Skocz do zawartości
IGNORED

Nie rozumię Lukara

gregin

Rekomendowane odpowiedzi

Parę osób ciągle robi kupe z forum, a Lukar na to nic. Baaa forum już zostało nieodwracalnie zmienione, i co na to Lukar? (pyt. retoryczne;)

Nie wiem czemu tak cieżko administratorowi usunąć pare osób?! Niech mi ktos wyjasni. Moze ktos to musi w koncu zrobic za niego co?

https://www.audiostereo.pl/topic/34444-nie-rozumi%C4%99-lukara/

taka jest naturalna kolej rzeczy...

wszystko prędzej czy później zostanie zmienione w kupę.

człowiek jest jednak na tyle łatwo dostosowującą się do środowiska "encją", że doskonale sobie poradzi z brodzeniem czy wręcz pławieniem się w fekaliach - dość często obserwowalne

gregin => Nie wiem czemu tak cieżko administratorowi usunąć pare osób?! Niech mi ktos wyjasni. Moze ktos to musi w koncu zrobic za niego co?

Wyjasnienie jest wg. mnie proste. vlad, aaalfred i temu podobni to sam administrator.

Pawlinda – inteligentni ludzie jeśli już budują teorie spiskowe to starają się to jednak robić finezyjniej.

Wyjaśnienie jest znacznie prostsze niż podałeś.

Bo jeśli to zrobi to zostaną sami nudziarze pier**lący na okrągło o wtyczkach kabelkach i pseudokorwinowskiej ekonomii... Oraz Jazz:-) z ta cała swoją ekskluzywnością.

Tak naprawdę audiofile to banda nudnych impotentów :)))

Kto by wtedy czytał to forum, a przede wszystkim kto by tu umieścił reklamy!?

gregin => Nie wiem czemu tak cieżko administratorowi usunąć pare osób?! Niech mi ktos wyjasni. Moze ktos to musi w koncu zrobic za >niego co?

to jest niemozliwe...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Witam

>gregin, 27 Cze 2007, 20:21

>...

>Nie wiem czemu tak cieżko administratorowi usunąć pare osób?! Niech mi ktos wyjasni. Moze ktos to

>musi w koncu zrobic za niego co?

A po co kogokolwiek usuwać? No chyba że po to by się pojawił pod innym nickiem? Admin dał narzędzie pokaż że umiesz z niego skorzystać.

>Moze ktos to musi w koncu zrobic za niego co?

No właśnie to Ty możesz być tym Kimś który to zrobi za niego i mało tego dla siebie. A i innym nie będziesz przeszkadzał w czytaniu wpisów autorów których wpisy lubią czytać a Ty nie koniecznie.

Czyli i wilk syty i owca cała

A robisz to tak: Pod nickiem MWP05 klikasz na ignoruj i już mnie nie zobaczysz no chyba że ci nie da i będziesz musiał koniecznie zobaczyć co też takiego mądrego miałem do przekazania światu :)

ps.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ps2. Tu chciałem napisać coś wyjątkowo mądrego ale lać mi się zachciało i nie mogę się skupić, trzymam tylko by nie popuścić ale już nie mogę dłużej

Pa

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I co to ma dać, że klikniesz ignoruj? Problem zniknie? Lepiej nie wiedzieć co inni o nas piszą?

Niektórzy zasłaniają się tym, a w rzeczywistoście to tylko ściema, bo i tak podglądają co wypisuje ignorowany.

Może i znajdzie się kilku, którzy jak klikną na ignoruj, to się tego trzymają, ale taka funkcja na Forum, jest dla mnie kompletnie bez sensu. Ja tam wolę wiedzieć co się dzieje za moimi plecami. :)

Witam

>I co to ma dać, że klikniesz ignoruj? Problem zniknie?

A co da usuwanie? W miejsce usuniętych pojawiają się "nowi" (ci sami tylko w innych maskach) i co problem zniknie?

Przecież to już tu było przerabiane.

>Lepiej nie wiedzieć co inni o nas piszą?

Jeżeli nie chcesz by o tobie pisano dobrze czy źle nie wdawaj się w dyskusje. Ja tu widzę inny problem. Wpierw taki X wdaje się w dyskusje z Y, zaczynają się bluzgi, wyzwiska X przegrywa i co robi? Zakłada nowy temat "Wywalić Y z forum" i to ma rozwiązać problem? Tylko kogo?

Ignor nie rozwiązuje wszystkich problemów bo i nie jest on do tego by cokolwiek rozwiązywać. Wprowadza natomiast dużą przejrzystość. Jak wchodzę na np. bocznicę to nie ma tam 15 tematów jednego osobnika przeplatanych 10 tematami drugiego o tym pierwszym i na dokładkę jeszcze 5 trzeciego o dwóch poprzednich. I to wszystko na samej górze strony bo ciekawsze dyskusje są spychane w dół.

Pozdrawiam

Bo jeśli to zrobi to zostaną sami nudziarze pier**lący na okrągło o wtyczkach kabelkach i pseudokorwinowskiej ekonomii... Oraz Jazz:-) z ta cała swoją ekskluzywnością.

Idąc dalej tym tokiem myślenia można dodać, że administrator jest w zmowie z tymi osobami, ponieważ na forum jest z nimi ciekawiej i reklamodawcy chętniej tu zaglądają więc interes się lepiej kręci.

A gdyby tak forum zmieniło oblicze i stało sie non-profit, czyli bez wyskakujących reklam to co wtedy???

• Redaktorzy

Ależ oczywiście, że wojny i kłótnie generują wpisy, co niemal automatycznie zwiększa przychody właściciela. W awanturze rok temu, kiedy to większość forum zażądała usunięcia moderacji i zerwała stosunki towarzyskie z Lukarem, dość przewrotne wydało mi się, że szczególnie aktywni wówczas osobnicy, tacy jak atopos, obrzucając Lukara obelgami i groźbami karalnymi jednocześnie znacząco poprawili mu interesy.

Efektem jest obecna sytuacja - forum nie jest moderowane poza nielicznymi interwencjami administratora, który nie utrzymuje żadnych innych kontaktów z byłą społecznością forumową. Taka forma została wybrana przez jeśli nie większość, to grupę najaktywniejszą, i proszę teraz z tym żyć.

jozwa maryn, 28 Cze 2007, 14:29

>Ależ oczywiście, że wojny i kłótnie generują wpisy, co niemal automatycznie zwiększa przychody

>właściciela. W awanturze rok temu, kiedy to większość forum zażądała usunięcia moderacji i zerwała

>stosunki towarzyskie z Lukarem, dość przewrotne wydało mi się, że szczególnie aktywni wówczas

>osobnicy, tacy jak atopos, obrzucając Lukara obelgami i groźbami karalnymi jednocześnie znacząco

>poprawili mu interesy.

>Efektem jest obecna sytuacja - forum nie jest moderowane poza nielicznymi interwencjami

>administratora, który nie utrzymuje żadnych innych kontaktów z byłą społecznością forumową. Taka

>forma została wybrana przez jeśli nie większość, to grupę najaktywniejszą, i proszę teraz z tym żyć.

tzn, że admin ma focha?

Lukar nie miewa zadnych pospolitych "fochow", On miewa - ekskluzywne "Kaprysy" !

Nauczyl sie tego od jednego Goja ! (choc cholera wie jak bylo z tamtego pochodzeniem,

moze tez hiszpanski - Zyd, tylko zmienil nazwisko na mniej podpadające !)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.