Skocz do zawartości
IGNORED

Forum znów działa:)

joseh

Rekomendowane odpowiedzi

Za to na "konkurencyjnych" forach dyskusje ożyły , a ile można się było dowiedzieć.

Np. jeden z forumowiczów(bywalec tego forum) uważa forumowiczów audiostereo za cyt."infantylne matołki"

Lukar, 14 Gru 2006, 09:47

>a jakby tak serwer całkiem padł

czyli jednak zwykła ordynarna awaria serwera.

szkoda.

zawieszenia działania ze względu na rocznicę wydarzeń z 13.12. 81 byłoby takie romantyczne ... ;-)

• Redaktorzy

>To dopiero byłby ubaw!! ;D A tak BTW to szkoda że nie widzisz co sie dzieje "za kulisami" bo

>posikałbyś się momentami ;-) .... chyba że widziałeś... :)

no właśnie nie wiem, nic do mnie nie dochodzi, ale chętnie posłucham :)

fakt, jak wyleci w kosmos to el comendante sprowadzi spowrotem na ziemię, tylko czy odda Lukarence...?

• Redaktorzy

>czyli jednak zwykła ordynarna awaria serwera.

>szkoda.

>zawieszenia działania ze względu na rocznicę wydarzeń z 13.12. 81 byłoby takie romantyczne ... ;-)

wiesz... Wojtek dzwonił w przeddzień i dawał sugestie, a powszechnie wiadomo że jestem podatny...

>>marko3T, 14 Gru 2006, 09:51

>Za to na "konkurencyjnych" forach dyskusje ożyły , a ile można się było dowiedzieć.

No właśnie! Nawet ja z nudów założyłem konto! ;-) ... idę lepiej podziergać trochę na drutach - to też zajmuje ręce, tyle że nie na klawiaturze ;))

>marko3T, 14 Gru 2006, 09:51

>Za to na "konkurencyjnych" forach dyskusje ożyły , a ile można się było dowiedzieć.

>Np. jeden z forumowiczów(bywalec tego forum) uważa forumowiczów audiostereo za cyt."infantylne

>matołki"

Pse Pani a on mnie uscypnoł...

lolo

Dyskutujesz z człowiekiem, masz swoje racje których bronisz i ta dyskusja jest jeszcze na jakimś poziomie , ale za Twoimi plecami jesteś/my określany/i matołkiem/ami. Nie mów mi ,że lubisz fałsz i dwulicowość.

Gość

(Konto usunięte)

...ale za Twoimi plecami jesteś/my określany/i matołkiem/ami. Nie mów mi ,że lubisz fałsz i

>dwulicowość....

Poczekaj , poczekaj....czy on aby nie należał do tych tam , co to za naszymi plecami ....:p

>marko3T, 14 Gru 2006, 11:11

>lolo

>Dyskutujesz z człowiekiem, masz swoje racje których bronisz i ta dyskusja jest jeszcze na jakimś

>poziomie , ale za Twoimi plecami jesteś/my określany/i matołkiem/ami. Nie mów mi ,że lubisz fałsz i

>dwulicowość.

Nie, nie lubię i akurat tego człowieka swego czasu określiłem matołem, ale to takie "skarżypytstwo" (bo przecież nie donosicielstwo) to dziecinada.

Nie lubie też dzielenia ludzi na tych z tego i tamtego lub jeszcze innego forum. To także dziecinada. Tak samo jak całodzienne przesiadywanie na forum, pieprzenie o niczym i tworzenie grup wzajemnej adoracji.

Lukar, 14 Gru 2006, 09:47

>saczek_XTRM:

>

>a jakby tak serwer całkiem padł i wszystko poszłoby w kosmos to co wtedy....?

Lukar, mam nadzieję że na okoliczność zapłonięcia serwera żywym ogniem robisz regularny backup na jakiejś audiofilskiej CDR-ce ze złotym odblaskiem (tylko wpisy mulsa osobno na ośmiocalowym flaku)? Przecież po to piszemy - żebu zostawić świadectwo archeologom z XL* wieku!

* to nie rozmiar cycków, to 40 wiek!

lukar>> rezygnuję ze swoich praw autorskich więc możęsz na mnie oszczędzić a ja sam zrobię sobie backupy .Wybieram tylko te z dudivanem- bo na pewno przejdą do histerii literatury jako opracowania elementów ludzkopodobnych których ominęła ewolucja zarówno cielesna jak i umysłowa.

>Lukar

>fakt, jak wyleci w kosmos to el comendante sprowadzi spowrotem na ziemię, tylko czy odda Lukarence...?

Oczywiscie ze - NIE ODDA !

Ale wariantu rumunskiego mozesz sie tez nie obawiac !

Przybywam Tutaj w Pokoju !

Masz zapewniona dozywotno prycze w jakims odleglym kacie serwerowni !

Procz tego 3 x dziennie herbatka (Ulung), dwa kawalki chleba z mortadela i jeden z marmolada (z burakow),

a na dobranoc z Wlasnego tunera (przerobionego na radiowezel), bedziesz

mogl nawet posluchac Sobie wybranych przemowien Swych Idolow - Lukaszenki i Kim Ir Sena !

Jak widzisz - nie jestem msciwy !

Trafilo Ci sie z ta awaria jak psu....

Ale wymowne bylo to Twoje KILKUDZIESIECIOGODZINNE - Milczenie !

Wyraznie bylo Ci TO na reke , aby Nam pokazac - O WIDZICIE jak MOZE byc ??!!

No i co, CHCECIE ZEBY BYLA WOJNA ??!!

Tanie TOTALITARNE sztuczki !

Kazdy odpowiedzialny "wlasciciel" NATYCHMIAST powiadomilby UZYTKOWNIKOW

"swego" Forum - CO SIE DZIEJE !!!

Tobie jednak bylo na reke, cos z gruntu przeciwnego !

No ale i tak dobrze, ze sie nie ryplo, ani ze Ty w przyplywie ROZPACZY i SZALENSTWA,

nie wyrwales wtyczki z gniazdka ! :)

Pozdro

Fizycznie serwer nie padł, bo odpowiadał na pingi.

Serwer w sensie usługi (oprogramowanie typu np. Apache) też działał,

bo generował komunikaty typu "strona niedostępna, czy jakośtam".

Coś się podziało z "zawartością", czyli admin coś skopał i potem

nie był w stanie szybko wrócić to tego, co było, albo mieliśmy do

czynienia z włamaniem. Ciekawe co na to Lukar?

Jestem Europejczykiem.

Skoro powialo pierestrojka... proponuje oddac Atoposowi nick'a Atopos! Coby nie latal sobie z jakimis Vladami i innymi Arsenami..

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>no właśnie nie wiem, nic do mnie nie dochodzi, ale chętnie posłucham :)

-> Lukar

Jeśli masz chwilę, to poczytaj (od wieczoru 12.XII)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

... bez komentarza :-(

Ukryta Zawartość

>Foxbat

Ukryta Zawartość

zapraszam tu ;)

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

>Trafilo Ci sie z ta awaria jak psu....

>Ale wymowne bylo to Twoje KILKUDZIESIECIOGODZINNE - Milczenie !

>

>Wyraznie bylo Ci TO na reke , aby Nam pokazac - O WIDZICIE jak MOZE byc ??!!

>No i co, CHCECIE ZEBY BYLA WOJNA ??!!

>

>Tanie TOTALITARNE sztuczki !

>

>Kazdy odpowiedzialny "wlasciciel" NATYCHMIAST powiadomilby UZYTKOWNIKOW

>"swego" Forum - CO SIE DZIEJE !!!

>Tobie jednak bylo na reke, cos z gruntu przeciwnego !

Wybacz! Od dziś przy rejestracji będzie wymagany aktualny numer telefonu - w razie awarii obdzwonię te pare tysięcy numerów. Jak miesiąc temu STOENowi pieprznął transformator i pół Wawy wysiadło to myślisz że informowali odbiorców o awarii czy pracowali nad usunięciem awarii? Chociaż może do Ciebie dzwonili, jeśli tak to zwracam honor - do mnie się nie odezwali.

Ty byłbyś dobry w PISie - oni też wszędzie węszą układ i spisek a kto nie jest z nimi jest przeciw nim - zastanów się. Tylko uważaj na propozycje pracy z Samoobrony - możesz mieć potem na ciele ślady od łyżew.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A w ogóle, to przez czas, kiedy forum było nieczynne, pomyślałem, że może kiedyś (a może nawet już teraz) z jakiegoś powodu forum przestanie istnieć i.... wiecie, czego mi się zrobiło żal? Wielu nieprzeczytanych, starych wątków. A właśnie niedawno, głównie z braku bieżącej lektury (biorę to na przeczekanie), zacząłem szperać w wątkach dawno zapomnianych i odkryłem, że owe toczące się w przyjemnej atmosferze wymiany poglądów zawierają mnóstwo odpowiedzi na moje aktualne pytania.

>Lukar

:))

Wystarczyloby - 30 sek.

Jeden mail do peperoniego i po 2 min. wiedzialyby - setki osob, a po godzinie - niemal Wszyscy !

Przez KILKADZIESIAT godzin nie miales 30 sek. przerwy ??!!

A tak, do dzisiaj - nie wiedzial nikt !

Polityka mnie nie interesuje !

Pozdro

Ps. badz Czlowiek ! Przywroc atoposa !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.