Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

ja raczej zrozumiałem że bedzie to system alarmowy.Czujniki drgań z akcelerometrów rozstawione po placu.Jakis system ing, czy jakos tak.Miała byc rewelacja.trzeba czekać..

generalnie mogło byc tak że senicz nie zabrał tego nalęsnika, którego miał.Pomylił sie.A z trzeciej strony wiadomo że tylko to gra ,co gra .No to gra muzyka.

Zawsze gra dobrze, ale prosiłbym bez owijania w bawełne.

Panowie jak wiecie on non-stop razy zasmiecał watki, ale mało tego na poczatku przeciez wyzywał nas czesto od nieudacznikow, ze my nie potarafimy doslownie zadnego sprzetu zrobic, który dobrze zagra.

Albo zobaczył dowolny schemat i gadał, ze to nie ma zadnego prawa dobrze zagrac.

Ja nie mogłem byc.

Prosze o opinie, czy to faktycznie cud jedyny najlepszy sprzet na świecie jak on mawia, wiec po prostu cud.

Skibus, 10 Lis 2007, 19:30

>Byłem, usłyszałem i więcej nie chcę.

Taaa, każdemu zdarza się umoczyć jakąś sumkę...Chyba sponsorowałeś Senicza (tak dla jaj)?

belial...musze ci wyjasnic ,że nie chodziło o stracenie, ale o zbadanie.sam brałem udział w badanich i nie moge doczekac sie wyników badan.wyobraz sobie że do konca zycia czytałbys o pewnym niezbadanym geniuszu.

muls

Hehe, ja doskonale o tym wiem. Nie piszę przecież z wyrzutem wytknięcia czegokolwiek, a jedynie z zartem:)

Ciekawość przygnała mnie dzisiaj do tego wątku i chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o systemie Senicza. To zapewne niebawem. Nie mogłem osobiście ocenić, musiałem być w pracy. Wrrrryyy. Idę po piwko, wziąć Ci jakieś?

cholera jar, to kiedy tak zjechało?.Moze jakis PR-ek mu omsknął.Bedzie dochodził znowu miesiacami informując nas o wszystkim -cholera.A MOZE ty jar go nie lubisz?

Słuchałem tego systemu. Skala dźwięku wydała mi się zbyt mała. Instrumenty były dość malutkie i nie miały jak dla mnie wystarczająco dużo ciała. Najbardziej przeszkadzało mi, że brzmienie było nienaturalnie agresywne, jazgotliwe. Myślę, że po godzinie miałbym dosyć słuchania. Ciężko określić ten dźwięk takim z którym można żyć.

Może ten system nie jest taki kiepski, może przydałoby się pokombinować z kabelkami. Nie znam też tych głośników. Może w nich piesek pogrzebany....

minidsp SHD Studio; Nordost Thor; DAC Musetec MH-DA005; Octave V80; Dynaudio C1; 2xREL.

muls, 10 Lis 2007, 20:51

>weż i walnji ....za mnie..Zle mu nie zycze,pieniadze przeboleję ale możesenicz zajmie sie w koncu

>NAUKĄ> i do czegos dojdzie bez mistrza waldemara.

Jestem z powrotem. Przyniosłem 2 Lechy(ulubione), 2 Tyskie, 2 Perły. Co walnąć za Ciebie?

Słuchałem. Wyostrzony, syczący dźwięk. Słyszałem gorsze, to prawda, ale chyba nie o to chodziło. Byłem około 16. W pokoju prawie pusto. Chyba się nie poznali...

=>unick, 10 Lis 2007, 21:04

Właśnie dojechałem do domu W Krakowie i co;

W porównaniu do większości systemów system Włodka (naleśnik i Maracunio) potrafił się bardzo dobrze zaprezentować Czyżby to były targi ignorantów ? Mało w której sali bas był naturalny i na poziomie !!! I tak n.p. zapytany Pan Waszczyszyn dla czego na jego systemie za 150'000 gitara basowa jest słaba i nieprawdziwa zaczął walić w ścianę ręką i to było jego wytłumaczenie porażki !!!-ściany hoteli zwyciężyły prezenterów (tylko czemu harmonijka brzmiała jak facet pierdzący przez flet [autentyczne odczucia piszącego to syna michała czyli mnie]))!!! według mnie tylko parę systemów oprócz Włodka Senicza obroniło się i n.p.MBL tylko dla tego że do otworu BR zostały wrzucone eleganckie szmatki i możliwy z tego systemu bas nie zabił systemu na wejściu.System MBL grał bardzo przyzwoicie na moim materiale muzycznym ale na Włodka duży Big Band Jazzowy był po prostu realniej namacalny,w MBL uciekał daleko do tyłu.

Włodek bardzo Ci dziękuję,widzieliśmy się na AS pierwszy raz a system który zaprezentowałeć miał by szansę większości osobom w naszych domach zapewnić wiele frajdy o niskiej cenie nie wspominam .Opinia mojego syna z targów AS czym niższy system tym lepiej potrafił się obronić.W sumie może dwa-trzy systemy zagrały to naprawdę bardzo mało (optymista z taty że az tyle).

System Włodka mimo pewnych wad co do szczegółowości,systemu narastania sygnału copóżniej okazało się poprostu brakiem dobrego materiału muzycznego obronił się sam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

te wpisy w nawiasach doszły od mojego syna

Jeszcze raz dziękuję

Rafaell

Kto nie dał rady dziś niech jutro odwiedzi Włodka i skonfrontuje na własne uszy ten solidny dżwięk z pokoju 701 w hotelu Sobieskim

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.