Skocz do zawartości
IGNORED

gudniowe wydanie hi-fi i muzyka

górek

Rekomendowane odpowiedzi

Gratuluję!

W Twoim systemie ten produkt stworzył synergię.

Być może czasami udaje się podobny efekt uzyskać któremuś z recenzentów (tak chyba było z ostatnim lelumkiem, który za cholerę nie wytrzymał, w kilku znanych mi systemach, porównania z konkurencją a od redaktora noty otrzymał doskonałe).

I dlatego trzeba uważać, żeby w morze oczywistej korupcji, mobbingu i molestowania, nie wpierniczać niewinnych młodych ludków.

A za czas jakiś jak zmienisz system i do tego nowego podepniesz Valhallę albo przynajmniej muluca a któryś z nich stworzy synergię i napiszesz równie entuzjastyczną recenzję to my Cię wtedy napiętnujemy, że dziwnie zmieniłeś poglądy i napewno dostałeś prezent od dystrybutora :)))

=> abudzik

Pierwszy raz spotkałem się z tym, aby kabel tak zadziałał w systemie i to na dodatek sieciówka :))) Dlatego nalezy zwracać uwage na systemy recenzentów, bo czasami to co u jednych jest magiczne, gdzie indziej może być dobre, ale tylko dobre......;-)

• Redaktorzy

no i najbardziej frustrujące jest to, że w kioskach gazetka jest a prenumeratorzy jeszcze jej nie dostali.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

jozwa maryn, 18 Gru 2006, 15:12

>A wyście gdzie czytali grudniowy numer HFM? Bo ja jeszcze na oczy nie widziałem.

Ja również :) Inną kwestią jest jednak że nie zamierzam go oglądać :)

zdezi

Marudzicie, toż to dopiero 18 grudnia, Santa przyniesie pod choinkę :)

Przeczytacie parę recenzji, testów i nagród roku, po czym popędzicie do sklepów a tam .... lipa wszystko wyprzedane - czytelnicy niezrzeszeni w klubie prenumeratora, byli przed wami :)))

sam ma Audionova Quasarus Active, przedtem miałem wersję Standard, która moim zdaniem była słabsza niż Transparent Musicwave, ale kurcze to były "detale", a nei wrażenie typu "gra/nie gra" ;-(((, teraz mam w domu wersję ACtive a oprócz tego Musicwave wersję bi-wire i różnice choć są to wciąż nie mogę się zdecydować na to co sobie zostawić....

na miejscu Audionova podałbym to pismo do sądu - niech przed sądem udowodnią te "koce na kolumnach" itd.

widać jak się nie ponosi odpowiedzialności za słowo to ta kropeczki ocen się łatwo stawia....

Hmm, od 16.12 numer jest w Empiku.

Do recenzji Quasarus'a się przychylę. Miałem okazję posłuchać u mnie i niestety wypadł blado. Dużo lepiej zagrał sporo tańszy Nordost Flat Line Gold. Z ciekawości wypożyczę go jeszcze do posłuchania na nowym sprzęcie.

OT: Może ktoś wie ile kosztuje Nordost Red Dawn ( głośnikowy ) ? Miałem okazję posłuchać i chętnie bym go widział u siebie.

Jak widać w różnych systemach, można uzyskać rożne efekty, dlatego po zmianie systemu kabel Audionovy zagości jeszcze w testach u mnie. Na podstawie jednej opinii, lub jednego testu ( nawet własnego ) nie skreślam sprzetu. Wszystko zależy od otoczenia ( sprzęt, pokój, muzyka jakiej słuchamy ).

Nordost FlatLine Gold u mnie w systemie ( porównując do innych kabli ) gra neutralnie, jednak z lekkim złagodzeniem przełomu średnich i wysokich tonów. Nie podkreśla natomiast żadnego z zakresów. Zastrzegam, że to na mój słuch i w moim systemie.

• 3 tygodnie później...

->jodel

Jestem kolejny, z różnych przyczyn losowych wracam do tego wzmacniacza.

Jak się nie spisze (w co wątpię ale...) będzie nówka sztuka w dobrej cenie.

Pozdrawiam,

• Redaktorzy

Dla jesności, podana cena dotyczy nowej wersji, w chromie i z pewnymi modyfikacjami wewnętrznymi. Wciąż można jednak nabyć wersję dotychczasową.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.