Skocz do zawartości
IGNORED

SERIALE ZAGRANICZNE

Rekomendowane odpowiedzi

Lubiłam go do połowy trzeciego, w drugim go uwielbiałam, ale teraz go nienawidzę :-D

Edytowane przez Keef'98

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Ruszy, ruszy, jestem tego prawie pewna :-D

Proszę bardzo:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

:-D

Uwaga, uwaga, może pojawić się spioler. Czytasz na własną odpowiedzialność. Wszelkie pretensje proszę zachować dla siebie ;-)

Zauważyliście, że każde większe zwycięstwo Underwooda jest okupkone czyjąś śmiercią?

Szczerze mówiąc to mam dosyć samych pozytywnych bohaterów. .... Frank jest mega negatywnym bohaterem podobnie jak jego zimna żonka i za to lubie ten serial...oboje są siebie warci..... nie ma zmiłuj ..... po trupach do celu..... ;) :)

Ciekawy jestem kiedy się nawzajem wykończą..... :) ;)

Edytowane przez Yodas

W następnym sezonie przydupas Franka zabije Claire ;-)

Za to Claire bardzo lubię.

Wszystko ze mną gra? Na ogół lubię tych złych, a dobrych nie.

Wszystko ze mną gra? Na ogół lubię tych złych, a dobrych nie.

Tak ponoć Niewiasty mają...

Ale ja się nie znam, gdzieś to słyszałem;)

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Że zacytuję moją ulubioną końcową frazę filmową:

Nikt nie jest doskonały :)

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Ooo :-o Czyli jestem normalna. :-(

...to nie jest kwestia normalności , tylko zakodowanych przez naturę instynktów , których podłożem jest prokreacja.... ;) :)...

.....źli, to zazwyczaj te silniejsze osobniki z większą determinacją do przetrwania... :)... i dotyczy to obojga płci... ;)

Edytowane przez Yodas

A jak złym jest kobieta i ją lubię? ;-) Tu chyba nie chodzi tylko o przetrwanie gatunku :-P

Edytowane przez Keef'98

Dobra, dzięki za dogłębną analizę mojej psychiki ;-) Hmm... bi... brzmi sensownie ;-) ;-) ;-) Nawet pasuje do pewnego momemtu poprzedniego sezonu ;-) Przez cały odcinek zastanawiałam się, dlaczego jest 18+.

Obejrzałem w święta Raya Donovana - super, drugi sezon rzeczywiście lepszy od 1. Polecam.

Oglądam sobie teraz Idrisa Albe w "Luther" - też niezły

" MÓW JEŚLI MUSISZ "

Są już piraty z czterema odcinkami gry o tron, efekt wycieku z HBO.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Zapowiada się całkiem fajny serial ;-) Narracja pana Wołoszańskiego bezcenna. Wczoraj była premiera 1 odcinka na National Geographic. Wchodzę w to.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Mam już 4 odcinki GoT, do 2 mam napisy. No, muszę zarwać nockę ;-)

Edytowane przez Keef'98

Są już piraty z czterema odcinkami gry o tron, efekt wycieku z HBO.

Już mam od wczoraj.

Ale zdecydowałem nie oglądać, po wczorajszej premierze na HBO w nocy o 3:00.

Wole jednak poczekać ,mam HBO i szkoda się męczyć marną kopią.

Pierwszy odcinek był słaby moim zdaniem,nic ciekawego się nie działo.

Edytowane przez daru0105

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Ja też wolę oglądać wersję HD. Będę zaciągał regularnie z netu, polecam wszystkim stronkę tuserie.com, tam jest HD i np. z serwerów

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) które peerują ile fabryka dała, i to wszystko legalnie 31.gif

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ja też wolę z HBO, bo mam :-D Ale na wypadek nudy w szkole, wcześniejszego zakończenia wykładów etc. mam przy sobie :-D

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Skończyłem wczoraj Better Call Saul.

Świetny, rewelacyjny, niezwykle wciągający serial. Prosta fabuła, po mistrzowsku zagrana.

Ciężko się będzie doczekać na drugi sezon.

Zacząłem oglądać tak zachwalany "Fargo" dobrnąłem do 3-ego odcinka....dalej nie dam rady. Po prostu nie w moim guście ....

...... ale np. "Gomorra" rewelacja....

Edytowane przez Yodas
W dniu 14.04.2015 o 11:17, gość napisał:

Skończyłem wczoraj Better Call Saul.

Świetny, rewelacyjny, niezwykle wciągający serial. Prosta fabuła, po mistrzowsku zagrana.

Ciężko się będzie doczekać na drugi sezon.

Ponowię pytanie bo teraz serial został już wyemitowany w całości - da się oglądać bez znajomości Breaking Bad?

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ponownie odpowiadam, że tak.

Jeden z drugim nie ma związku. Pojawiają się co prawda jakieś niuanse, smaczki dla tych co znają BB ale dla osoby która zacznie od Better Call Saul to bez znaczenia.

Dzięki, to dobrze bo może się zabiorę za niego, a brnąć przez cały Breaking Bad mi się na razie nie chce.

Daredevil najlepsza serialowa adaptacja komiksu jaką oglądałem , produkcja Marvel i Netflix od razu mamy 13 odcinków , ogląda się to jak dobry kryminał plus sensacja, znakomite sceny walk i co ciekawe wątek miłosny ma nie główny bohater a czarny charakter , zresztą świetnie zagrany przez V. D`Onofrio .

Ukryta Zawartość

https://www.youtube.com/watch?v=jAy6NJ_D5vU

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Robert73

No dajże spokój! Znowu coś dobrego?;-))). Jadę ostro z Sons Of Anarchy (6 sezon), w kolejce czekają Vikings, Better Call Saul, Bloodline, The Red Road, Fortitude, ostatni Game Of Thrones, a tu znowu coś jeszcze:-). Ale, damy radę, pzdr!

No dajże spokój! Znowu coś dobrego?;-))). Jadę ostro z Sons Of Anarchy (6 sezon), w kolejce czekają Vikings, Better Call Saul, Bloodline, The Red Road, Fortitude, ostatni Game Of Thrones, a tu znowu coś jeszcze:-). Ale, damy radę, pzdr!

Masakra,a kiedy słuchać muzy.

Mnie pomiędzy słuchaniem wystarczy teraz Game Of Thrones,Krew z Krwi 2 (te i tak nagrywam,oglądam kiedy mi sie chce) i byle jaki odcinek z przypadku Ranczo na TVP Seriale dla rozluźnienia.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

• Pokaż nowe odpowiedzi