Skocz do zawartości
IGNORED

Zrzutka na okradzionego Vlada !

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

Nasz forumowy kolega - Vlad, zostal ostatnio kompletnie okradziony ze zludzen !

Jesli ktos mialby jakies niepotrzebne zludzenia, to moglby sie nimi z poszkodowanym

kolega podzielic , w - tym watku ! W przeciwnym razie, grozi mu - bez-Vlad !

https://www.audiostereo.pl/topic/30326-zrzutka-na-okradzionego-vlada/

Mam złudzenie - jakże silne ono! - że nasz forumowy Kolega Vlad, mimo swojego osamotnienia, mimo zżerającej go nudy powszedniości, mimo oślepiającego przerażenia zbliżającą się (jak do każdego!) śmiercią, mimo przygniatającego go wolnego czasu, ktorego najwyraźniej ma zbyt wiele, mimo nawet falującej nierównowagi psychiki, gdzieś tam, w głębi uwiędłej duszy jest dobrym, życzliwym, niegłupim człowiekiem, z którym nawet można by zasiąść do wigilijnej wieczerzy.

I jak?

zwolennik łagodności

Vlad>>> bez złudzeń idzie żyć-nawet nie wiem czy nie lepiej.Tak że na mnie nie licz,To już wolę faceta który podszedł do mnie w Wrocławiu ze słowami -Panie daj pan 5 zł na destrukcje.Jasne że dałem.

Znalazłem dzisiaj pod płotem coś brunatnego, trochę bezkształnego, z lekko ubłoconego i cicho popiskującego. Myślałem, że może ktoś robiąc przedświąteczne porządki wyrzucił jakiegoś szczeniaka. Po bliższych oględzinach okazało się, że na tym czymś widnieje dość nieczytelny napis ".t...o.e zł..z..ia" H...re de B.l..c

Vlad, jeśli to jest coś, co zgubiłeś czy ukradziono ci, to podaj dokładny adres, a wyślę przez kuriera i bedziesz miał w domu jeszcze przed świętami. Swoją drogą interesuje mnie jak to cholerstwo sobie zaaplikujesz.

>darkul

Czy Ty myslisz darkul, ze ja jedno - Audiostereo mam na wylacznym utrzymaniu ?!

Procz MySpace, uczestnicze jeszcze w ok. 60-ciu Forach, na ktorych w 6-ciu jezykach,

omawiamy takie tematy jak : perkolacja polichromatyczna, teoria katastrof w polaczeniu

z teoria bordyzmu, zjawiska bifurkacji w przestrzeniach fazowych, ekstrakcja czystego DMT

z Mimosa Hostilis, zagadnienia zwiazane z Purusza i Gunami (w sanskrycie filozoficznym,

martwym od 2000 lat) etc. Na Audiostereo moge poswiecic tylko drobny ulamek swojego czasu !

I tak uwazam, ze mam dosc podzielna uwage !

Ale, jesli nalegasz, postaram sie kilkukrotnie zwiekszyc ilosc zakladanych watkow !

W razie czego, w dyskusjach z Lukarem, wszystko bedzie - na Ciebie !

Pozdrawiam

>Nowy2

A gdzie zes Ty to znalazl ?

Pod jakim znowu plotem ?!

Oczywiscie ze - MOJE !

Od razu zauwazylem ze w bibliotece w Balzacu mam dziure !

Juz nawet nie pamietam komu te "Stracone Zludzenia" pozyczylem ! (a cham - nie oddal !).

Ciekaw jestem, czy jak do mnie wroca, to okaze sie ze to juz wszystkie, czy procz nich jeszcze jakies stracilem !

W kazdym razie dzieki ! Coz za szczesliwy traf ! :)

Nowy2, 20 Gru 2006, 17:35

To są chyba twoje złudzenia. Wam prawicowcom zawsze się cóś wydaje.

Z jakiej ustawy wyjąleś te 10% i od jakiej kwoty???

Pozatym przyznaj się odwaznie że sam te "Stracone złudzenia" podprowadziłeś Vladowi z biblioteczki. Zastanwiam się skąd się mozecie znać? Leżałeś na jego oddziale? Nic nie mówił że pracował w szpitalu... Ciekawe - no nie?

Boże, jakie oni som postempowe. Lewakom nic sie nie wydaje, oni nie majom wontpliwości, nie ma złudzeń, nawet najmniejszych. Wierzom (sic!) lewacy wodzom ślepo i wcielajom w rzycie jedynie słuszne ideje. W razie czego duch Pawki M. zawsze ich natchnie.

Nic nie zrozumiałeś, Nowy nie śmigany. To dla nacjonałów typowe, prostego skojarzenia nie chwycą, dobrze że jeszcze orientujesz się kiedy z ciebie drwią. Robisz się nudny jak młynek do mantry. Kiedyś byłeś nawet zabawny, ale ile razy można się z śmiać z twoich ciągle tych samych urojeń. Nudzisz, oszołomie.

PANOWIE!!

Proponuję zrzutkę.... ale dla Senicza .... i to ... na KONDOMY!!! bo już k**a czytać tych jego wypocin nie mogę a boję się, że ów się rozmnoży i będzie większy problem...

Zadufany lewaku! Nie rozpychaj się tu, bo to wątek Vlada; twoje miejsce w służbówce. Więc wypad.

Co do oszołomsta. Biedaku, ci którzy szermowali tym epitetem przez lata, dzisiaj przebierają nogami, a już niedługo będą sięgać bruku. Więc radzę wyprowadź się do piwnicy, stamtąd do bruku blisko, to twój łeb, jeśli jeszcze ci nie zgnił, może szybowanie w dół przetrwać. Spadaj, szybowcu-nielocie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.