Skocz do zawartości
IGNORED

kumulacja 6 baniek w totka!!!

slawolw

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy moi audiofile, szansa................tylko jak trafić tę szóstkę, może się złożymy na jakiś system czy co? A jakby się udało to......co tam byscie sobie zaukupili, np. osobny zestawik do jazziku a inny do rocka.

https://www.audiostereo.pl/topic/3175-kumulacja-6-baniek-w-totka/

Kupił bym najlepsza specjalną wersje Senheiserów Hd 600 XXXL..Dalej kupiłbym sprzet pomiarowy Tektronixa i zrobił moj wzmak w wersjii XXXL ze zniekształceniami 0,00000001% i do tego cd krela Kps25 chyba tak sie to nazywa..

Acapella Campanile - najlepsze kolumny jakie slyszalem, szczegolnie jesli chodzi o wysokie tony.

Parsec

[obrazekLUKASZ-47492_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

->fadeover

Ja już tylko tak... Nie myślałem o dopisywaniu sie na Twoją listę. Sam też wysłałem, kto wie. Czyli dałem losowi szansę, niech on się teraz wykaże :-)

Przy okazji pytanko, choć to nie ten wątek: czy znajdziesz jeszcze jedną swoją pierwszą płytę testową ??...

inżynier >

abałt płyta testowa - na początku grudnia będę robił zapisy na dalszy ciąg.

Ponieważ jestem bombardowany pocztą , powtórzymy akcję ale z jakimś limitem czasowym - powiedzmy tydzień . Niektórzy sie dopiero obudzili,

a widzę że płyta jest coraz bardziej popularna - mam nawet zamówienia z innych kontynentów, o salonach HI FI nie mówiąc, tak więc trzeba będzie dorobić "nakład".

fadeover.... hi, hi, hi... wygląda na to że Twoja płyta zyskałą już status legendy "filskiego" undergroundu :) Za xx lat forumowicze będą opowiadać wnukom... "tak byłem wtedy na forum kiedy Wielki Fadeover tworzył swoją Płytę" ;)

Pzdr.

>fadeover

Chyba nadszedl juz czas na zrobienie profesjonalnej ksiazeczki z opisem plyty... Nadszedl?

Jesli jeszcze nie - trzymajmy kciuki i mobilizujmy Autora aby dokonczyl dzielo! ;) Okladka juz czeka...

Pozdrowionka!

Najważniejsze ,że teoria w tak nieuchwytnej materii jaką jest subiektywny odbiór dźwięków - potwierdza się. Mam tu na myśli moje stare koncepcje z demagnetyzacją toru i burn -in ( kiedyś nazywałem to KOPEM - mają już one 20 lat, a dopiero kilka lat temu slawni profesorowie od akustyki zaczęli to udostępniać - he he - mam satysfakcję - byłem pierwszy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.