Skocz do zawartości
IGNORED

CHCESZ NORMALNEGO FORUM STEREO.PL?

Grzesz

Rekomendowane odpowiedzi

>Vlad

Wedle zasad polskiej pisowni przecinka być tam NIE MOŻE. Też mnie to czasem wkurza.

Co do "muszczku" - wiem, że był intencjonalny, poprawiłem z nawyku. Zauważyłem, że ortograficznych nie robisz. Przedwojenne geny.

zwolennik łagodności

>Grzesz

Tak jak ja to widze, jestes zwyklym, zarozumialym gowniarzem,

ktory powinien za takie pouczanie innych dostac paskiem w dupe

oraz miec odebrane kieszonkowe i szlaban na komputer przez tydzien.

Grzesz, 28 Lip 2007, 23:32

Patologią jest że masz słuchawki na których nie słyszysz że masz dupiany sprzęt ale pewnie tą uwagę zaliczysz do kolejnych moich wpadek

Jak zwykle

Nie pozdrawiam

Rafaell

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

.....a ja nie lubię PIS..anek i ich pokrętnej retoryki......chcesz pokoju....? parrabellum......a i tak Cię kuźwa...Jaro zaskoczy.....szlifować kamienie ...owszem można....ale jest ich tyle, że zycia raczej nie starczy.....jak poziom dyskusji mi nie odpowiada, to nie biorę w niej udziału.....pozdrawiam - Andrzej.

Piękna jest ta burza w szklance wody może nawet dojdzie od tych gorących wpisów do jej zagotowania a jak wiemy woda zamieni się w parę i jak ten temat zniknie

Andy, parabellum na krowie placki? Fakt, że Desert Eaegle 50 by rozwiązało problem, ale nie szkoda 5 baksów na patrona? Wolę robić dziury w swojej ścianie w piwnicy, ale jak jakieś tatałajstwo zechce spojrzeć w moją stronę, to zapraszam.

Brzydzę się takimi tematami, ale każdy ma swoją wytrzymałość.

>Grzesz, 28 Lip 2007, 23:52

....jak się nie ma co się lubi.....itd.....jasne, że wolę merytorycznie.....ale igła w przyslowiową "dupę" też kole..... a milczący nie maja racji....pozdrawiam - Andrzej.

rafaell - tez zauwazylem, ale jestem tak wkurzony na sprzety jakie tam stoja, ze nic nie napisalem. Po prostu to jest niesprawiedliwe. W Polsce chyba nie ma osoby, ktora by miala w polowie taki system jak tamte.

>Rafaell

Gdzieś na innej japońskiej stronie znalazłem kilka zdjęć domu (oczywiście japońskiego) specjalnie zaprojektowanego pod kątem głośników tubowych.

Tuba kończyła się w pokoju odsłuchowym a zaczynała w......ogrodzie. Niestety gdzieś zgubiłem ten link :-)

Gustaw

Oni mają zupełnie inne podejście do słuchania muzyki-konsekwentnie dążą do celu który sobie wyznaczyli czy to robiąc supertuby,czy własnej konstrukcji gramofony,nie mówiąc o wykończeniu wnętrz ich cierpliwość i precyzja są mistrzowskie nawet w super małych pokoikach

Rafaell, 29 Lip 2007, 00:09

Na forum już było ale może nie widziałeś. Polecam zakładkę "High-End systems"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Uwaga: Czasami trzeba 2x odświeżyć stronę aby była widoczna.

Ukryta Zawartość

Gustaw, 29 Lip 2007, 00:24

Zobatrz tą ich całą stronę i zakładki tak zakręconych pozytywnie ludzi to bardzo rzadko można znaleść

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

cold fire, 28 Lip 2007, 22:41

>Edward - najpopularniejsze forum? Mowisz o tematyce Audio czy generalnie?

O audio oczywiście.

Czasami mam chęć wykasować adres audiostereo z zakładek, ale szkoda mi kilku naprawdę fajnych ludzi, z którymi można tu ciekawie pogadać. Dlaczego tu musi być taki śmietnik? Nawet forum Onet.pl które należy do najgorszych jakie widziałem jest MODEROWANE!

Gdyby była jakaś alternatywa, to połowy forumowiczów dawno by tu już nie było. Przykre, że statystyki odsłon są najważniejsze. ILOŚĆ zabija JAKOŚĆ!

Ciekawe że takie pyskówki jak w tym wątku przyciągają uwagę... mój wpis też o tym świadczy. Czyżby temat audio się skończył a to forum co dla niektórych jest miejscem rozładowania frustracji? Np. dla Vlada (nota bene od dzisiaj w kręgu ignorowanych).

Mam nadzieję że jednak dla wielu to forum pozostanie skarbnicą wiedzy i drogowskazem jak poruszać się po świecie audio i pozwoli poszerzać swoje doświadczenia. Np. ja dzięki niemu stałem się posiadaczem gramofonu i teraz jeśli ktoś mi mówi że płyta cyfrowa to szczyt jakości w audio to się lekko uśmiecham ;)

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

>>>>>>>>CO JEST PODSTAWĄ: PROSZĘ NIGDY NIE REAGUJMY NA TAKIE ZACZEPNE, CHULIGAŃSKIE WPISY. NA TO WŁAŚNIE LICZĄ CI SZKODNICY. NAWET KRÓTKA, LOGICZNIE UZASADNIONA, KRYTYCZNA ODPOWIEDŹ JEST DLA NICH SUPER PRETEKSTEM, ŻEBY PISAĆ KOLEJNE ZŁOŚLIWE ODPOWIEDZI.

To jest forum merytoryczne i wszelkie wypowiedzi nie na temat, trollowanie, osobiste wycieczki, zaczepki itp. powinny być bewzględnie cięte przez moderatorów, podobnie jak dzieje się na innych forach tematycznych.

Totalny permisywizm zabije z czasem to forum a tworzenie różnych forów prywatnych w celu ucieczki od trolowania na audiostereo,.pl powinno dać administratorowi wreszcie do myślenia.

Administratora - właściciela forum interesuje tylko kasa i założę się, że bardzo są mu na rękę takie zwyrodniałe ekscesy kilku zadymiarzy - to przyciąga gawiedź i licznik wejść bije, a za tym wpływy z reklam.

Grzesz, ciekaw, ze tew same zarzuty wobec admina mają obie strony...tzn. te szkodniki, no i oczywiście Ci normalni, tacy jak Ty :)

Co ten biedny admin ma zrobić...

Pozdrawiam

Jeszcze chwila to Lukar oberwie łomot za pazerność-śledzę akcję dalej,ciekaw jestem jak się potoczy i komu rura zmięknie.Argumenty czy siła? co przemówi do rozumu

Jestem normalny, ale może tylko jeszcze nie przebadany... W każdym bądź razie widać różnicę między mną, a tymi ekskrementami (wzbogacam słownictwo...).

To co napisałem o adminie zasługuje jednak na chwilę refleksji. Kończą się żarty tam, gdzie zaczynają się pieniądze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.