Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

A ile za te kolumienki ? Tak ogólnikowo .... pytam. Ciekaw jestem po ile one chodzą.

Niedobrze jak ludzie muszą sprzedać to co bardzo lubią.......(............O0o.

p.

NIESTETY..... z wielką przykrością, z bólem postanawiam sprzedać cały powyższy zestaw...walczyłem z tą decyzją długo

Kurcze, współczuję, bo sam wiem ile dla mnie znaczy możliwość obcowania z dobrze podaną muzyką we własnym domu.

Myślę, że to jeszcze nie koniec świata. Różnie w życiu bywa. Ja też kilkanaście lat temu sprzedałem cały swój system. Kilka lat temu odbudowałem o kilka klas wyżej.

Kurcze, współczuję, bo sam wiem ile dla mnie znaczy możliwość obcowania z dobrze podaną muzyką we własnym domu.

dzięki... nie chce sie rozwodzić i tłumaczyć ale nigdy jeszcze nie stałem przed tak drastycznym dylematem...jednak są ważniejsze priorytety i tu pasja do audiostereo zeszła na drugi plan niestety

chyba kończę tą wspaniałą przygodę bo nie wiem kiedy się finansowo odbuduję:)

wszystkiego dobrego!

p.s. zapraszam do kupna jesli ktoś oczywiście zechce.. nic na siłę,

w końcu kompletny system:)             Geodezja - Geologia - Górnictwo

dzięki... nie chce sie rozwodzić i tłumaczyć ale nigdy jeszcze nie stałem przed tak drastycznym dylematem...jednak są ważniejsze priorytety i tu pasja do audiostereo zeszła na drugi plan niestety

chyba kończę tą wspaniałą przygodę bo nie wiem kiedy się finansowo odbuduję:)

wszystkiego dobrego!

p.s. zapraszam do kupna jesli ktoś oczywiście zechce.. nic na siłę,

Może nie miałem takich kolumn jak twoje ale ostatnio też przydażyła mi sie taka sytuacja że musiałem swoje missiony oddać za pół darmo dla lepszego jutra i wiem jak to jest kiedy musisz pakować je w kartony i słuchać tv;-( Aszzzzzz

Myślę, że to jeszcze nie koniec świata

Nie no jeszcze nie, podobno w grudniu ma być, bo się Majom kalendarz skończył :)

Nie no jeszcze nie, podobno w grudniu ma być, bo się Majom kalendarz skończył :)

Hehehehe racja trza sie szykować;-)

To już dawno nieaktualne. Okazało się, że źle interpretowano kalendarz. Koniec tego kalendarza, to tak jak nasz sylwester:)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

To już dawno nieaktualne. Okazało się, że źle interpretowano kalendarz. Koniec tego kalendarza, to tak jak nasz sylwester:)

To w końcu nie będzie teraz tego końca świata?

Bo nie wiem czy brać wysoki kredyt czy nie :)

Muzyczka gra

Ciekawie gra no kiedys to byl hicior dyskotek pamietam ;) a mozesz pokazac jak gra na tym zestawie np. Joe Bonamassa Blues Deluxe lub jakis fajny wokal kobiecy np. Melody Gardot ?

A co ci z tego zostanie po przefiltrowaniu przez youtuba? Pusc sobie ten kawalek sam synchronicznie z filmem z wyciszonym dzwiekiem. Bedzie lepiej. ;)

server unreachable;--

O ja pierdacze Amnes ale ten pokój ma potężny pogłos, szczególnie słychać to przy basie.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Pomieszczenie nie nadaje się do nirwany o czym wiem, ale jak to można wywnioskować z filmiku na youtubie zarejestrowanego tandetnym aparatem to już nie wiem. Pogłos naturalnie jest, jednak nie przeszkadza nadmiernie. Jak postawię własny dom, to adaptacja będzie i po kłopocie. Do tego czasu...

Sebol - hicior dyskotek to jest nadal, tylko dla każdego z obecnie popularnych w klubach gatunków inny remix. Znam wersje housowe, harddancowe techtrancowe - Robin S. zawsze zamiata ludźmi aż do pomylenia kończyn. Jedna z moich top 5 ulubionych div dyskotekowych. Nogi same tupią. Jeszcze tylko parka technoli, mixer urei i będzie nirwana bez adaptacji. Co kto lubi.

Migrena - drink.

Jeszcze tylko parka technoli, mixer urei i będzie nirwana bez adaptacji. Co kto lubi.

Masz racje co kto lubi ja sam kiedys sluchalem takiej muzyki ;)

Cóż ... Postanowiłem że wsiądę sobie na rowerek i troszkę rozejrzę się po okolicy...

Jakoś ze 2 latka w miarę regularnie poszukiwałem jakiegoś B&O w przystępnej cenie i tak jakoś akurat na moje urodziny - wchodzę i patrzę ... i widzę ... JEST ! Stoi sobie i pytam i słyszę... 45 kr. duńskich :) Najpierw zaniemówiłem... potem patrzę że to bardzo rzadki model BEOGRAM 2000 ... Krótkie oględziny organoleptyczne i wnioski - ani jednej ryski, igła jest... w zasadzie jest tylko lekko brudny. Pan w okolicach 80 - tki drżącym głosem mówi że strasznie cicho gra i chyba igłę trzeba wymienić. KUPIŁEM - przynoszę, podłączam - nawet wejścia pasują do naszego poczciwego R...a 5100 na pięciu bolcach + 2 dokręcane od masy. Kładę winylka i jak gdyby nic - Francja elegancja, gra ! Elegancko, jest idealnie...

Grzecznie pozdrawiam

radmruś :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-39340-0-33690900-1346349775_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Radmruś

Ładny gramiak :)

PS. Pamiętasz?

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Pamiętam - może jakoś zimą przyjdą lepsze czasy, teraz jestem spłukany i zmuszony do bardzo skromnego egzystowania. A ten gramofon to jakiś surrealizm niesamowitych zbiegów okoliczności... Fajnie chodzi i fart nieziemski mi się trafił -:) A co do innych spraw -trzeba to ludziom pokazać, nawet nie mają pojęcia czym tak amerykanie się kiedyś zachwycali - Pan Maciej Sokolski tak do mnie kiedyś napisał, że byli zachwyceni... Czym ??? Chyba tym co tak zwyczajnie mam na co dzień. Tego trzeba posłuchać by zrozumieć czym jest prawdziwa ambiofonia. Chyba rzeczywiście było kilka Radmorów pokazowych o bardzo wyśrubowanych tych parametrach i nietuzinkowym brzmieniu ... ile dzisiaj trzeba kasy wydać by zbliżyć się do tego co oni tam w tej Gdyni 36 lat temu skręcili ... Jak się tylko pozbieram - sprawę pociągnie się dalej. Pozdrawiam

Edytowane przez Radmruś

eeeeeee tam, a co my sroce spod ogona wypadli?

A to Twój grafcio ? Jakiś taki fajny, fikuśny :)

W głębi też zacne ustrojstwa stoją...

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

To "grafcio" z Włocławka. Szukaj nick: Andrzej Analogowy lub nazwy Ad Fontes. Tak się składa, że polskie konstrukcje gramofonowe mają się ciągle nieźle, a zaryzkowałbym stwierdzenie, że o wiele lepiej jak za PRL :)

Edytowane przez frywolny trucht
Gość

(Konto usunięte)

To "grafcio" z Włocławka. Szukaj nick: Andrzej Analogowy lub nazwy Ad Fontes. Tak się składa, że polskie konstrukcje gramofonowe mają się ciągle nieźle, a zaryzkowałbym stwierdzenie, że o wiele lepiej jak za PRL :)

Widzę u Ciebie wyraźne ciągoty do "AA" (Advance Acoustic, Andrzej Analogowy)...

Czy aby dotyczy to tylko sprzętu audio? ;)

PS Gratulacje! Pięknie się to wszystko prezentuje - nic tylko słuchać :)

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Dzięki :) Czekam na większą półkę by to wszystko pomieścić :)

W każdym razie na drugi dzień po zakupie Ad Fonciaka, to była niedziela, wstałem wcześniej, przed wszsytkimi. Tak po prostu, by się na niego pogapić :)

Gość

(Konto usunięte)

Użytkownik ememka dnia 31.08.2012 - 00:54 napisał

nic tylko słuchać :)

Oko też można nacieszyć :)

Gość

(Konto usunięte)

frywolny trucht.......zacny gramofon...gratuluję ......a tam w głębi to....??????

Poza tym ma w "O mnie" :)

• Pokaż nowe odpowiedzi