Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnio obejrzane.

Rekomendowane odpowiedzi

"Drugie oblicze" znowu Gosling ale tez Bradley Cooper, Rai Liotta...oraz Eva Mendes. Dla mnie jeden z lepszych filmow jakie ogladalem w tym roku !

A ja akurat strasznie się rozczarowałem. Film dla mnie taki nijaki. Tak jakby ktoś do hasła z ulotki reklamującej ten film: "jedna decyzja czasem definiuje cale zycie, jedno uczucie nadaje mu sens, jeden falszywy krok moze odebrac wszystko, ale czym jest zycie bez ryzyka?" Nakręcił ten film, a nie odwrotnie. To z filmu powinno przebijać się ww. hasło, a nie odwrotnie.

Nowy Superman - całkiem niezły, efekty ok. Chyba najlepszy film jaki do tej pory powstał o tym superbohaterze. Nowy Star Trek - też świetny, zaczyna mi się ta seria coraz bardziej podobać. Polecam.

Nowy Superman - całkiem niezły, efekty ok. Chyba najlepszy film jaki do tej pory powstał o tym superbohaterze. Nowy Star Trek - też świetny, zaczyna mi się ta seria coraz bardziej podobać. Polecam.

Właśnie wróciełem z kina. Nowy Superman jest rewelacyjny. Efekty wciskające w fotel. Dawno nie widziałem w kinie takiej, przepraszam za kolokwializm, "rozpierduchy". Miód dla oczu:) A i treść można odaleźć:) Mam nadzieję, że to będzie trylogia.

a ja znów obejrzałem (zmusiłem tez żonę) Helikopter w ogniu. lubię ten film za to ze nie jest tak pompatyczny-amerykański jak większość filmów wojennych z usa.

w rewanżu zona mi zapowiedziała ze teraz mam do wyboru bridżet dżons albo dumę i uprzedzenie w wersji serial BBC ;D

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Dzwiekowo jest ok to fakt..., ale jeszcze lepszy dzwiekowo i generalnie duzo lepszy film jest druga czesc Sherlock Holmes - gra cieni

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

Gość stary bej

(Konto usunięte)

"Brat" i "Brat 2" - ruskie kryminały.

Zobacz gruz 200 mocne rosyjskie kino

Mało mnie co już zadziwi, chyba się starzeję.

Ale nie przeczę, zobaczyć warto.

Wczoraj ogladalem Immortals - bogowie i herosi ( jesli chodzi o fabule to nei bede pisal bo to wiadomo jeden lubi cos takiego inny nie , ale jesli chodzi o efekty i o jakosc sciezki dzwikowej to ta wymiata :-) szal..

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

"Poradnik pozytywnego myślenia" - bardzo przyjemny film, świetnie zagrany, lekko opowiedziany. Polecam.

"Przed północą" - no niestety, ale ten film jest tak dramatycznie przegadany, że staje się zwyczajnie męczący w odbiorze, do tego przez pierwszą godzinę rozmowy są cokolwiek pretensjonalne, w co drugim zdaniu zajeżdża Paolo Coelho, ciekawiej robi się w ostatnich 30 minutach, w końcu jakoś prawdziwie i dowcipnie. Generalnie odradzam wyjście do kina.

a ja znów obejrzałem (zmusiłem tez żonę) Helikopter w ogniu. lubię ten film za to ze nie jest tak pompatyczny-amerykański jak większość filmów wojennych z usa.

w rewanżu zona mi zapowiedziała ze teraz mam do wyboru bridżet dżons albo dumę i uprzedzenie w wersji serial BBC ;D

a jakby ktoś mógł zapodać film po którym żona oferuje seks

a jakby ktoś mógł zapodać film po którym żona oferuje seks

Mogę zapodać co najmniej trzy, gdzie żona już w połowie seansu zaoferuje co tylko chcesz,

takie to gnioty, że szkoda wieczoru na męczenie do ich końca.

Kolejność zupełnie przypadkowa, wszystkie trzy są siebie warte.

1."Yuma"

2. "Kac Wawa"

3. "Drogówka"

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

"Olimp w ogniu" - polecam! Fajne kino sensacyjne. Dawno takiego nie było...

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Mogę zapodać co najmniej trzy, gdzie żona już w połowie seansu zaoferuje co tylko chcesz,

1."Yuma"

2. "Kac Wawa"

3. "Drogówka"

Pelna zgoda jak wiekszosc naszych filmow tego typu.... kac wawa to ja bym sie wstydzil tam wsyatpic i dac ten film do kin... kazdy ma swoja godnosc a nie potem producent ma zal do Raczka bodajze ze zle ocenil i to wplynelo na to ze malo ludzi do kin przyszlo- smiech na sali...

"Olimp w ogniu" - polecam! Fajne kino sensacyjne. Dawno takiego nie było...

mam taka nadzieje ze bedzie dobry...

Edytowane przez lolek126

Dokładnie tak mi się skojarzyło -właśnie z Die Hard.

I tak samo jak Ty widzę w tym filmie za dużo patosu a za mało humoru - jednak i tak to jak na razie jedna z lepszych sensacji w tym roku.

Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Macie chlopaki racje. Mi tez Olympus skojarzyl sie z Die Hard. Poza tym to bardzo fajne kino akcji.

1."Yuma"

2. "Kac Wawa"

3. "Drogówka"

Drogowka to gniot? Chyba ogladalismy dwa rozne filmy. Uzasadnij prosze.

Gość partick

(Konto usunięte)

Drogowka to gniot? Chyba ogladalismy dwa rozne filmy. Uzasadnij prosze.

tak się składa, że właśnie przed chwilą obejrzałem "Drogówkę" - rewelacja (zasłużone 9 na filmweb dałem).

Word War Z - da się te dwie godziny wysiedzieć w kinie. Może być.

Ale co szalu nie ma ?

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Wyświetl postUżytkownik Oszołom dnia 07.07.2013 - 22:24 napisał

Word War Z - da się te dwie godziny wysiedzieć w kinie. Może być.

Ale co szalu nie ma ?

ten film jest tragiczny.. nie dość że ma strasznie dziury w fabule to jest strasznie ponaciągany.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

na niedzielny, spokojny wieczór jak najbardziej :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi