Skocz do zawartości
IGNORED

Antony and the Johnsons koncertowo

pep22

Rekomendowane odpowiedzi

Witojcie ;-)

kto był wczoraj we Wrocku na Antonym w ramach Przeglądu Piosenki Aktorskiej? No, przyznawać się mi tu jeden z drugim, nie nawydurniać się więcej i mówić jak było! Od początku do końca muszę wiedzieć! Cholernie żałuję, że nie mogłam być, więc liczę na emocjonalne opowieści na osuszenie łez rozpaczy.

Czy orientuje się ktoś może czy nasza TV któraś (Kultura może??) zretransmituje ten koncert? Szydłowska w 3ce coś wspominała, że jest szansa a ja szczerze liczę że ma baba rację i dobre info.

Pozdrawiam

Paulinka

https://www.audiostereo.pl/topic/32288-antony-and-the-johnsons-koncertowo/

Oj, wątpliwa sprawa z tą retransmisją, nie zauważyłem, żeby koncert był rejestrowany przez jakąkolwiek kamerę. Może zbierali dźwięk z konsolety, ale i tak pewnie bez praw do emisji w radiu.

A sam koncert był niestety rewelacyjny... Dwie godziny, prawie cały repertuar dwóch płyt, kilka nowych utworów, cover "Afraid" Nico... Bo o głosie Antony'ego to nie ma sensu pisać komuś, kto go zna. :-) Koncert-marzenie.

• 1 miesiąc później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

jeśli ktoś szykował się na jutro do Kongresówki to ma nie lada niespodziankę z serii "last minute" (a właściwie L4)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.