Skocz do zawartości
IGNORED

Dość nie typowa sprawa...

malutka

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem ze to troszke nie na temat ale zalezy mi na tym!Szukałam,szukałam i nie znalazłam...

SZUKAM perfum Exclametion Dream.Prefumy te mozna było je kupic jeszcze 6/7 lat temu,ale widziałam je jakis czas temu.

ZDJECIA NIESTETY NIE MAM!!Buteleczka jest w kszkałcie WYKRZYKNIKA jest cała biała z czerwona kropka i nakretka.Może miec 15ml, 30ml i 50ml !!!Gdyby ktos z Was widział takie perfumy jak je wyzej opisałam to peosze o kontakt do sklepu,strony www... itp.

Z gory dzia za pomoc.

https://www.audiostereo.pl/topic/31544-do%C5%9B%C4%87-nie-typowa-sprawa/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tanie dosc :-)

pzdrw

soso

Ukryta Zawartość

Jeśli butelka wyglądała tak jak na zdjęciu, to Google podpowiada exclamation femme

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tak wyglada ta buteleczka z tym ze ten wykrzyknik jest czerwony

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

no wery smieszne!!!jutro sa waletynki!!!!!!moze kiedy indziej skorzystam z Waszysz prppozycji , ale miło by było gdyby Ktos przypadkiem je widział w jakims sklepie badz na stronie www... i mi podał adres!!ale dzia!!!!!!!!!!!

>Jazz :-)

Zarowno Tu jak i Tam jestem glownie - OBSERWATOREM !

Jakze moglbym Cie nie rozpoznac !

Bije od Ciebie taki blask !!!

(i fetor spalonych opon !)

Idac wsrod straganow slychac wszedzie :

"Uwazajcie ! Widzieliscie ?! To Jazz ! To Jazz !

Znow szuka pozlacanej "Doxy" do 8 zlotych !

Uciekajcie, bo znow zameczy nas na smierc,

tym upierdliwym targowaniem !"

Kupiles w koncu te rekawiczki od tych Mongolow,

czy znowu zal Ci bylo 4 zlotych ?

Vlad

Jakie 7zl!!! nie 7 a 4 bo...

qb_1

Jazz ma klase, i kupuje w ekskluzywnej sieci sklepow "Wszystko po 4zl".....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

-> Foxbat

Alez, klasa Jazza w najmniejszym stopniu jest zwiazana z tym co i gdzie kupuje. Ten jakze doskonaly przedstawiciel gatunku homo sapiens mialby klase nawet gdyby ZUPELNIE niczego nie kupowal i przeto nie ubieral sie w nic. Tak, mialby klase nawet gdyby nie powstala marka BMW...mialby klase nawet wtedy, gdyby nie istnialy USA.

Zwroc rowniez uwage, jak wieloma jezykami wlada ten czlowiek. Szkoda tylko, ze w zadnym nie umie powiedziec niczego madrego ;-)

Kiedy tak precyzyjnie i z tak wielkim zainteresowaniem sledzicie moje wpisy i moj lifestyle, moje apetyty, moja slabosc do piekna i luksusu z przykroscia chce was poinformowac, ze czesto w ogole nie pamietam kim jestescie, nie rozpoznaje waszych nickow, nie kojarze was z niczym niezwyklym, jestescie mi w swojej pospolitosci obojetni.

Jazz :-), 13 Lut 2007, 23:32

>Kiedy tak precyzyjnie i z tak wielkim zainteresowaniem sledzicie moje wpisy i moj lifestyle, moje

>apetyty, moja slabosc do piekna i luksusu z przykroscia chce was poinformowac, ze czesto w ogole nie

>pamietam kim jestescie, nie rozpoznaje waszych nickow, nie kojarze was z niczym niezwyklym,

>jestescie mi w swojej pospolitosci obojetni.

No widzisz, a mnie moja polaczkowata zawisc po prostu zjada...tez chcialbym byc komiwojazerem...eee...znaczy dystrybutorem MD. Z tego tez wlasnie powodu ogladasz od czasu do czasu jakis moj przesycony nienawiscia wpis. Cale szczescie, ze nie bierzesz tego do siebie :-) To dobry lifestyle w Twoim przypadku, bowiem odrobina refleksji moglaby Cie zabic albo spowodowac jakis stan depresyjny :-)

Mit freundlische Gruesse :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.