Skocz do zawartości
IGNORED

GROŹBY NA FORUM - BRAK TOLERANCJI

miroalien

Rekomendowane odpowiedzi

>parmenides

Jesli juz koniecznie cos z tych propozycji, to : "że piszący groźbę jest prymitywem" !

Tak jak napisalem na HFM :

"Nie ma to jak inspirujaca dyskusja z melomanami i audiofilami !

Czlowiek dwoi sie i troi, cytuje i serwuje skojarzenia z "Ulisessa",

"Alicji w Krainie Czarow", Lyotarda, Derridy, Spinozy, Baudrillarda,

a slyszy w odpowiedzi :

"te k**wa, a chcesz wpierdoldol...?!"

Pozdrawiam

Vlad - zycie jest niestety prymitywne. według mnie problem polega na tym, by je kochać takim, jakie ono jest. to jest sztuka, a jak zapewne wiesz, to własnie w sztuce spotykają się prawda, dobro i piekno. miały się spotkać w Stworzeniu, ale coś nieoprzyjemnego się zdarzyło podczas Dzieła - jak widać z lektury powyższego wątku.

>Vlad, 19 Gru 2006, 21:09

Nożyce się odezwały?

Ja nie chcę pisać konkretnie, bo niby po co? Żeby wziąć udział w kolejnej pyskówce?

Po kiego grzyba? Mnie to nie bawi, natomiast z żalem obserwuję coraz niższy poziom

tego forum spowodowany między innymi poczynaniami kilku pieniaczy (oczywiście

nic do Szanownego Kolegi nie mam). Skutkiem tego ludzie którzy naprawdę mają coś

do powiedzenia odzywają się coraz rzadziej.

Jestem Europejczykiem.

>Jaro_747

No ale jesli mamy walczyc ze zlem, to KONKRETNIE je wskazujac !

Dlatego caly czas apeluje o to, aby WZIAC SPRAWY W SWOJE RECE !

Jak widac na PRZEBUDZENIE Lukara, raczej nie ma co liczyc !

Co z utyskiwan typu "z żalem obserwuję coraz niższy poziom tego forum" ?!

Ja TEZ, no i co, samo sie zrobi dobre ?!

Typowe polskie pieklo ! Chcesz cos zrobic, lapia cie za nogi i ciagna w dol,

wiaza ci rece, pieprza dyrdymalki o "domu rodzinnym Lukara itp. brednie !

Jak widzisz konkretne przyczyny zla - to je wypowiedz !

Jesli z gory zakladasz, ze bedzie to tylko "kolejna pyskowka", to pewnie taka bedzie,

wskutek ograniczenia Twojej wlasnej "wizji", badz tez calkowitego jej braku !

Lukar przyjal zupelnie bledna, samobojcza strategie !

Wciagany przez wir wydarzen, zamiast smialo dac sie poniesc, by odbic sie od DNA,

wystukuje lapkami coraz to nowe, ograniczenia i dekrety, aby jeszcze choc

przez chwile utrzymac sie na powierzchni !

CALKOWITY BRAK WIZJI I WYOBRAZNI !

(chyba, ze w gre wchodza jakies interesiki, o ktorych naturze nic nie wiemy !)

Gdybym to ja byl Administratorem tego Forum zrobilbym tutaj porzadek w - 10 minut !

Forum chodziloby jak szwajcarski zegarek i - WSZYSCY mieliby - KRYSTALICZNA JASNOSC

co do - SENSOWNOSCI i SPRAWIEDLIWOSCI - KAZDEJ DECYZJI !

Ryba psuje sie od GLOWY !

Pozdrawiam

>Vlad, 19 Gru 2006, 23:35

Akurat w takich sprawach już od dawna mamy wolny kraj.

Wyłóż trochę kasy (pewnie niedużo) i załóż swoje forum.

Jak będzie dobre wszyscy się tam przeniesiemy.

Zeby Ci ułatwić sprawę, podaje providera u którego jesteśmy:

www.az.pl

Jak widzisz wiele nie trzeba - za konto z transferem 1200GB/miesiąc

50zł netto. Przeliczenie na flaszki tego, co pijesz powinno ułatwić decyzję.

Pomyśl - możesz stać się carem czy nawet Bogiem! Tyle władzy za taką

gównianą kasę.

Jestem Europejczykiem.

>Zbig

Czemu mi zle zyczysz, Zbigu ?

Twierdzisz, ze wtedy jak Ty wspolkierowales, to bylo OK. ?

Najpierw proponowales walnąc mnie lyzką do opon, teraz ma mnie cos potrącic,

wciaz trącisz jednym i tym samym - resentymentem !

Nie zabralbys w bardziej pozytywny sposob glosu w tej dyskusji ?

>Atopos

Niczego nie życzę. Nie wierzę w życzenia. To tylko takie spostrzeżenie o prawdopodobieństwie że entropia dopadnie każdego.

Nic nie twierdzę.

Nie proponowałem, tylko zacytowałem jeden film.

Wszystkie moje głosy są zdecydowanie pozytywne. To tylko Ty je negatywnie postrzegasz.

Mozemy tak jeszcze pieprzyć do rana...

kolejna perełka :)

jazz:

"Malo osob, poniewaz na cale szczescie ty i kilku twoich matolow stanowicie zdecydowana mniejszosc na tym forum, ale poniewaz tutaj jestescie wymagane jest profilaktycznie wychlostanie was po waszych pedzacych donikad pyskatych ryjach."

Tak vires, potraktuj to jako swoj okres darmowej edukacji tolerancji. W koncu, przy ewidentnie niezlej dozie szczescia charakterestyka twojej osoby bedaca obecnie bliska chamstwa, prostactwa, braku obycia, absolutnego braku erudycji i klasy, petackiego obrazania osob oraz ich pozycji - poprawia sie.

Obywam się bez obycia w Twym rozumieniu tego pojęcia. Pętakiem jestem i się pętam, czasem zapętlam. Życie też kocham. Jazz, się aby nie zapętliłeś ? Zloopowanie twoich adwersarzom odpowiedzi nastąpiło chyba. A samochodu, tego wspanialego BMW coupe szczerze gratuluję. Fantastyczna maszyna. Gustowna i z klasą. Lanosiarze i skodziarze (qubricus wielkim admiratorem tej czeskiej marki jest) niech się odpieprzą od mastera z Monachium.

Wysublimuj choc ciut swoje odpowiedzi. Gdziez sie Twoj styl podział? Bądż znowu w słowie piękną coltrane'owską frazą, a nie wulgarnym lepperowym chrumkaniem.

Wszelkie wtrącanie się admina będzie ograniczeniem prawdziwosci tego forum

Forum jest dokładnie takie jacy są Polacy, nie udawajmy kogoś kim nie jesteśmy

Nerwy mogą ponieśc każdego jak w życiu

Nikt nikomu nie musi odpowiadać na przekleństwa, reszta to oceni ignorując pacjenta resztę wpisów, a to chyba boli jeśli sie pisze i nikt nie czyta?

Przeczytałem kilka normalnych wpisów "jamowie" i nie powinno sie go dyskryminować dlatego ,że poniosło go

Piotrek608 to bardzo grzeczny i miły facet, miałem okazje go kiedyś poznać - serdecznie pozdrawiam Piotrka608.

Czepiacie się Lukara a najgorszą inicjatywą będzie wtrącanie się w normalnie tetniące forum.

ps. yolaos - dziękuję za wpis.

• Redaktorzy

"Wszelkie wtrącanie się admina będzie ograniczeniem prawdziwosci tego forum

Forum jest dokładnie takie jacy są Polacy, nie udawajmy kogoś kim nie jesteśmy"

...

Właśnie się zastanawiam czy o to chodziło? Prawdziwość i naturalność każdy ma na ulicy. Czy nie można sądzić, ze w miejscu, które sami sobie stworzyliśmy, będziemy chcieli zachowywać się tak, jak sami chcielibyśmy, aby nas traktowano? Czy przypadkiem nie mamy dość przymusowego egalitaryzmu i narzucanej rześkiej ludowości? Zresztą bez przesady, były na forum długotrwałe okresy, kiedy nie obrzucano sie wyzwiskami, a mimo to forum nie sprawiało wrażenia miejsca sztucznie wygładzonego. Jeśli uznamy, że forum założono, aby każdy mógł wyładowywać sowje kompleksy, to co innego. Jednak chodzi tu generalnie o hi-fi, i jeśli w realu ktoś łapiąc za krawat i używając wyrazów powszechnie uznanych za obraźliwe będzie mi tłumaczył, że jakiś wzmacniacz jest najlepszy, to nie uznam tego za naturalne i nie zamierzam poddać się dyktatowi agresywnego pajaca tylko dlatego, że jest on taki "prawdziwy". Naturalne jest zachowanie grzeczne, a chamstwo należy likwidować, a nie pieścić.

>jozwa maryn

W hucpie i hipokryzji przebijasz Joziu, nawet Swego guru - Adasia Michnika !

To TY jestes glownie WINIEN calego tego CHAMSTWA, ktore ma miejsce na OBU Forach !

Ten sam bydlecy atak, wyzwiska, grozenie pobiciem, publiczne umawianie sie w celu zdobycia

adresu zamieszkania ma miejsce na Forum HFM - GDZIE JESTES - MODERATOREM, jak i Tutaj,

gdzie to szambo przelalo sie wskutek - ZANIECHANIA JAKICHKOLWIEK DZIALAN Z TWOJEJ STRONY,

oraz Twego kolegi - ADMINA !

Zarowno na Tym, jak i na Tamtym Forum STOSUJESZ TE SAME METODY MANIPULACJI, z ktorych

jedna, jest calkowity brak reakcji i PRZYZWOLENIE NA TOTALNE SZAMBO, po czym nastepuje "reakcja",

polegajaca na ZBANOWANIU OSOBY - POSZKODOWANEJ !

TOTALNE BYDLE, znane na Forum HFM jako : Łałr Bałałr, a na tym, jak slysze, wystepujace jako : jamowie,

sluzy Ci, jak kiedys milicyjnym i UB-ckim MANIPULANTOM, do - "ROZGRYWEK POLITYCZNYCH",

do ROZPRAWIANIA SIE z niewygodnymi Ci (Wam) - uzytkownikami !

Moj adwokat przygotowuje juz pismo do Prokuratury, w ktorym pewne nazwiska - PASC MUSZA !

Czekam jeszcze 24 godz. na Twoje WYJASNIENIA w poruszanej materii, jezeli sie chcesz / nie chcesz,

sie zalapac do tego pisma !

Prosze tez, o DEFINITYWNA, NATYCHMIASTOWA odpowiedz, czy JESTES czy NIE JESTES - Moderatorem w HFM !

>jozwa maryn

Tracisz sluch i instynkt samozachowawczy na stare lata ?!

Latwiej chyba odpowiedziec na 2 proste pytania (zrozumiale chyba, nawet dla - Redaktora Naczelnego),

niz osobiscie fatygowac sie do - Prokuratury :

1. JESTES czy NIE JESTES - Moderatorem na HFM ?!

2. Co zamierzasz zrobic wobec GROZB KARALNYCH, wysuwanych pod moim adresem przez uzytkownika : Łałr Bałałr ?!

Zobaczymy co bardziej efektywne : udawanie gluchego, czy pismo do Prokuratury ?!

Vlad, 21 Gru 2006, 14:26

>>>>>Moj adwokat przygotowuje juz pismo do Prokuratury, w ktorym pewne nazwiska - PASC MUSZA !

Czekam jeszcze 24 godz. na Twoje WYJASNIENIA w poruszanej materii, jezeli sie chcesz / nie chcesz,

sie zalapac do tego pisma !

>Gustaw

Co niby wspolnego, ma zawiadomienie o popelnieniu PRZESTEPSTWA w stosunku do WLASNEJ osoby,

i zadanie ukarania winnych z - donosicielstwem ?

Jozwa, ani ten typek ktorego chroni, sami sie nie ukarza !

Nie zamierza sie nawet z tego na Forum - WYTLUMACZYC !

To tylko likwidacja "utrwalaczy Wladzy Ludowej" ! Tzn....chcialem powiedziec - Forumowej !

Vlad, 21 Gru 2006, 16:52

Dla mnie denuncjacja to coś gorszego od "dam ci w ryja".

Sam pisałeś: "to tylko internet".

Tracisz nerwy i dystans.

Bawisz się we W.R.O.N.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

>>>>Drogi sratoposie a jakie to niby groźby karalne słyszałeś z mojej strony Szwarc!!Nerwy ci puszczaja bo okazuje się że nici z twojej anonimowości i juz tak sympatrycznie nie da się obrażac innych,myślałeś ,że kazda obelga którą częstujesz towarzystwo obu for ujdzie ci anonimowym płazem?Teraz latasz jak kundel z podkulonym ogonem i ujadasz tu i tam jak to zycia chca cię pozbawić.Możemy mieć tylko nadzieję ,że lekarz prowadzący z Tworek jest już na twoim tropie.

Na koniec wszystkich zainteresowanych zapraszam na forum HFiM do watku "czy lukar wam działa" aby poczytać co ten czubek wyprawia i jakimi inwektywami posługuje,ja tylko zawsze powtarzam,że w realu kazdy przyzwoity facet za takie gówno jakim przez tego gnojka jest obrzucany lub jego rodzina obił by chamowi gębe.Takie to są groźby karalne.

Fakty są takie że Szwarc za punkt honoru obrał sobie rozwalić oba fora i skłócić uczestników tych że i niestety świetnie mu się to udaje.

Atopos - a co mają wspólnego groźby pod Twoim adresem z przestępstwem? dawno, dawno temu, załatwiało sie takie rzeczy honorowo i po męsku - tzn. dwóch panów, za pośrednictwem swoich sekundantów, umawiało się na pojedynek. broń do wyboru - pistolety, pięści lub po prostu słowa.

dzisiaj te sprawy załatwiają adwokaci. rzeczywiście, swiat parszywieje:)

a tak na poważnie, to czy nie lepiej wrzucić na luz? przecież wszystkim już znudziły się te idiotyczne spory. Atopos - czesc z Twoich postulatow zostala zrealizowana. Te, ktore nie zostaly zrealizowane, dotyczą głównie problemów technicznych (np ilość i wielkość zdjęć). Jeśli to jest możliwe proponuję zaprzestania przez jakiś czas agresji i personalnych wycieczek na tym forum. oczywiście wymaga to odpowiedzialnej postawy od kazdego użytkownika tego forum. mam nadzieje, ze to mozliwe.

>Gustaw

Gdyby ujawniono Twoje dane : imie, nazwisko, adres i zmawiano sie na forum i namawiano innych do pobicia Cie,

wszystko to przy niemej akceptacji Administracji Forum na ktorym poddany jestes procz tego szczegolnemu ostracyzmowi,

karany banami etc. - nie zrobilbys nic ?! Coz za podwojna moralnosc stosujesz ? Mnie zarzucasz postepowanie - nie fair ?!

Potrawisz obiektywnie ustosunkowac sie do tej sprawy ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.