Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

To jest podszywanie się pod prawdziwych audiofilów, ale szybko zostali zdemaskowani, prawdziwy audiofil słucha w samych skarpetkach, jak zwykle - diabeł tkwi w szczegółach

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

>Fajne, i z klimatem, gratuluję właścicielowi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

właśnie, niech gra muzyka - to jest najważniejsze

Z mojej strony polecam klotz la grange, fajne, tanie dobre kabelki

OT.

Zdejmowanie butów jest anachroniczną pozostałością po "komunie".

Dywan był w owych czasach towarem drogocennym i deficytowym ,należało więc ten towar szanować ze wszech miar.

Jeśli przyjąć też,że zdecydowana większość naszego społeczeństwa po wojnie /ta ocalała/ była pochodzenia chłopsko-robotniczo-drobnomieszczańskiego, to i skąd miała wiedzieć,że zapraszanym gościom nie wypada proponować zdejmowania buciorów przy wizycie.

A, i odsłuch wtedy dokładniejszy,człowiek bardziej skupiony na muzyce niż na zapachach.

:-)

Też!

Szanujesz gospodarza to buty ściągasz,wchodzisz do domu w którym nie panują zasady jak w patyku!,a sam idz że spać nawet w butach.

:-)

Człowiek jest istotą zdolną pokonywać trudniejsze problemy.

W niezamierchłych czasach mając taki kłopot,przed wejściem do zaproszonego domu przystanął,pomyślał.

Eureka, stworzył wycieraczkę.

Proste,a jak pożyteczne.

Genialne niemal,jak koło.

:-))

Troszke zmian u mnie.Wiem ze narazam sie na krytyke ale moze ktos zuwazy na fotkach maly rarytasik:-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tym wszystkim, którzy napisali coś pozytywnego (lub cokolwiek innego) o moim skromnym "systemie", a ich wpisy zniknęły - dziękuję :)

Jeszcze wczoraj te wpisy widziałem, ale nie zdążyłem podziękować, a dziś nie pamiętam już kto pisał.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Moderacja na tym forum to doslownie Z E N A D A. Nie wiem jak mozna zyc w zgodzie z serwisem, skoro ten ma Nas gleboko w ciemnym zadzie. 2 dzien pod rzad ktos kasuje wpisy bo "nie pasuja". Gratuluje wszystkim bezjajowym, ktorzy pewnie maja cos do stracenia - Ja tak nie potrafie.

Violet, szczere gratulacje, niejeden chcialbym miec taki glowny system :)

nissio100 - z reguly nie narzekam. Bo po co, sam nie lubie, a i wlasciciel patrzy spode lba. Zastanawia mnie tylko - czy wydajac grube siano na sprzet audio chcesz zeby ladnie wygladal i bylo sie czym pochwalic (ranga wzrasta wprost proporcjonalnie do "posiadania"), czy zeby dobrze gral? Albo inaczej, dobrze zagra, ale po co inwestowac kase w cos czego nie wykorzystasz?

Moze mi to ktos wytlumaczyc? Zrozumialbym, gdyby bylo ich za duzo, ale w tym przypadku (jak widac) nie jest. nissio100 - nie miej do mnie urazy. Rozpatruje mozliwosci, i zastanawiam sie tylko: PO CO?

tak sie zastanawiam czy tak trudno zrobic dobre forum z dobra moderacja?

Napisalem ze podoba mi sie system kolegi Violeta i wpis zostal skasowany? Wedlug jakiego klucza kasowane sa wpisy w tym watku?

Tak czy inaczej, Violet, super system. Napisalem wtedy, ze w sumie do tych mebli caly system vintage by pasowal.

"...Wedlug jakiego klucza kasowane sa wpisy w tym watku?..."

No jak to według jakiego? Według czysto stalinowskiego "widzimisię", inaczej mówiąc: "po uważanju". W moderacji panują wzorce azjatyckie.

• Redaktorzy

O ile wiem, kasowane są wpisy, które zawierają treści obraźliwe. Może zatem nastąpiła pomyłka? Jednak wiem z doświadczenie, ze zdarzają sie wpisy obraźliwe, których autorzy nawet nie zdają sobie sprawy z tego, co napisali. Może to ten przypadek? Wpisów, o których mowa, akurat nie widziałem, więc trudno mi zająć bardziej konkretne stanowisko, na wszelki wypadek przepraszam. A propos, wpis Yula jest zdecydowanie obraźliwy, mimo że on uważa go zapewne za eleganckie zwrócenie uwagi na problemy moderacji. Tak to działa - co dla kogoś jest szczytem elegancji, dla Regulaminu moze być ordynarne.

• Redaktorzy

Skądże, spisek. Wszyscy knują przeciw tobie. Każdy moderator na każdej stronie w sieci zna ciebie i kombinuje, jakby ci tu kuku zrobić. :-)

Fajna opinia,i to jeszcze kogos kto ma .........dwa koty.

A tu przeciez sa potrzebne informacje i wiadomosci o stereo,o nie o kotach Jozwy Maryna.

Jozwa:

Wpisy których nie widziałeś można sobie darować, fotka pokazana przez Górka - tego szkoda.

Ftantz:

Moja nauczycielka od chemii miała takie powiedzenie:

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu - coś w tym jest...

Yul

Wedlug jakiego klucza kasowane sa wpisy w tym watku??

Proste wedlug klucza wiolinowego-przeciez to forum audiostereo,to nie moze byc w/g klucza ciecia.

grynio, 13 Mar 2010, 19:16

>Wpisy których nie widziałeś można sobie darować, fotka pokazana przez Górka - tego szkoda.

Dokładnie.

D4ncer- powiem tak moze i niektorzy wydaja majatek na stereo i skoro tak maja to ich sprawa. moj zestaw gra powiedzmy bardziej jak zadowolajaco i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.i nie kosztowal polowy tego co byle integra accuphase.

Pytam grzecznie moderacji-czy moge wrzucic system mojej cioci,bo bardzo by kobicina chciala,

ale nie jest zalogowana,a slucha tylko hard-rocka i metalu-bardzo prosze.

Ten watek to jej ulubiona lektura codzienna-bo czyta po kilka razy.

• Pokaż nowe odpowiedzi