Skocz do zawartości
IGNORED

gdzie są bohaterowie z tamtych dni?

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

Wiele osób twierdzi, że PiSdraki opanowały TVP?

Czytając wiadomości na onecie, znalazłem tekst z blogu niejakiego Biedronia Roberta.

Wpis z jego blogu jest naprawdę głupi, każdy może sprawdzić.

Przypomniało mi się, że ten osobnik był bardzo intensywnie lansowany w TVP.

Wystepował tam nieomal codziennie, propagując różne głupstwa i rzeczy nieważne.

Ale od dawna już go nie widać, uważam, że to dobry znak. Nie widać w TVP wielu innych ludzi, którzy na dobrą sprawę wcale nie powinni tam byc. Jeśli tak wygląda wpływ PiS to ja jestem za.

Proponuję podawać nazwiska tego typu osobników którzy okazali się bohaterami minionej epoki.

Pamiętacie jeszcze kogoś kto nie miał nic do powiedzenia a mówił często w TVP?

chris

dlaczego jestes takim chamem?

proponuję ciekawą i rzeczowa dyskusję,

dlaczego nie potrafisz otworzyć ust żeby mnie nie obrażać?

czy uważasz, że R. Biedroń jest kimś kto powinien codziennie występować w publicznej telewizji za którą państwo każe płacić haracz?

Zdecydowanie - Bronisław Geremek!

Kiedyś prowadzono badania socjologiczne na telewidzach i stwierdzono że gdy pojawia się na ekranie tv, po upływie 2 minut ględzenia 95% widzów zmienia kanał!

za nikim nie agituję,

wnerwia mnie po prostu że antypisdractwo jest trendy,

nie sądzę żeby PO czy LiD czy cokolwiek, było lepsze czy gorsze od PiS .

Politycy to mendy i tyle.

Ale to nie o tym mialo być.

Zwłaszcza charakterystyczny akcent (z takim cierpiętniczym przydechem) no i barwa - jak dusza potępiona zza grobu ("-Masz garb? - Nie mam! - No to masz!") powinna zostać ujęta w Polskich Normach i bezwzględnie zalecana!

Pora na zdjęcie z wizji wielu nieomylnych i jedynych w swoich racjach ekspertów , jak choćby:

prof .Czaplinski -za nieomylnośc w osądach socjospołecznch

,ludzie powołani do medialnych kontaktów, a nie posiadający choćby podstaw poprawnego władana językiem polskim.Akcentujący pierwszą zgloskę (Pan S. z KSP, )

Rzecznik Zarzau d=Dróg w W-wie i zarazem spiker TV Polonia- za cynizm wypowiedzi że korki na drogachsą konieczne, Eksperci od spraw duchowych społeczeństwa wiecznie nieomylni w swych poglądach jak nadworna psycholog TVP pani K. jest wielu którzy zamiast wzbudzac zaufanie do tej instytucji medialnej (o ile to wogóle możliwe) po prostu swoimi wypowiedziami podważają wiarygodnosć.

Tych ludzi nie da się tolerowac na ekranie

onri, 11 Paź 2007, 09:17

>Pora na zdjęcie z wizji wielu nieomylnych i jedynych w swoich racjach ekspertów , jak choćby:

>prof .Czaplinski -za nieomylnośc w osądach socjospołecznch

a on się jeszcze pokazuje?

dawno go nie widziałem, ale to jest przemądrzały bubek nie mający nic mądrego do powiedzenia!

A tak apropo's okragłego stołu. Zorganizować go ponownie pod byle preteksem i wszystkich ex-uczestników internowac na czs nieokreślony.Ale bez gwarancji bezpieczeństwa osobistego jak w 1989.

Kontynuując nieco offtopikowy wątek conriego dotyczący osób, które powinny zniknąć z wizji, mam kandydata, który powinien zniknąć nie tylko z wizji ale i z fonii! Michał Olszański, dziennikarz radiowy (redakcja sportowa "Trójki") i telewizyjny (m.in. "Ekspres reporterów") - obserwuję tego osobnika i uważam że jest to obleśniak, albowiem w swojej działalności w sposób niesmaczny czyni nieustające aluzje o podtekście seksualnym.

Kiedy jakiś czas temu ległem zmożony chorobą w łóżku, i z nudów zacząłem już oglądać poranne pasmo dla gospodyń domowych w TVP2, M.O. przykuł moją uwagę obżerając się przepiórczymi jajkami, po tym jak usłyszał od eksperta że są one afrodyzjakiem. Żarł je bez pohamowania na wizji podkreslając jak bardzo wzmagają męskość. Po drodze miał kilka podobnych wybryków a dziś w Trójce, po serwisie informacyjnym pozwolił sobie zaanonsować prowadzącą "Program alternatywny" koleżankę w ten sposób iż ogłosił że "ma czym oddychać".

Po mojemu to zwyczajny babol jest!

-->>dudivan

podobne odruchy u mnie wywołuje żenska strona "...na śniadanie w tvp2". Pani Dorota wyjątkowo oblesnie prezentuje swoje wdzieki i szkołę dziennikarską . A poziom jej wcinania się w tgrakcie wypowiedzi zaproszonych gości , graniczy , badż jest już chamstwem

Czyżby czas ekranowych czystek miał nastać? ;-)

dudivan, 11 Paź 2007, 19:19

Michał Olszański, dziennikarz

>radiowy (redakcja sportowa "Trójki") i telewizyjny (m.in. "Ekspres reporterów") - obserwuję tego

>osobnika i uważam że jest to obleśniak, albowiem w swojej działalności w sposób niesmaczny czyni

>nieustające aluzje o podtekście seksualnym.

Czy to nie ten ,który czasem prowadzi (-ł) program dla dzieci w niedzielne poranki przed "Tanie granie na śniadanie" ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.