Skocz do zawartości
IGNORED

Forum znów działa:)

joseh

Rekomendowane odpowiedzi

Atopos>>> miałeś czarno na białym kto tu rządzi-o ile miałeś jeszcze jakieś wątpliwośći.Proponuje żęby Lucar robił takie przerwy do dwa dni co przyczyniłoby się do podwyzszenia poziomu skromności co u niektórych----- hahaha.To dobrze robi jak się wie gdzie się ma swoje miejsce.A wolność wolnością-mozna sobie pokrzyczeć.

Brawo muls !!!

Tak trzymać ... również popieram i solidaryzuję się z działaniami Towarzysza Lukarenki !!!

Nie będzie byle atopos pluł nam w twarz i kolegów nam tumanił !!!

zdezintergwoany_3PO

brawo muls! od jakiegos czasu mocno ci kibicuje! widze juz poprawe!!! trzymam kciuki i mam nadzieje, ze pisanie nie sprawia ci juz tyle problemow...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

a ja tam wcale nie jestem za żadnymi przerwami - szczerze mówiąc to jest żenujące! Widze że niektórzy wspaniale się bawią, ale gdyby spojrzeć na to od drugiej strony to ciekawe co na to Lukar by powiedział - wykupiona reklama (wątki sponsorowane) a tu taki krach na kilka dni ... no i co zwróci koszty?! Niektórzy coś zamawiają, są pilnie poumawiani (a kontakty mają tylko za pośrednictwem forum) i co...? Dalej Was to tak bawi? Dla mnie to jedna wielka żenada!

sączek> jak wody w kranie zabraknie to też trzeba sobie radzić.Nie uzalezniaj się az tak, a raczej przygotuj do nąstępnego kataklizmu.My sowieto homo nie takie rzeczy rozbierom.Bez forum można żyć, gorzej bez Atoposa,dudivana ,foxbata.

>>kubedes

ja rozumiem czemu to się stało, tylko czy to naprawdę jedyna metoda, żeby admin mógł pokazać w ten sposób swoje insygnia władzy? Tym to forum ma się wyróżniać? ... to spoko, tylko czekać i będzie wyglądało tak samo jak na stronie Akkusa

>>muls

powiem szczerze że zamierzam spisać wszystkie kontakty z PW bo taka zabawa mnie nie bawi! Myślałem, że na forum w pewnym sensie można polegać...

>>foxbat, 14 Gru 2006, 09:33

pewnie że nie serio... dla jaj oczywiście. Teraz wszystko da się odwrócić i zwalić na coś innego =). Mam nadzieję że takich "testów" (a może nazwać to "przypadkami"?) więcej nie będzie. Dużo zdrowia i przyjemnej zabawy - ja "w chowanego" już dawno przestałem, nie ten wiek, sami wiecie...

• Redaktorzy

>ja rozumiem czemu to się stało, tylko czy to naprawdę jedyna metoda, żeby admin mógł pokazać w ten

>sposób swoje insygnia władzy?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>>Lukar, 14 Gru 2006, 09:47

To dopiero byłby ubaw!! ;D A tak BTW to szkoda że nie widzisz co sie dzieje "za kulisami" bo posikałbyś się momentami ;-) .... chyba że widziałeś... :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.