Skocz do zawartości
IGNORED

Hi-end - wątek bez cenzury senicza

TUX

Rekomendowane odpowiedzi

>Qubric, 28 Wrz 2007, 22:01

>Senicz nie ma pojęcia o fizyce, dlatego zajął się fantazjowaniem na tematy elektroniczne, budową

>urządzeń z części dostępnych dla każdego. Swoje mityczne fantazje może wcielić w czyn, a to jest już

>wybitnie niebezpieczne dla niego i innych.

>

>W dodatku taka ciekawostka - oszołom Senicz ma adres internetowy na portalu UPR - ciekawa zbieżność?

>Równie ciekawa jak to że ta nasza forumowa sól ziemi poznańskiej - Lancaster, jest fanatycznym

>zwolennikiem PiSu.

>Jeśli rzeczywiście komuś coś się stanie w wyniku eksperymentów Senicza, to beknie w pierwszej

>kolejności nasz Lancio oraz pozostali fundatorzy występu... Seniczowi nic nie zrobią, bo ma już

>gwarantowane żółte papiery.

jesteś niesamowity! może wcześniej pracowałeś w jakimś wywiadzie? niestety to już zaczyna być paranoja i tak jak Ty martwisz się o senicza, to ja zaczynam o Ciebie, czyżbyś znalazł sens życia w tej "manii" seniczowej? powiedz mi, po co Ci to? próbujesz ostrzec innych przed zgubnym wpływem senicza na ich życie? dobry kolego forumowy... miej litość, bo o ile wypowiedzi senicza można uznać w pewnym sensie za pewien pozytywny foklor, to Twoje i Tobie podobnych wpisy sprawiają, że to forum staje się szambem, w którym taplają się dorośli faceci zadowoleni z faktu, że w końcu mogą sobie bezkarnie nasrać i odczuć życiową ulgę.

jar1, 28 Wrz 2007, 23:23

>Kiedyś były jedynie finanse. A jak platforma?

Tak, ale to było baaardzo dawno temu... Teraz To kompleksowy, modułowy system ERP (enterprise resource planning) a teraz także ERPII (manufacturing resource planning).

O jaką platformę Ci chodzi?

Qubric

przeciez wiem co on wypisuje ,ale ja tak nie oceniam ludzi

zbyt duzo i zbyt dobrze ich znam aby nie wiedziec ze maja mnostwo wad i słabosci

własnie spotkanie na AS sprawe wyjasni

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Szwagiero - szambo to Senicz i podobni psychopaci. Dlatego trzeba nakryć go deklem żeby nie śmierdziało. Jeśli masz z tym problem, to fruń do wątku Senicza oHi-Endzie i czytania jego urojeń. Tam znajdziesz pasujące Ci klimaty. Nie musisz czytać akurat tego wątku, chyba że to jest jakiś objaw Twojej paranoi.

Cir - bycie mitomanem nie wyklucza bycia elektronikiem. Przez, to że usłyszysz grającego marancunia z naleśnikiem, Senicz nie stanie się mniejszym mitomanem niż jest.

cir, 28 Wrz 2007, 23:44

>własnie-a pewien jestes ze w realu tez taki jest ?

Na 90% w rozmowie na żywo Senicz taki nie jest. Zapewne nie pieprzy głupot i nie głosi w nawiedzeniu swoich parszywych poglądów.

Mitoman nie jest głupcem i zwyczajnie kiedy zostaje przyłapany na kłamstwach zmienia zachowanie. Ale nawet osoby z lekką schizofrenią nie tracą instynktu samozachowawczego i bardziej panują nad sobą w sytuacjach, w których mogą po prostu mieć obitą gębę.

Qubric

to mitomania czy lekka schizofrenia ?

daj sobie spokoj nie znasz sie na tym

senicz jest niegrozny

Cir - czy ja nie pisze po polsku, czy Ty nie czytasz w tym języku???

Napisałem wyraźnie, że Senicz zdradza objawy mitomanii.

Nic o schizofrenii w tym kontekście nie pisałem.

Nie rozpoznasz go po tym, że usłyszysz jego wzmacniacz ani, że miło sobie z nim porozmawiasz na AS. Za to należy dać się Seniczowi "wypisać" na forum, to już wiele powie o jego osobowości.

Senicz jest groźny o tyle, o ile będzie znajdował chętnych do finansowania swoich fantazji. Zapewne nie jest Doktorem NO i światu ani demokracji nie zagraża.

PS. Jeśli chodzi o znastwo, to w innym wątku stwierdziłeś, że konfabulacja jest cechą wyłącznie alkoholików. Wiec po takich odkrywczych spostrzeżeniach może nie wyrokuj na czym się znam, bo guzik o tym wiesz.

Qubric

prawdziwe konfabulacje a nie to rozumiane potoczne sa charakterystyczne dla zaawansowanych alkoholikow

to napisałem

lekki schizofrenik obicia gęby sie nie lęka to ci gwarantuje a cięzki tym bardziej

senicza mam nadzieje poznac i posłuchac na AS i tyle

Qubric jakim prawem nazywasz Senicza czy kogokolwiek innego psychopatą ?

może opanuj trochę swoje emocje i agresję, możesz kogoś nie lubić czy mieć całkowicie odmienne poglądy ale nie zachowuj się jak upierdliwy chujec i nie przekonuj kogoś na siłę że ktoś jest taki czy owaki

każdy z nas tutaj na forum ma swój rozum i potrafi oceniać...

czytałem sporo wpisów Senicza, niektóre może i były trochę buńczuczne (np jako konstruktor o swoich sprzętach), inne ironiczne ale trzeba je traktować z przymrużeniem oka, nie spotkałem nigdy Senicza ani nie miałem okazji z nim porozmawiać ale wydaje się, że to człowieka ze specyficznym poczuciem humoru (np te jego słynne przechwalanie się) i to się przejawia często w jego wypowiedziach...

co do Twojego ostrzeżenia cyt. "Senicz jest groźny o tyle, o ile będzie znajdował chętnych do finansowania swoich fantazji" to chyba jaja sobie robisz ? jeśli chodzi o AS2007 to przecież są groszowe sprawy, chociażby z czystej ciekawości można było zaryzykować ten mały sponsoring, po AS2007 się wyjaśni, przynajmniej częściowo czy wypowiedzi Senicza ocierają się o (jak to nazwałeś) mitomanię czy bliżej im do prawdy...

polecam nabranie dystansu do pewnych spraw, niektóre stwierdzenia których używasz ocierają się o chamskie i prostackie zagrywki, a przecież jesteśmy kulturalnymi ludźmi na kulturalnym forum, prawda ?

Panowie wam rzeczywiscie wali.Bardziej niz wydaje sie wam ,że wali seniczowi.Senicz ma prawo byc taki jaki jest,ma prawo robic takie urzadzenia jakie robi ,a wy co najwyzej macie prawo bic piane.Senicz nie jest głupi -nie mnie oceniać jego obraz psychologiczny.Ale nawet jesli by odbiegał ,zaznaczam, odbiegał,to wcale nie więcej niz duzo innym piśzacym tutaj.Urzadzenia zobaczycie, ocenicie.Jestem pewien że dla niektórych to bedzie rewelacja jak dla niego, a dla reszty to będa piszczałki wiejskie.Przeszedłem ten etap i z z dzwiekiem tak jest.czy wam sie to podoba czy nie.Jego bajania spoza audio, denerwujące jednych mozna porównac do bajan innych forumowiczów.I to wcale nie uzdolninych w audio.Tak więc więcej rozsądku i cierpliwości.Potem możecie go wbić w ziemie.Ale założe sie że nie wbijecie Hahaha.A ja mam prawo pisac tu na jego temat to co pisze, bo byłem jedynym który go bronił ,jak wszyscy klepali go łopata po głowie.A tak na marginesie, jakby sie wziąc za bajania róznych od brzmienia tego ,tamtego i owego.Od sprzedanego owego i siamtego -to byłby bal.A tak jest fajnie .Wszyscy pierdo...la swoje kawałki a reszta na senicza.Szable w dłoń i na radziwiłła.Kur..a--- na senicza.!!!

Muls, - no nie przy śniadaniu....

Na razie widać, jak mocno wali fanom Senicza. Już zrobili z niego schizofrenika i psychopatę. Skąd oni to wyczytali??? Widocznie gdzieś głęboko tkwi w nich jakieś przekonanie o stanie psychiki Senicza, skoro rodzą się u nich takie skojarzenia.

Senicz to tylko mitoman - dziecinny fantasta, który nie wyrósł z krótkich spodenek.

Mitomanowi wystarczy gdy odczuje, że ludzie dają wiarę jego opowieściom, wtedy jego stan ulega zaostrzeniu. Wystarczy przeczytać kilka więcej dyskusji z jego udziałem - tam gdzie nie spotykał się z ostrą krytyką, rozwijał coraz bardziej swoje fantazyjne opowieści.

Mitomanii nie poznaje się po podaniu ręki czy miłej rozmowie, ani po tym jak wypadnie odsłuch urządzeń, które konstruuje mitoman. Prawdopodobnie seniczowe konstrukcje, to są urządzenia elektroniczne budowane zgodnie z zasadami sztuki, a nie z zasadami bredni, które dorabia do nich na forum.

Chodzi właśnie o te jego bajania. To nie jest trolling, nie jest to celowe działanie. Senicza można przecież spotkać w realu, on tego chce. Każdy o inny niewykrzywionej psychice, kto chce innych zachęcić do posłuchania swoich konstrukcji, szuka możliwości prezentacji, chce uzyskać akceptację większej liczby ludzi, pisze o zakładaniu firmy itd. itp. - nie będzie wypisywał bzdur od czapy podważąjących zaufanie do siebie, tak jak to robi Senicz.

Senicz ma po prostu nasrane we łbie i nierówno rozgarnięte.

nie mam nic przeciwko pisaniu senicza na forum, ale czasami wydaję mi się że facet żyje w jakiejś bajce, zawieszony pomiędzy czasami... ale skąd on miałby o tym wiedzieć, to przecież samouk...

(tak naprawdę może on pisze tak tylko dla jaj i obserwuje jaki będzie efekt - w co głęboko wierzę)

>Rada jest jedna: kupić sobie porządny, markowy, dobrze zestawiony sprzęt i słuchać muzyki.

dobrze ze senicz tego nie czyta

znowu ten markowy od krwiopijcow i zdzierusow:)

dobrze ze senicz tego nie czyta

>znowu ten markowy od krwiopijcow i zdzierusow:)

Zwarjować już można!!! Senicz tu, Senicz tam, Senicz śram! 6 wątków o Seniczu, w co drugim wątku Senicz i pie....nie kotka za pomocą młotka o sr**-endzie za 300 zł. Proponuję założyć nowe forum pod szyldem : MEGAKONSTRUKTOR PIERNICZ, jego teoria i wynalazki.

>a nie lepiej omijać?

Coraz mniej jest watkow ktorych nie "zaszczyca" swoja osoba nasz infantylny konstruktor. Mam omijac je wszystkie? Niektore z nich sa na prawde wartosciowe a on je zwyczajnie niszczy.

Do tej pory nie przeszkadzalo mi to jakos szczegolnie, ale wszystko ma swoje granice! Ile razy mozna czytac to dokladnie to samo?

Bo w to jest w kolko to samo, tylko slowa zamieniaja sie miejscami.

No nawet jesli to tylko marketing, to przepraszam ale ja odpadam, nawet gdyby te wszystkie nalesniki byly w polowie tak dobre jak twierdzi nasz forumowy "Ajnsztajn" to zniechecil mnie do nich na tyle ze nie dotkne ich nawet patykiem, raczej juz poczekam na "czajna" podrobke!

Zdaje sie ze senicz ma wokol siebie wierna grupke jak sam to okreslil "uczniow", mam nadzieje ze sa w stanie wytlumaczyc swojemu guru ze zwyczajnie przegina...

Who's Afraid of Music?

myśle że senicz nie jest reformowalny i tu jego siła, ale i słabośc.Taki paradoks.Moze jest niesamowitym cwaniakiem, a moze bezbronnym dziwnym dobrym człowiekiem odstającym od rzeczywistości.Czy to ma jakies znaczenie?Przecież radzicie sobie.Szlaban na senicza i juz, na początku watku.Niech i on zobaczy jak działa szlaban, za którym tak pięknie optował,a może to bedzie ta nauczka .Kto to wie.Sam senicz nie wie.Mozna by mu łeb uciąc ,bo jest za ucinaniem łbów albo jego dziadka zamknąć, bo tez jest za.Trzeba sie tylko zdecydować.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.