Skocz do zawartości
IGNORED

Vladowa BLOKADA wprowadzona w życie

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Autor wątku od dziś ma możliwość zablokowania możliwości pisania w założonym przez siebie temacie wybranym osobom. Formularz jest widoczny (tylko dla autora wątku) na dole strony, pod "podobnymi tematami".

Powinno to trochę ograniczyć to co się dzieje w tej chwili na Bocznicy.

W razie pytań proszę pisać.

ps. temat po kilku dniach zostanie przeniesiony na Bocznice

>Autor wątku od dziś ma możliwość zablokowania możliwości pisania w założonym przez siebie temacie

>wybranym osobom

Lukar - czy można też w ten sposób skasować istniejące już wpisy, zwłaszcza te, które jawnie są WBREW REGULAMINOWI?

Jeśli jeszcze nie, to czy zechcesz zrobić porządek z tymi śmieciami, które hańbią Twoje forum?

Grzesz, 29 Sie 2007, 21:59

a to to już cenzura... już widzę jak z upodobaniem maniaka, różni Megakonstruktorzy kasują wpisy osób które się z nimi nie zgadzają. Pewnie w tematach założonych np. przez Seni... byłby tylko jego wypowiedzi :)))

Powinna być jeszcze możliwość usuwania poszczególnych osób przez forumowiczów. Trzeba by jednak wyłączyć tę możliwość świeżo zarejestrowanym, by nagle nie namnożyło się fikcyjnych forumowiczów, gdy ktoś komuś się nie spodoba. Podejrzewam, że wielu, widząc eskalację chamstwa, ma tego dość, pragnąc widzieć Nasze forum pełne rzeczowych i kulturalnych wpisów.

• Redaktorzy

>Ale jak rozumiem będzie działał dopiero w nowo założonych wątkach, bo nie widzę tego formularza w

>moich tematach.

powinno działać we wszystkich, nie ma czegoś takiego jak w czerwonej ramce na obrazku?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Drobi adminie ----wreszcie jakis postęp jest

jak insekt chce miec temat i sam pisze do siebie to niech sobie pisze, ale jak pisze komus to go w łeb

tyyylko nim zostanie zblokowany zdąży cos napisac grozi nam chyba prawdziwa inwazja klonów bo zeby pisac trzeba się będzie nieustannie klonowac

moze by troche utrudnic załozenie nowego konta ??

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

To ja już wiem, przez kogo zostanie zablokowany foxbat ;)

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

>zoltar7 , a to to już cenzura...

z tym się zgadzam - taka forma może się tak kojarzyć. To jest pod rozwagę, jak opisać i rozgraniczyć blokowane wpisy.

zoltar7 - poczytaj mój temat "Głośniki tubowe" i powiedz, czy nowe prawo Lukara ma sens?

"powinno działać we wszystkich, nie ma czegoś takiego jak w czerwonej ramce na obrazku?"

Sprawdzałem przed chwilą - nie ma.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

LUKAR - proszę Cię o pewną wyrozumiałość:)

Są osoby, co do których chcemy, by ich wpisy w całości zniknęły. Są też takie "barwne" postacie, których tylko poszczególne, agresywne wpisy warto usunąć - te, które nie są na temat. Stwórz, proszę, możliwość usuwania/pozostawiania poszczególnych wpisów danego osobnika.

Jest.

Mam nadzieję tylko, że to nie będzie nadużywane.

Może jakies reguły - mimo, że tu większość to dorośli,dojrzali i inteligentni...są.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

>Są osoby, co do których chcemy, by ich wpisy w całości zniknęły. Są też takie "barwne" postacie, których tylko >poszczególne, agresywne wpisy warto usunąć - te, które nie są na temat. Stwórz, proszę, możliwość >usuwania/pozostawiania poszczególnych wpisów danego osobnika.

eeee tam, wyluzujmy, niedlugo tylko autor watku bedzie mogl pisac swoich watkach :)

Nie do wiary...i kto to zaproponował .... ???

Niektóre wpisy powinny być usuwane, ale ze względu na treść(niezgodną z regulaminem), a nie na widzimisie załozyciela wątku.

To jest prawdziwy dramat człowieka ... to co się dzieje z tym gościem kiedy dostaje do spróbowania potrawy, które na codzień serwuje innym....lamenty i wyśmiewania ludzi, którzy dawali mu ignory, a teraz sam postanowił się odciąć ? Szok...

I Ty na to dla świętego spokoju poszedłeś ? Przecież wystarczy zgodnie z regulaminem kasować wszystkie wpisy zawierajace animozje itp. ... co zresztą byłoby mądre i podniosło poziom forum.

Pozdrawiam

jastrząb - o tym wspomniałem, przy okazji zarzutu o cenzurze. Może trzeba jakoś wytłumaczyć i zacytować te banowane wpisy. W sumie dość głupia sprawa, czy nie lepiej by Admin po prostu wyrzucał SAM ewidentnie wulgarne wpisy?

jastrząb, w przypadku handlarzy na 100% tak będzie. Autor + 60 jego klonów zamlaskujących się nad sprzedawanym towarem ... do teraz jestem w szoku ... gdyby to zaproponował Kim Ir Sen, albo chociaż

o.Rydzyk to jeszcze bym zrozumiał ...

Walka z moderacją do upadłego, po czym pomysł modeacji ... ojojoj...Lukar, może to nie pomysł Vlada, tylko nie wiem...pitdoga ?

Pozdrawiam

>jastrząb - o tym wspomniałem, przy okazji zarzutu o cenzurze. Może trzeba jakoś wytłumaczyć i

>zacytować te banowane wpisy. W sumie dość głupia sprawa, czy nie lepiej by Admin po prostu wyrzucał

>SAM ewidentnie wulgarne wpisy?

To mi aktualnie wygladaloby na katorznicza, gleboko wyczerpujaca prace, no chyba ze adminow byloby 20

cir, 29 Sie 2007, 22:33

>to by się wykonczył na smierc od tej roboty

Gratuluję świetlnego internetu! Mój jest na piechotę.

Pamiętaj, że Lukar z tego ma zarobek, a w robocie się nie śpi!

Hahaha - Lukar robi sobie sepuku! Jak pięknie przy tym ginie dając się wkręcać w kolejne pomysły matołkowatych kabotynów.

Wyobraźcie sobie teraz dyskusję handlarzy o kablach albo piewców jedynie słusznego sposobu zapisywania muzyki (na LP lub na CD lub na czymś innych)...

Informacyjna wartość tego forum była do tej pory nikła...

Teraz zostanie sprowadzona do ZERA absolutnego :)))

cir, pewnie zeby sie wykończył, po to sa moderatorzy na forach internetwych zeby mu pomagać.

Uzywanie publicznie słów uznanych powszechnie za wulgarne czy obraxliwe jest karalne.

Forum jest miejscem publicznym.

I teraz tak...ktoś sobie otworzy wątek np. pod tytułem : "czemu wszyscy polacy to ...." i jezeli auor "uzna", to ktos nie będzie mógł napisać w tym watku nawet "dzień dobry, nie zgadzam się z tą opinią" ?

To tak, jakby ktoś wyszedł na ulicę i zaczął wykrzykiwać jakieś chore hasła, a przechodzący obok mogliby w najlepszym wypadku udawać, że nie słyszą ?

No dobra Lukar...skoro była burza mózgów i tak postanowiłeś to szanuję to, ale pomysł przefatalny uważam.

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.