Skocz do zawartości
IGNORED

KLUB AUDIOFILA -BYDGOSZCZ

Rekomendowane odpowiedzi

Hej koledzy pytanko.

Chcialbym posluchac interkonektu Van Den Hul Bay C5, oraz kabla glosnikowego Van Den Hul CS 122 hybrid.

Jesli ktorys z Was posiada to bardzo bym prosil o mozliwosc wspolnego przesluchania na moim systemie lub wplace wartosc kabelkow i pozycze do odsluchu.

Pozdrawiam i zycze milego spotu i odsluchu ktory niedlugo sie odbedzie:))

"Lampa nie umiera nigdy"

Witam. Ciekawe, trzeba sie organizować. Jestem z Torunia (sprzęt jak w opisie). I ciekaw jestem takich spotkań audiofilskich.Słyszałem, że coś ma byc organizowane teraz w najblizszym czasie. Oczekuję propozycji.

No dokładnie. Piszesz się na to albo nie, specjalnych propozycji ani zaproszeń nikomu nie będziemy wysyłać, ani nikomu jeszcze raz pisać co, jak, gdzie i dlaczego. Wszystko zostało ustalone, kontakt w razie czego znajdziesz w moim "o mnie".

Przeczytałem cały wątek jednym tchem. Jestem tylko ciekaw ilu świetnych kolegów deklarujących się dotrwa z zamiarem :) spotkania 26 do finału. Mam tylko jeden problem. Chyba z Torunia byłbym jedyny. Na pocieszenie tylko to, że to nie mecz żużlowy heheheHE. Takie spotkania wiadomo muszą być troszkę podparte piwkiem. Tylko teraz kwestia dojazdu - samochód odpada - rower też :) Tyle tytułem wstępu. Jak zapatrujesz się Argos na powyższe. Jak długo tolerujesz gości na takich spotkaniach? I pytanie do wszystkich kolegów - czy ktoś może ma płytę Kari Bremnes - Losliverse? Poszukuje jej.. A poza tym naszukalem się Was trochę bo faktycznie byliście w dziale stereo. W końcu jesteśmy piewcami stereo.

hmmm nie rozumiem tych rasistowskich uwag trenowałem z chłopakami z Torunia krav mage i nie biłem ich mocniej niż innych ;p to tak na wstępie ;)

hmmm no my tam nie mamy zamiaru nocować ani siedzieć do nocy bo wiadomo ze to uciążliwe dla gospodarza

pic tez nie po prostu posłuchać muzyki a przy okazji na pewno ktoś skosztuje piwka ale to raczej dla umilenia chwili a nie w celu rozkręcenia imprezy wiec bym sie nie nastawiał zawsze można wypić 0.3 i po 2h wrócić do domku autkiem jak nie to nie widzę problemu pociąg jeździ z tym ze chyba nikt z Tobą na pociąg nie będzie czekał :Pp tak tu żartujemy ale mówię to po to żebyś nie czuł sie rozczarowany zawiedziony lub oszukany ;) no chyba ze kolega zechce Cię przenocować :P

Pozdrawiam Adam

1. Być może nie będziesz jedynym gościem z Toronto, zaawizował sie ale jeszcze nie na 100% jeden z moich znajomych pogadam, czy byś się nie mógł podkleić do jego wozu.

2. Gdyby nie wypaliło to połączeń PKS/PKP jest od groma, z PKP trafić jest łatwiusieńko (bezpośrednie połączenie autobusowe) a z PKSu to fakt, ciut trudniej będzie, ale ściagniemy Cię jak by co.

3. Jak nie chcesz w tubę to nie wspominaj o żużlu ;-) Po tym jak nasza Polonia poleciała o jedną ligę w dół niektórzy cokolwiek są tutaj nzrobili się nerwowi ;-)

Fajnie by było Argos :) dzięki za wszelkie info. Jak coś będziesz wiedział - kto z Toronto do Bydzi pojedzie daj znać.A wszczegółach już wiadomo jaki sprzęt zagości w Twoim domostwie? .... Myślę, że już za tydzień o tej porze wszystko będzie jasne co do listy obecności. pozdrawiam WAS wszystkich.

wuyex- ta sama spostrzegawczość co do dźwięku :) ale coś tu wymarło na tydzień przed spotkaniem. Jakiś koniec świata ... modlitwy.... szabas .. cos przerwało ten wątek bydgoski. ARGOS! powiedz, że się mylę..hm

Ja Tobie mówie ze sie mylisz chłopaki maja tyle ma głowie ze nie maja czasu tu co chwila wchodzic wszystko jest w dobrym pozadku wierze w nich ja sam mam sporo problemów... czasem hobby musi zejsc na dalszy plan

cieszy ze i co do dzwieku bo przyznam sie ze ze mna nie jest tak dobrze ale z checia skorzystam z Twojego talentu w sobote za tydzieN pozdrawiam serdecznie Adam

Chłopaki może być 16:30, z tym że ja się mogę trochę spóźnić. Mam jeszcze parę spraw na głowie do załatwienia w sobotę, i dopiero jakoś po 17-ej pewnie będę. Ale myślę że to co stracę z początku to się nadrobi. :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.