszcze wsrod nas. Choroba niestety nie wybiera i moze sie przytrafic w kazdym wieku.

Życiorys, że pozazdrościć. Sześć razy żonaty. Grał o ok. 600 (tak!) filmów. A i rodzina ciekawa. O jego bracie był nawet filmik nakręcony. Zdaje sie przerzucał ludzi przez zielona granicę, na zachód. Co do Złotopolskich to nie wierzę, żeby sie uskarżał. Taki aktor robi łaske gdy zgadza sie grać. Grał więc chyba nie pogardzał tym serialem. Mnóstwo idiotów czuje sie zobowiązanych do natrząsania się nad Złotopolskimi. Niepotrzebnie sie do nich zapisujesz tadeo (jeśli nie przekręciłem nicka).

Klasa sama w sobie, klasa przez duże K ! Około 1,5 roku temu widziałem go w centrum mojego miasta. Okazałem sie idiotą. Wszak mogłem podejść, porozmawiać, poprosić o autograf... Nóż w wodzie, Pociąg, Sprawa pilota Maresza, Krab i Joanna i milion innych. Moje dziewczyny nie podzielające mojej miłości do klasyki kina polskiego mówiły nieco złośliwie, że LN grał we wszystkich możliwych filmach. Owszem! Lecz kto jeszcze? Uważam że jeżeli któremukolwiek aktorowi polskiemu należy się pomnik, to właśnie Jemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.