Skocz do zawartości
IGNORED

Accuphase DP-500

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - może szykuje się na tego :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ech słucham i słucham tego DP-75V, już nawet chwilowo analogu nie puszczam - no gra przepięknie ten CD... wczoraj z głupia frant odpaliłem sobie Orkiestrę Św. Mikołaja (zajefajna płyta "Czas do domu") i wymiękłem po prostu.. ;)))

makas, 27 Lis 2008, 15:56

>W listopadowym AUDIO Piotr 3city, sprzedaje monitory lipiński sound l-707. To pewnie też przypadek.

No jakoś interes musi się kręcić. Zrobi się na forum kilka wpisów reklamowych i pchnie klocki dalej do ludzi.

A my się zastanawiamy nad niby ciągłymi zmianami w "poszukiwaniu audiofilskiego dźwięku".

Normalny biznesik i tyle :-)

Piotr kupuje wszystko podwójnie - kable Harmonixa, Accu, Lipińskie, potem jeden komplet sprzeedaje, a drugi zostawia sobie jeszcze na miesiąc lub dwa i sprzedaje jako Adam :))))))))))))))))

>No jakoś interes musi się kręcić. Zrobi się na forum kilka wpisów reklamowych i pchnie klocki dalej >do ludzi.

>A my się zastanawiamy nad niby ciągłymi zmianami w "poszukiwaniu audiofilskiego dźwięku".

>Normalny biznesik i tyle :-)

Dokładnie o to chodzi- o kasę, narobić szumu i sprzedać oczywiście z zyskiem. Może to nic złego, tylko sposób troche nie etyczny. Nie ładnie Panie Adamie tak traktować kolegów audiofili.

bez przesady z ta etyka... Nieetyczny to jest JP Morgan ze swoimi spekulacjami na polskiej pseudo-gieldzie p.w. ;)

A tutaj to co najwyzej mala krypto reklamka, jakiej pelno. Adam nikomu krzywdy nie robi, ze sciaga sprzety i probuje sprzedac. A ze sa to zazwyczaj, z tego co pamietam, klocki zacne, to tylko plus. Dzieki temu jest mozliwosc nabycia ciekawych urzadzen za nizsza cene bez problemow zw. ze sprowadzaniem sprzetu z zagranicy.

[zeby byla jasnosc: kompletnie nie znam uzytkownika adamgdansk ani w jakikolwiek sposob z nim nie wspolpracuje.]

pzdr

slvn

Panowie , co wy za insynuacje tuta, tego............

Kolega adamgdansk prowadzi bardzo pożądaną działalność , on zaopatruje nasz rodzimy rynek audiofilski w prawie nowe klocki i do tego robi to zapól darmo .............. ;-)

W ogóle nie rozumiem o co wam chodzi ... ???

"hmmmm trochę dziwne skoro klocki stoją u mnie i jeszcze dłuuugo postoją, no ale pozdrawiam poszukiwaczy spisków ;))))))"

Oj, chyba faktycznie jeszcze długo postoją, z forumowiczów to już raczej nikt nic nie kupi od tajemniczego piotro-adama, a poza forum rynek mały ...

Najbardziej żenujące jest dla mnie to udawanie niemca po przyłapaniu na "gorącym uczynku". Tak jak przy okazji harmonixów tak i teraz. No i te "mniam" itp. gdy sprzęt już wystawiony.

Faktem jest, że niemożliwym jest by Piotr3city nie był tożsamy z Adamem3city - oboje musieliby mieć w tym samym czasie identyczny sprzęt mieszkając w tym samym mieście - cuda panie, cuda :D :D :D

A tak naprawdę to wstyd, że trzeba się uciekać do takich sztuczek by uhandlować parę groszy....Elbi, który mlaskał nad wszystkim co za chwilę sprzedawał...a teraz Adam w podobny sposób zagrywa.......

zyzio, 28 Lis 2008, 08:13

>Faktem jest, że niemożliwym jest by Piotr3city nie był tożsamy z Adamem3city - oboje musieliby miec w tym samym czasie identyczny sprzęt mieszkając w tym samym mieście - cuda panie, cuda :D :D :D

Bylo kiedys na BBC,ze dwoch roznych kolesi mialo ten sam system NAD-a w Warszawie, tez mi sie nie chcialo w to wierzyc,umysl audiofila jest czujny :")))

ps. a jeszcze z innej beczki, ja to myslalem, ze Adam z reguly raczej krytykuje (marudzi nad ich brzmieniem) sprzedawane za chwile klocki, a nie zachwala, co wydalo mi sie nieslychanie szczere :")

zyzio=>

Myślę ,że sprawa jest dużo prostsza .

Kolega po prostu się wstydzi swoich nazwijmy to dziwnych zachowań - stąd te podwójne nicki ;-)

Bo przecież nie jest normalny, zakup dość drogiego klocka i natychmiastowa sprzedaż po niższej cenie ,nawet nie odsłuchawszy go przed sprzedażą ??! ;-) ;-)

a co to za sąd czarownic - po raz kolejny podkreślam że nie mam żadnej intencji sprzedaży ani Lipinskich ani Accu ;) się przyznając przed bracia audiofilską - no niestety prawda jest taka, że kupując Lipinskie właściciel mi opisał jak to dziesiątki klientów się ustawiają w kolejce po nie więc chciałem wysondowac na ile mówi prawdę i stąd ogłoszenie pod innym mailem (niestety - włascieiel nie mówił prawdy o dziesiatkach zainteresowanych ;-) ....a o sprowadzeniu DP-75V (drugiego, na handelek) myślałem i również chciałem wpierw wybadać rynek - i też popyt żaden na takie klocki....

a harmonixa - i tylko harmonixa rca - sprzedaję i tyle

więc nie pisałem nieprawdy mówiąc, że nic nie sprzedaję ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.