Skocz do zawartości
IGNORED

Zdjęcia Forumowiczów - poznajmy się

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Ciekawy watek. Milo czasem zerknac, kto sie chowa za "roznymi" i tymi "roznistymi" postami :) :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Cześć,Bartol!:)

Ładna fotka,a tym bardziej,że czarno biała i..,z fajką.Nareszcie coś normalnego:)

a tak swoja drogą to pozostali forumowicze mogliby również sie pokazać, a nie tak się za awatarami chować..

A no..,mogliby.

No dobra chłopaki, jeszcze jedno z testów Ayona, który pomimo imponującego wyglądu, wcale nie sprawił się najlepiej...

Też mam o nim nie najlepsze zdanie, brakuje mu analogowej łagodności. Jak o tym kiedyś wspomniałem na forum to mało co nie wywołałem wojny religijnej. Tak na marginesie - to nie wrzucaj tu nam za dużo takich zdjęć z pięknymi uśmiechami, niby jak moderatorzy mają odpowiadać na prośby o Twój numer telefonu?

Aby za bardzo nie uciekać od tematu wątku - oto i jest (tarcza strzelnicza):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Też mam o nim nie najlepsze zdanie, brakuje mu analogowej łagodności. Jak o tym kiedyś wspomniałem na forum to mało co nie wywołałem wojny religijnej.

właśnie zupełnie nie rozumiem skąd ta ayonowa krucjata?widzisz z tymi monoblokami jest bardzo różnie, zależy na jakich lampach grają, bo Golden liony były fatalne no i w pierwszej partii nie były dobrze skonfigurowane. Potem producent poprawił ustawienie biasu i zmienił lampy na chińskie Shuguoung i róznica jest diametralna. A na jakich Ty tego słuchałeś?

Tak na marginesie - to nie wrzucaj tu nam za dużo takich zdjęć z pięknymi uśmiechami, niby jak moderatorzy mają odpowiadać na prośby o Twój numer telefonu?

dobra, dobra:)

nie będę, obiecuję:)

Grało z Avantgarde Duo. Tzn usiłowało, bo o ile Avantgarde to jak dla mnie mistrzostwo świata, to też i potrzebują wzmaka o ładnej barwie - a tu coś nie wyszło. Ale nie wiem jakie lampy tam grały.

Z tymi zdjęciami to jednak od czasu do czasu nas odwiedzaj, od razu się milej na forum robi.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Grało z Avantgarde Duo. Tzn usiłowało, bo o ile Avantgarde to jak dla mnie mistrzostwo świata, to też i potrzebują wzmaka o ładnej barwie - a tu coś nie wyszło. Ale nie wiem jakie lampy tam grały.

a słuchałeś tego z Crossfire II?albo w ogóle porzucić ayona i np. Leben CS660P?na kt88 brzmi pięknie z całym czarem lampy, szczegółowością, dynamiką.Kkurcze, lubię tego lebena, naprawdę piękna barwa, przygarnęłabym go bez sekundy zastanowienia.

Aleś ty Melb do lenina podobny:)

A co to za jeden?

Raczej Macierewicz przyszedł mi do głowy.

Fajna ta bródka. Myślałem by taką sobie zapuścić, żona od dawna mnie o to męczy - ale cholerstwo po jakimś czasie drapie w szyję, a i jakoś nie stosuje się tego w biznesie z którym często mam do czynienia.

Może być z córcią - osłabi to moje nieuzasadnione ataki personalne na ciebie

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy

Informujemy, iż w dniu dzisiejszym oddajemy do użytku nowy dział Galerie użytkowników.

Zapraszamy do dawania zdjęć!

http://www.audiostereo.pl/gallery/album/22-zdjecia-forumowiczow-poznajmy-sie/

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Nie, Dżambo. My chcemy Ciebie :)

Tylko się ogol... wszędzie

Nie da rady - mam uczulenie. Prawie takie jak na PiSSmanów ;-).

Jestem Europejczykiem.

Nie bardzo. Na pewno nie do schyłkowego (na szczęście). Muszę czegoś poszukać bo swoich zdjęć nie gromadzę. Mam jakieś jeszcze z analoga więc musiałbym zeskanować. Miałem jedno na golasa na śniegu, ale niestety trochę nieostre. Jak znajdę to wrzucę.

Jestem Europejczykiem.

• 2 tygodnie później...

Zamieniłem swój profil a NK na tubę antypropagandową, na początku dziwne reakcje i strata wirtualnych przyjaciół a teraz szacunek i budzenie się

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

• 2 tygodnie później...
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

My faszyści, mamy czarne mundury. Na golasa, to tylko na pw.

Baju, baju! Zdjęcie zostało zrobione aparatem AMI, z przysłona ustawioną pomiędzy "słoneczkiem" a"chmurką". ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.