Skocz do zawartości
IGNORED

Oby nie było K.... powtórki z AS 2006

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Kto i jak by nie chciał organizacji pokazu na AS przestrzegam by nie popełnił błędu z przed roku.

Nie można wystawiać klocków przypadkowych. Swiszczało dziwiekiem bez wypełnienia i wszelkiej finezji. Zachwycali sie wyłącznie koledzy "budowniczych" mając uszy zatkane upojeniem.

Jedyny system jaki mógł pretendować do wystawy to były kolumny klony Totema, CD Lancastera i Gain Clon.

Reszta to żałosne klocki o ostro świszczącej barwie jaką lubią klubowicze czyli nie zmulone. Gramofon grał beznadziejnie jak jakiś jamnik. Oby w tym roku nic takiego nie napotkać na prezentacji.

Zydelek, proponuję nie zakładac fighterskich wątków...zabierz ze sobą jakieś ustroje...na AS są warunki mocno survivalowe. Mozna sie zdziwić jak znany system gra...trzymam kciuki w kazdym razie.

Podrawiam

Jaro, w zeszłym roku robilem akcje wietrzenia pomieszczen, w tym to już myśle sprawa oczywista :)

...w tym roku posunę się do grnic absuru i poproszę, zeby gacie i skapety były max 3-4 dniowe :)))

>lancaster, 2 Wrz 2007, 01:50

>poproszę, zeby gacie i skapety były max 3-4 dniowe :)))

To skrajność trącąca szykaną ;-).

W końcu śmierdzącego audiofila można uznać za egzemplum triumfu ducha nad materia :-).

Jestem Europejczykiem.

Zydelek -->

Na szczęście będziesz ze swoim sprzętem i w tym kuriozalnym niewielkim karton-gipsowym pomieszczeniu pokażesz czym jest dobry dźwięk!!!

Już nie mogę się doczekać twojej prezentacji ....

zdezintegrowany_3PO

lancaster, 2 Wrz 2007, 01:50

>Jaro, w zeszłym roku robiłem akcje wietrzenia pomieszczeń, ... <

To tam nie ma klimatyzacji???

>...w tym roku posunę się do granic absuru i poproszę, żeby gacie i skarpety były max 3-4 dniowe<

I na tydzień wcześniej mają nie jeść czosnku, cebuli, ostrych potraw, nie pić alkoholu! Przy wejściu rozdawaj półmaski p-gaz (koniecznie z filtrami gazowymi - cząsteczkowe mogą nie zadziałać ;)

No a co zrobić kiedy audiofil zechce sobie piardnąć w kanapę podsłuchową??? Korki w tyłek przy wejściu?

Ale chodzi Ci o to co bedzie jak ktoś pierdnie głośniej ode mnie ? Spalę sie ze wstydu !

... klimy w Sobieskim zero, dwa lata temu wszystkie okna magicy-wystawcy pozamykali szczelnie(żeby było lepiej słychac :)), inni magicy biegali przy temp ok 25stopni i duchocie w kurtkach, albo dwóch swetrach - do wyboru ... i tak cały dzień bez wietrzenia....jak jakiś madrzejszy wystawca pomyślał i otwarł okno to ludzie tam walili stadami, zeby sie dotlenić...prawie bylo widać sunący po korytarzu smog.

Tak, ze bez przegięc...ja tam specjalnie wrażliwy nie jestem, ale wedy to było ostro(prawie szczypało).

Nalesnik mocno sie grzeje wiec dla schlodzenia bedzie musial miec okno uchylone. Chyba ze wiatrakuncio w nim podkrece? pewnie i to trzeba bedzie zrobic. Zsatanawiam sie ile piwek trzeba kupic i jakie? ja to lubie karmi. Bo po karmi dziewczyna szybko karmi.

A ja myślę, że udostępniający pokoje w Sobieskim oszczędzali na maksa koszty (klima nie działała).

Przy otwartych oknach było słychać duży hałas ulicy (coś za coś).

A może by tak zwiedzający postawili warunek organizatorowi: albo klima w tym roku będzie działać (był czas by naprawić i nadal jest) albo bojkot Sobieskiego ?

Oj Andrzejku fajnie by było sie tak zgrać..podejrzewam ze klima jest moze i nawet sprawna tylko z oszczednosci wyłaczona ..NO BO PRZECIEŻ TRZEBA KUXWA ZEJŚĆ Z KOSZTAMI I WYKAZAĆ SIĘ ZYSKIEM...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.