Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

Jarex >> Sam nie ćwiczę, ale odpowiedź na twoje pytanie jest banalnie prosta.

Ludzie (nie tylko mężczyźni ;]) ćwiczą dla poprawy własnego samopoczucia i dla ładnego wyglądu.

To że ktoś raz na jakiś czas podniesie ciężarek albo co, nie oznacza, że musi mieć kark szerokości szafy.

Spytaj się żony czy wolałaby cię z wklęsłą klatą i jednym mięśniem (piwnym), czy z nieco bardziej sportową sylwetką? :)

Również sorry za offa :)

czyli generalnie należy zachować proporcje, jak we wszystkim, czego sobie jak i innym życzę, wracamy do ustrojów:)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Jarex, bez przesady. Nie ma co popadać w skrajności. Bo co, z drugiej strony lepiej być bladym jak larwa, chudym w bareczkach z grabiami, a nie rękoma i nosić do tego brzuch piwny. O postawie ciała nie wspominając. To, że ktoś lubi sporty siłowe nie oznacza, że jest beznadziejnie głupim koksem obwieszonym łańcuchami. Może to oznaczać, że lubi aktywnie( czyt. zdrowo)spędzać czas.

Poza tym,z Francji pochodzi jeden z najlepszych kulturystów wszech czasów :)

Dziekuje za rady jozefkania.

Muzyka codziennie odtwarzana z laptopa z FLACów poprzez karte e-mu 0202 oraz czesto gramofon i Denon DN-S1000, ktore z racji braku miejsca dostawiam na stoliku.

Jestem fanatykiem muzyki a cwicze tylko rekreacyjnie dla ZDROWIA, utrzymania formy 10 rok po wojsku. Dodatkowo treningi wydolnosciowe cardio. No i racjonalne odzywianie. Polecam kazdemu!

Laptop sluzy glownie do pracy (jestem adminem). Wiadomo, ze wraz z muzyka praca lepiej idzie. Nie mowiac juz o cwiczeniach.

Nie uderze sztanga kolumn, bo calosc celowo stoi na dywanie i wysuwam go tylko z laweczka lekko do przodu. Nie jest ciasno, bo mam jeszcze miejsce aby nakladac "zelazo" na gryfy.

Do jarex - nie kazdy cwiczy na mase bo na mase wlasnie jest najlatwiej zrobic typowego misia i tak sie dzieje wlasnie na zwyklych silowniach :-) Ja jestem typowym przykladem zdrowego cwiczenia na czysta rzezbe oraz cardiovascular. Patrz mini fotka na zdjeciu ze sztanga.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Do jarex - nie kazdy cwiczy na mase bo na mase wlasnie jest najlatwiej zrobic typowego misia i tak sie dzieje wlasnie na zwyklych silowniach :-) Ja jestem typowym przykladem zdrowego cwiczenia na czysta rzezbe oraz cardiovascular. Patrz mini fotka na zdjeciu ze sztanga.

chcesz służyć jako model do podręczników anatomii o układzie mięśni?:)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

jarex chetnie bym cie zaprosil do mojej silowni:) zalozyl ciezar 150 kg i patrzyl jak puszczasz bączki nawet tego nie drgnac z stojakow;) hehe moj ojciec kiedys tez byl taki madry ale dla przecietnego czlowieka wycisk 60 kg to bardzo powazna sprawa:) gdzie ja takim ciezarem osbie macham po 30 razy na rozgrzewke pozdrawiam

LunaticAllegro

człowiek nie jest jednowymiarowy:) czasem popakuje a czasem posłucha Berio:-)

jarex chetnie bym cie zaprosil do mojej silowni:) zalozyl ciezar 150 kg i patrzyl jak puszczasz bączki nawet tego nie drgnac z stojakow;) hehe moj ojciec kiedys tez byl taki madry ale dla przecietnego czlowieka wycisk 60 kg to bardzo powazna sprawa:) gdzie ja takim ciezarem osbie macham po 30 razy na rozgrzewke pozdrawiam

odpowiedź godna koksa, wnioski do wyciągnięcia jak ktoś chce i jest w stanie percepcyjnie ogarnąć:)

Jorkers

Jak będę robił przemeblowanie w domu to chętnie skorzystam z Twoich usług, Ty trochę przypakujesz, a ja tez będę zadowolony, czy jak mówi przysłowie: i wilk syty i owca cała:)

No wlasnie jorkers - Ty przeliczasz wszystko na kg... natomiast ja i paru innych stosuje wiedze zawarta w swietnej ksiazce Bruce Lee "Sztuka ksztaltowania ciala". Zdrowie, rzezba i wydolnosc. Przykladowo bieg 3 km interwalowo z plecakiem to teraz zaden wysilek. BTW gratuluje mierzenia sily czlowieka poprzez wyciskanie na laweczce.

soufull roznica polega na tym ze ja cwicze dla wymiarow i masy :) ty natomiast wygladasz i idzies w strene fitness :-) krotko na temat koncze dyskusje

PROPONUJĘ ABY ZAINTERESOWANI KULTURYSTYKĄ I SPORTAMI SIŁOWYMI PRZENIEŚLI SIĘ DO ZAKŁADKI "KLUBY". PONIEWAŻ NIE MA TAM TAKIEGO TEMATU - MOZE WARTO ABYŚCIE GO SOBIE ZAŁOŻYLI

jaamar1, 1 Sie 2009, 20:01

>PROPONUJĘ ABY ZAINTERESOWANI KULTURYSTYKĄ I SPORTAMI SIŁOWYMI PRZENIEŚLI SIĘ DO ZAKŁADKI "KLUBY".

>PONIEWAŻ NIE MA TAM TAKIEGO TEMATU - MOZE WARTO ABYŚCIE GO SOBIE ZAŁOŻYLI

I tu sie z kolega zgodze....

Dodam tylko ze kiedys obilo mi sie ciekawe powiedzenie - zapewne jest w nim sporo racji:

"W duzej klatce, mały ptaszek"

Koledzy którzy krytykują soulful79 i jego sportowe zamiłowania najnormalniej zazdrośni chyba są ;) Choć ja niestety nie mam za wiele czasu żeby pomachać ciężarkami, ćwiczę sobie od czasu do czasu właśnie ze względu na zdrowie. Od razu zauważyłem że po kilku miesiącach w miarę regularnych ćwiczeń mam się więcej siły (pracuje fizycznie), wytrzymałości, wolniej się męczę. Jak ktoś woli z piwskiem w ręku siedzieć przed TV czy tam swoim Hi-Endowym stereo, dochować się brzuszka i co za tym idzie miażdżycy to gratuluję :]

Koniec offtopa, jeszcze zainteresowanym bez uprzedzeń polecę forum sfd.pl

I love the sound of crashing guitars

ja nie krytykuje sam jezt za silką :) umnie silownia to podstawa tylko miedzy nim a mna jest taka roznica ze ja jade masowo ale od 4 dni mine mam smutną bo jak to w kazdym sporcie kontuzja karku ! i prawie lbem nie moge ruszac

• Redaktorzy

Oczyściłem watek z tematyki fitnessowo-kulturystycznej

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

to frantz wyczysc jeszcze forum z macgyverow discomaniacow peterow danieli i innego komercyjnego badziewia, szarlatanerki i voodoo kablarstwa i bedzie dobrze a potem powiedz jeszcze ludziom ze monitorki chocby ze złota nie zgraja jak troj lub wiecej drozna obudowa zamknieta o pojemnosci 170 litrow z 18 lub 21 calowym basem. pierdzielenie o hi-endzie za 1000 zł i muzealnej elektronice powoduje ze flakami mi juz tutaj od dawna przewraca. pucujcie sobie dalej nawzajem.

Własnie idealnie wpisałeś sie w to co chcesz tak "zczyscić".

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

to co napisałem zostało wykasowane, bez sensu, cenzura jak za PRL, k**wa!

iwanicki, 1 Sie 2009, 21:36

>to frantz wyczysc jeszcze forum z macgyverow discomaniacow peterow danieli i innego komercyjnego

>badziewia, szarlatanerki i voodoo kablarstwa i bedzie dobrze a potem powiedz jeszcze ludziom ze

>monitorki chocby ze złota nie zgraja jak troj lub wiecej drozna obudowa zamknieta o pojemnosci 170

>litrow z 18 lub 21 calowym basem. pierdzielenie o hi-endzie za 1000 zł i muzealnej elektronice

>powoduje ze flakami mi juz tutaj od dawna przewraca. pucujcie sobie dalej nawzajem.

To się nazywa bezpośredniość i trafność wpisu.

B R A W O

>to frantz wyczysc jeszcze forum z macgyverow discomaniacow peterow danieli i innego komercyjnego

>badziewia, szarlatanerki i voodoo kablarstwa i bedzie dobrze a potem powiedz jeszcze ludziom ze

>monitorki chocby ze złota nie zgraja jak troj lub wiecej drozna obudowa zamknieta o pojemnosci 170

>litrow z 18 lub 21 calowym basem. pierdzielenie o hi-endzie za 1000 zł i muzealnej elektronice

>powoduje ze flakami mi juz tutaj od dawna przewraca. pucujcie sobie dalej nawzajem.

B R A W O

B R A W O

B R A W O

• Pokaż nowe odpowiedzi