Skocz do zawartości
IGNORED

Lubuskie - odsłuchy.

lucmaster

Rekomendowane odpowiedzi

>Berberys

Oczywiście o odsłuchach u Ciebie nie zapomnamy :) Ja nawet wspomniałem, że była wzmianka o odsłuchach w pierwszej kolejności u Ciebie. Ale jak mówię... to jest kwestia do dogadania... jednak jeśli miałbym wyrazić swoje zdanie, to chętnie zobaczyłbym jak takie spotkania organizują profesjonaliści abym miał skąd czerpać wzorce ;)

Jeśli już jednak jestem przy głosie to wspomnę, że w dość wygodnych warunkach zmieści się do 5 osób + gospodarz nie dbjący o wygody ;)

Luxmany i winyle 

Acha.... mimo ciekawej oferty koncertu w Winiarni data 5 października jest dla mnie mocno niewygodna. Jak już wspomniałem w tym dniu jadę na ogólnopolski zlot klubowidzów aut marki Rover. Niestety te spotkanie zaplanowałem już dużo wcześniej.

Luxmany i winyle 

>>> foxbat

tez mi cos takiego po głowie juz chodziło, ale przyznam, że tak od ręki nic mi sie nasuwa... szkoła jakaś np.?

trochę byłby kłopot z jakąkolwiek akustyką.

niewątpliwie byłoby fajnie jakby tak z 10 osób mogło w miarę komfortowych warunkach sobie posłuchać.

pomyslę nad tym również.

pozdr.

Łukasz

moze jakas knajpa? moglibysmy sprzety poustawiac, posluchac... popic piwka a.... pozniej niczym The Who porozwalac wszystko i odpoczac od audio.... LOL....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Termin 13 października pasuje mi jak najbardziej. Zatem jeśli nie będziemy szli w kierunku jakiegoś lokalu (knajpki) to myślę, że jesteśmy umówieni w pierwszej kolejności u mnie :)

Ps. Oczywiście mogę również rozejżeć się u siebie za jakimś kameralnym lokalem.

Luxmany i winyle 

witam ponownie.

proponuję - skoro Kolega Viniu dalej podtrzymuje gotowośc przyjęcia nas u siebie - może ustalić kto chętny na termin 13 września br. i co może przytachać ze sobą.

po rozmowie z Kolegą zukzukzukiem - mogę jego i siebie wpisać na listę.

ze swej strony mogę przyciągnąć Omaka (pre i końcówkę). ciekawym zestawienia z Heybrookami.

pozdr.

Łukasz

>Lucmaster, oczywiście bardzo chętnie :) W końcu będę miał okazję posłuchać muzyki z prawdziwego sprzętu. Mam tylko jedną jedyną obawę: jeśli za bardzo mi się spodoba, to będę miał ciśnienie na zmiany w systemie ;)

Luxmany i winyle 

witam ponownie!

myslę, że zróbmy listę wzorem innych tematów.

po prostu każdy chętny proszony jest o zapisywanie (poprzez powtórzenie listy z dodanym swoim nickiem).

pozwolę sobie zacząć :)

1. Viniu (jako gospodarz),

2. zuzkzukzuk,

3. berberys,

4. lucmaster.

ps. Viniu przypomnij ilu tam przyjmiesz? z tego co pamietam 3-4 osoby, zostałoby zatem jeszcze jedno wolne miejsce.

pozdr.

Łukasz

Oczywiście zgodnie z ustaleniami serdecznie zapraszam do siebie 13 października. Co do ilości osób... myślę, że jeszcze dwie osoby (sześć włącznie ze mną) zmieszczą się nie marudząc na ciasnotę ;)

Myślę, że możemy zrobić właśnie taką listę jką zaproponował luc. A kiedy grono zostanie ustalone przekażę namiary adresowe i telefoniczne na priv.

Mam jeszcze pytanie o pozostały sprzęt: jak rozumiem źródło i wzmacniacz będzie od Łukasza oraz moje Heybrooki. Czy ktoś byłby chętny na przyjazd ze swoim sprzętem??

Pozdrawiam

Luxmany i winyle 

Hej.

wydaje mi się, że więcej sprzętu jakoś szczególnie nie jest potrzebne.

może by tak:

1) układ pierwszy: słuchamy tego co Viniu zebrał,

2) zmieniamy źródło (zobaczymy i posłuchamy jak tam dvd zagra vs cd-player),

3) zmieniamy wzmacniacz (lampa kontra tranzystor).

boję się i tak, że na to wszystko braknie nocy :)

pozdr.

Łukasz

Luc... yyy przyznam szczerze, że nie odważę się chyba porównać mojego "systemu" z tym co przywieziecie :) Oczywiście moje kolumny chętnie przetestuję z resztą Waszych klocków, ale porównywanie rmojej eszty, to byłaby mała kompromitacja ;)

Luxmany i winyle 

Witam, ja tez jestem z zachodniego pogranicza, ale troche bardziej z polnocy (gorzow). Gdyby znalezli sie chetni na odsluch swojego sprzetu, to zapraszam do siebie. Pokoj ma 25 m2 i troche skosow, na podlodze wykladzina. Jakis trunek tez sie znajdzie ;) Sluze glosnikami podstawkowymi Aliante One.

Pozdrawiam poludnie wojewodztwa!

>>> adher, 27 Wrz 2007, 21:55

pozdrawiamy "tradycyjnie" zaprzyjaźnioną północ naszego województwa.

jak się tu rozszalejemy to tylko patrzeć jak do Ciebie zawitamy, zwłaszcza po tym zagajeniu o trunku :)

Łukasz

Adher!

Luc' mnie wyprzedził!

A ja też chciałem pozdrowić naszych gorzowskich braci!

I tak miłość do muzyki i wspólne zainteresowania łączą obie części naszego województwa*

* dla niewtajemniczonych - mówi się o powszechnym i sporym antagoniźmie pomiędzy mieszkańcami Gorzowa Wielkopolskiego, a Zielonej Góry.

Na łamach forum dementujemy te nieprawdziwe wieści rozpowszechniane przez złośliwych...

Luc' a Ty, zamiast słuchać muzyki sączących się z Thieli, spędzasz czas przed ekranem komputera? No, chyba, że w trakcie pisania słuchasz...

PS. Ważny komunikat - od jutra mój mistrz malarski pacykuje domek (a miało być, że od wtorku). Myślę, że nie potrwa to zbyt długo, a ja zdąże doprowadzić mój dom do jako takiego ładu w przeciągu kilku dni.

Zatem pytanie - czy szykujemy się do spotkania u mnie 6 lub 7 października, czy też najpierw odwiedzamy Żary, a następnie spotykamy się u mnie?

Pozdrawiam - zakurzony pyłem gipsowym i lekko zdołowany przedłużającym się remontem - Berberys

z doskoku cos tam dopisuję :)

właśnie doszła dziś do mnie zamówiona swego czasu Patricia i jej "Companion". cud, miód i maliny !!!

niestety mi pierwszy weekend nie pasuje. coś mi odbiło na starość i się na podyplomowe studia zapisałem...

zupełnie off-topic:

zerknij Bartku na stronkę www.nasza-klasa.pl

kapitalne!. jak zobaczyłem zdjęcie znanego ci również Piotrka Marczeni to padłem, on pewnie miał to samo jak zobaczył moje :)

pozdr.

Łukasz

Luc'

Nie, to nie może być prawda... Buhahaha! Tarzam się po gipsowej podłodze... Muszę oglądać dalej!

Co do studiów, rozumiem doskonale! Przez rok z wielką przyjemnością jeździłem do Wa-wy do SGH (ze mną Justyna P. , Tomek J. z ZG, etc)! Wesoło było i miło! Czyżby kolejna edycja?

hehh - będę przez najbliższy rok, raz w miesiącu tłukł się do grodu Kraka na Jagiellonkę i Instytu Sehna i po drodze wypatrywał pewnie osławionego discomaniaka :)

może przy okazji jakiś ciekawy koncert, albo Koledzy na jakiś odsłuch zaproszą?

pozdr.

Łukasz

Luc'

Równie doskonała i zacna uczelnia! Gratuluję, iż jeszcze Ci się chciało! Mniemam, iż większą ekipą do tegoż cudnego miasta się wybierać będziecie?

Co do nowosolskiego spotkania - w takim razie propozycja ma to 20 lub 21 października br.

Co prawda to weekend wyborczy, ale, jak sądzę, nam chyba to nie przeszkodzi w radosnych odsłuchach?

Panie i Panowie!

Czy termin ten będzie wszystkim pasować?

Czy panowie prawnicy sobie juz pogadali? :) a co do Marczeni, to chyba zawsze byl niekonewncjonalny ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Witam,

moze nie zszokowany ale zdziwiony tyloma odzywami z lubuskiego. Nie mam znajomych ktory interesuja sie audiofilskim sprzetem, w Zielonej Gorze sklepy ze sprzetem wyginely wiec myslalem ze tez jestem ginacym gatunkiem w tym miescie. No to mam nadzieje ze uda mi sie kiedys poznac ktoregos z szanownych kolegow osobiscie. Poki co zycze dobrej zabawy!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.